Merhaba, yine ben..

bence bir avukatla görüşün fikir alın
bunca borcu evlilik esnasında yaptığınız için muhtemelen diğer taraf da ödemek zorunda kalacaktır.
bir de kredi kartıyı bilgin olmadan kullandığına dair mesajlar falan varsa asla atma
eşinin sana karşı hakareti haksızlığı varsa mesajlarda muhakkak kaydet

Avukattan rn doğru bilgileri alabilirim evet. Şöyle bir durum var. Evlenirken çektiğim krediyi kendi hesabıma yatırmıştım dolayısıyla mobilya vs harcamalar toplu olarak o karttan yapıldı. Hesap kartı. Ve bende çekim yapıldığı zamana ait online işlemlerden ekran görüntüleri var bunlar işime yarayabilir mi acaba faturalar eşimin üzerine olsa bile?

Kart ve kredi harici benim üzerime borç yok. Bu saatten sonra eve tek bir parça eşya bile almam ki yakın zamana kadar beyaz eşyaları yenilemeyi düşünüyordum ama artık yok. Kararım bu yönde ve kesin. Akşam da işten gelince kartı masanın üzerine bırakmış. Aldım ben

Evet malesef uzun süredir böyle düşünüyorum ve geleceğe dönük olarak pek umudum yok. Ve evet mutsuzum. Kullanıldığımı hissediyorum.

Benim karttan harcadığım en büyük tutar 100 tl olmuştur şimdiye kadar. Onun haricinde eşim çalıştığı iş yerinde karttaki parayı nakite çevirmek için çekimler yapıyordu bunları görüyordum ekstrede. Dün kartı kapatma sebeplerimden biri olarak bunu da gösterdim.
Kredidense eve mobilya aldık. Faturalarını bulamadım ancak çekim yapılan banka kartı benim kartım görüntüleri var böyle bir durumda fatura onun adına olursa ne olur bilemiyorum

Adam tam bir sahtekar çıktı.

Böyle olacağı belliydi ama. Araba işinden önce kartını iptal ettir dedik dinlemedin ,altın yapacağım dediğinde sen durdukça o sana borç takar dedik ortaya çıkıyor bir bir

Adam ne koparsam derdinde.Seni bankamatik gibi kullanıyor.

Zırnık verme şunlara faturaları falanda ödemeyi bırak .Paran sadece sana kalsın biran öncede kaç kurtar kendini oradan

fatura eşiniz adına da olsa
ödemelerde sizin ödediğiniz ispatlanırsa
olur diye tahmin ediyorum

benim sağlıklı sağlam bilgilere sahip değilim bu yüzden yanlış yönlendirmekten korkarım
ama faturası ne olursa olsun işlemlerden ispatlanırsa
karşı taraftan tazminat ve nafaka alırsınız
nafaka 100-200 olur ona birşey diyemem ama tazminat işinizi görür

buarada boşanmayı nasıl olsa kafama koydum deyp
mesaj olarak ya da herhangi bir kayıt olabilecek şekilde
asla eşiniz ve ailesi hakkında hakaret küçük düşürmeye çalışmaya girebilecek şekilde yazılı görüntülü birşey yapmayın
haklıyken haksız olursunuz
bulabildiğiniz en ufak delili çaktırmadan hissettirmeden saklayın

Zaten öyle yapacağım. Bunlar haricinde bildiğiö borçlar hep kendi borcu. Oda beni ilgilendirmez fırsat varken ödemedi çünkü. Kendi düşünsün

Tahminimi söyleyeyim. Bence adam asla borcunu kapatmayacak. Bak durduk yere 2000 daha içerdesin. Bence senin avukatla görüşme vaktin gelmiş. O seni bu bataklıktan kurtarır diye düşünüyorum

birde kartınız sizdeyken ödemeler yapıldığını ispatlarsanız
dolandırıcılığa girer bunda bile tazminat hakkınız doğar

Bende öyle tahmin ediyorum ancak hukuki olarak bilemiyorum tabii. Nafaka vs istemiyorum eksik olsun. Kafama koydum diye asla saygısızlık yapmam ancak tabiiki söyleyeceğim iki çift laf olacak. Oda yüzlerine

eğer para vs. diye söylenirse hiisettirme madem hemen boşanmayacaksın
de ki
borçsuz olup çocuk doğurmak istiyorum
sen savurgansın
çocuğumu düşünmem lazım böyle giderse hiç olmayacak çocuğumuz
çocuk olunca çalışmayacağım o yüzden borçsuz olmamız lazım de

hissetmesin birşey

birde kartınız sizdeyken ödemeler yapıldığını ispatlarsanız
dolandırıcılığa girer bunda bile tazminat hakkınız doğar