Merhaba, yine ben..

Ayrılmak için bir bahaneye bir gerekçeye ihtiyacın yok ki.
Anneni affedemiyorum diyeceksin. Beni kovduğunu, senin bana söylediklerini sindiremiyorum, denedim ama olmuyor boşanmak istiyorum diyeceksin.
Zaten sana huzur da vermediler, yuvanda mutluluk da vermediler daha bir bahaneye ihtiyacın yok ki.
Neler yaşandı neler oldu.
Boşanma dilekçesine de kayınvalideyle yaşamak istememen ama ayrı ev açılmayışını yazarsın bildiğim kadarıyla bu boşanma gerekçesi kabul ediliyor.
Güzel fırsat çıkmış değerlendirmelisin yoksa çok pişman olursun.
Bir ömür o manyak ihtiyar ve sorumsuz kocayla ömür geçirme. Bu fırsatı tepersen bir ömür pişman olursun.
Boşanma davanı aç ve sonra o evi kaçırma al. Kendine sıfırdan tertemiz harika bir hayat kurabilirsin lütfen kaçırma bu şansı.

Evi alıp kocanızla o evemı yerleseceksınız
Hayır eşim annesini bırakmaz 1 ikincisi de iki eve aynı anda bakamayız ben tek başıma çıkıp gitmek ayrılmak istiyorum. Şimdi o kadar olay üzerine ortalık durulmuş gibi görünürken de ayrılığı pat diye söyleyemiyorum

Galiba ben sizden daha çok heyecanlandım bu fikirinize. Eski konularınızı az çok hatırlıyorum bence cok bile sabrettiniz. Boşayın o adamı da annesini de. Kendi hayatınızı neden mutsuzlukla sürdüresiniz ki bence mükemmel bir fırsat. Hic sebebe gerek yok kayinvalidenize eşiniz evde yokken eteginizdeki tüm taşları dökün eşiniz gelince de ağlayıp sızlanın mağduru oynayın adam da sesini çıkaramaz böylece çeker gidersiniz

Karşıma böyle bir fırsat çıkmasından dolayı inanın bende çok heyecanlıyım. Gerek kendi ailemden gerek eşimden uzaklaşma süresi çok sancılı olacak farkındayım ama nasip olurda alırsam o eve girdiğimde bir oh diyebileceğim. Ait hissedebileceğim. Benim deyip her köşesini kullanabileceğim küçükte olsa. Çok heyecanlndırıyor beni

En onemlisi sizi mutsuz eden kimseyi gormek zorunda olmayacaksınız kendi hayatiniz olacak bence bu fırsatı degerlendirmek icin elinizden geleni yapın madem boşanma fikrini göze aldınız bence icinizde kalmasın siz de onlara hak ettikleri gibi davranın

çok saçma sapan bir evliliğiniz var. siz önce şu saçmalıktan kurtulun. düşünüyorum da evde güvenmediğim bir eş, kadınlık onurumu zedeleyen bir eş, sürekli annesiyle arkamdan kuyumu kazıp rahat huzur vermeyen eş ve anne ikilisi. üstelik ayaklaırm üzerinde de durabiliyorum. neden kendime bu işkenceyi edeyim ki?? siz bence bir psikiyatr desteği alın çok sağlıksız düşünüyorsunuz. ve git gide farklı bir hal alıyor bu.

Önce kv ile ilgili düşüncelerini icindeki her seyi dok onlara. Artık bosanmak için sebep aramana gerek kalmaz.
Lutfen bu sefer bosan bu asalak adamdan. Cirkef anasiyla ömür gecer mi?
Onu düşünüyorum annesi kesinlikle iflah olmayacak. Ve yaptığı herşey ama o yaşlı diyerek sineye çekilecek. Açıkçası geleceğe dair bir ışık göremiyorum. Zamanımıda boşa geçirmek istemiyorum. Eminim ki otuzuma geldiğimde çok pişman olacağım katlandığım için.

Bana destek olabilecek kimse yok. Maddi destek kastetmiyorum manevi olarak bile bir desteğim yok. Eğer gerçekten arkamda demiyorum yanımda duran birileri olsaydı bu kadar bile durmazdım. Olaylar büyüyüp ailemin kulağına gittiğinde bile ailem olur öyle şeyler diye yağlayıp ballayıp geri gönderdi beni. Düşüncelerimin ve tavırlarımın arapsaçı gibi olmasının sebebi bu

Boşanma fikri son olanlardan sonra aklımdan çıkmıyor. Katlanmak zorunda değilim diyorum . İnsan insana bunu yapmaz hele 7/24 yüzyüze bakan insanlar diyorum. Allahın sevdiği kuluyum sanırım karşıma böyle bir fırsat çıkardı

ee o evde de bir desteğin yok ki senin.
arkandan kuyunu kazan seni sömüren bir adet eşin ve bir kv var.
bu mu vazgeçemediğin hayat?
bu mu manevi destek?
ne var o evde, eşinde kv de dürüstlükle söyleyebilirmisin?
yalnız olsan daha az risk altında olucaksın emin ol.
sen hala bunların borcunu ödüyorsun değil mi?
birbirinden nefret eden 3 adet insan.
ama pardon nefret edilen biri sadece.
yalan dolan hile herşey var.

Sen hazır elindeki miras parasıyla kredini kapatıp o zaman olaylar olmuşken gidecektin. Şimdi parayı kaptırdın, araba alındı kv üstüne, üstüne kv ye yaşam alanı için borca girdin iyice. Hangi parayla ev alacaksın acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…