Hayır eşim annesini bırakmaz 1 ikincisi de iki eve aynı anda bakamayız ben tek başıma çıkıp gitmek ayrılmak istiyorum. Şimdi o kadar olay üzerine ortalık durulmuş gibi görünürken de ayrılığı pat diye söyleyemiyorumEvi alıp kocanızla o evemı yerleseceksınız
Konut kredisi çekerken eş imzası alınıyor ve boşanma durumunda 2 ye bölünür ev.Mülk kendi üstüneyse ve şahit yoksa mülkten zırnık alamaz eş beyfendi
Alırsam da ayrılırken ikiye bölünme ihtimali var
Galiba ben sizden daha çok heyecanlandım bu fikirinize. Eski konularınızı az çok hatırlıyorum bence cok bile sabrettiniz. Boşayın o adamı da annesini de. Kendi hayatınızı neden mutsuzlukla sürdüresiniz ki bence mükemmel bir fırsat. Hic sebebe gerek yok kayinvalidenize eşiniz evde yokken eteginizdeki tüm taşları dökün eşiniz gelince de ağlayıp sızlanın mağduru oynayın adam da sesini çıkaramaz böylece çeker gidersinizTekrar merhaba, daha önceki konularıma yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.
Bu akşam farklı bir konuda fikrinizi isteyeceğim.
Kısaca bahsetmeye çalışayım;
Çalıştığım yer bir inşşat firması ile bağlantılı. Şirketten dolayı yeni yapılan sitelerden birinde 1+1 evi max. 120.000 tl'ye alabiliyorum.
Anlaşmalı bankalardan aracılarla bu kredinin büyük bir kısmını da düşük meblağlı geri ödemek üzere çekebiliyorum.
Diyeceksiniz ki ne güzel.
Evet çok güzel bir imkan.
Şuan işlerim güzel gidiyor çok şükür. Devam eden kredimi de mart ayına kadar çift çift ödeyip kapatmayı planlıyorum nasipse.
Kızlar asıl sorun şu;
Daha önceki olaylarıma az çok aşinalığınız var. Ben bu imkanı değerlendirmek istiyorum. Ama yalnız başıma. Yani boşandıktan sonra.
Ancak geçtiğimiz aylarda yaşadığım sıkıntılı dönemde ayrılık konuşulmuştu. Ancak konu orda kalmıştı.
Şimdi de ayrılık kararını durup dururken mantıklı bir zemine oturtamıyorum.
Yani bir gün durup dururken kalkıp eşime ben ayrılıyorum'u nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.
Ve yaşananları da hala hazmedemiyorum.
Kv'demin beni evden kovmasını, eşimin imalı laflarla geçmişimi deşmesi (bakirelik konusu) vs bunları bir türlü kafamdan atamıyorum.
Ancak şuan elime geçen bu fırsatı da sürekli benim paramda gözü olan benden hizmetçilik etmemi bekleyen beni düşünmeyen insanlarla değerlendirmek istemiyorum.
Evet diyeceksiniz ki o son kavgada resti çekip gidecektin. Ama o zaman korkuyordum. Bilmiyordum bu olayların içimde büyüyüp büyüyüp her gün aklıma geleceğini.
Ne yapmalıyım sizce?
O evi alıp kv ile beraber mi devam etmeliyim yoksa fırsatlar her zaman ele geçmez deyip kendi yoluma mı bakmalıyım?
Bu arada yukarıda bahsettiğim ev vs hepsi nasip şuan proje kağıt üzerinde ama yan firma olduğu için güveniyorum.
Zaten niyetim nasipse önce ayrılıp sonra bu işe girmek.Konut kredisi çekerken eş imzası alınıyor ve boşanma durumunda 2 ye bölünür ev.
Yok bahsedersem olmaz zaten.Evden kocana falan hiç bahsetme
Karşıma böyle bir fırsat çıkmasından dolayı inanın bende çok heyecanlıyım. Gerek kendi ailemden gerek eşimden uzaklaşma süresi çok sancılı olacak farkındayım ama nasip olurda alırsam o eve girdiğimde bir oh diyebileceğim. Ait hissedebileceğim. Benim deyip her köşesini kullanabileceğim küçükte olsa. Çok heyecanlndırıyor beniGaliba ben sizden daha çok heyecanlandım bu fikirinize. Eski konularınızı az çok hatırlıyorum bence cok bile sabrettiniz. Boşayın o adamı da annesini de. Kendi hayatınızı neden mutsuzlukla sürdüresiniz ki bence mükemmel bir fırsat. Hic sebebe gerek yok kayinvalidenize eşiniz evde yokken eteginizdeki tüm taşları dökün eşiniz gelince de ağlayıp sızlanın mağduru oynayın adam da sesini çıkaramaz böylece çeker gidersiniz
Yok boşanmadan almam. Kredi de çekmem. Zaten iş ayrılık safhasına geldikten sonra mahkemeye başvurduktan sonra kredi vs işlerine girişeceğim.boşanmadan alma evi lütfen yarısını verip daha fazla mutlu etme kaynananı
Onlar nasıl ki aldıkları malı bir punduna getirip aman ayrılırsak nolur nolmaz diye annesinin üstüne yaptıysa bende onları ev sahibi yapmayacağımBirde bedavadan ev sahibi yaptırma şu nalet insanları.Ayrıl bir an önce.
En onemlisi sizi mutsuz eden kimseyi gormek zorunda olmayacaksınız kendi hayatiniz olacak bence bu fırsatı degerlendirmek icin elinizden geleni yapın madem boşanma fikrini göze aldınız bence icinizde kalmasın siz de onlara hak ettikleri gibi davranınKarşıma böyle bir fırsat çıkmasından dolayı inanın bende çok heyecanlıyım. Gerek kendi ailemden gerek eşimden uzaklaşma süresi çok sancılı olacak farkındayım ama nasip olurda alırsam o eve girdiğimde bir oh diyebileceğim. Ait hissedebileceğim. Benim deyip her köşesini kullanabileceğim küçükte olsa. Çok heyecanlndırıyor beni
Onu düşünüyorum annesi kesinlikle iflah olmayacak. Ve yaptığı herşey ama o yaşlı diyerek sineye çekilecek. Açıkçası geleceğe dair bir ışık göremiyorum. Zamanımıda boşa geçirmek istemiyorum. Eminim ki otuzuma geldiğimde çok pişman olacağım katlandığım için.Önce kv ile ilgili düşüncelerini icindeki her seyi dok onlara. Artık bosanmak için sebep aramana gerek kalmaz.
Lutfen bu sefer bosan bu asalak adamdan. Cirkef anasiyla ömür gecer mi?
Bana destek olabilecek kimse yok. Maddi destek kastetmiyorum manevi olarak bile bir desteğim yok. Eğer gerçekten arkamda demiyorum yanımda duran birileri olsaydı bu kadar bile durmazdım. Olaylar büyüyüp ailemin kulağına gittiğinde bile ailem olur öyle şeyler diye yağlayıp ballayıp geri gönderdi beni. Düşüncelerimin ve tavırlarımın arapsaçı gibi olmasının sebebi buçok saçma sapan bir evliliğiniz var. siz önce şu saçmalıktan kurtulun. düşünüyorum da evde güvenmediğim bir eş, kadınlık onurumu zedeleyen bir eş, sürekli annesiyle arkamdan kuyumu kazıp rahat huzur vermeyen eş ve anne ikilisi. üstelik ayaklaırm üzerinde de durabiliyorum. neden kendime bu işkenceyi edeyim ki?? siz bence bir psikiyatr desteği alın çok sağlıksız düşünüyorsunuz. ve git gide farklı bir hal alıyor bu.
Boşanma fikri son olanlardan sonra aklımdan çıkmıyor. Katlanmak zorunda değilim diyorum . İnsan insana bunu yapmaz hele 7/24 yüzyüze bakan insanlar diyorum. Allahın sevdiği kuluyum sanırım karşıma böyle bir fırsat çıkardıEn onemlisi sizi mutsuz eden kimseyi gormek zorunda olmayacaksınız kendi hayatiniz olacak bence bu fırsatı degerlendirmek icin elinizden geleni yapın madem boşanma fikrini göze aldınız bence icinizde kalmasın siz de onlara hak ettikleri gibi davranın
ee o evde de bir desteğin yok ki senin.Bana destek olabilecek kimse yok. Maddi destek kastetmiyorum manevi olarak bile bir desteğim yok. Eğer gerçekten arkamda demiyorum yanımda duran birileri olsaydı bu kadar bile durmazdım. Olaylar büyüyüp ailemin kulağına gittiğinde bile ailem olur öyle şeyler diye yağlayıp ballayıp geri gönderdi beni. Düşüncelerimin ve tavırlarımın arapsaçı gibi olmasının sebebi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?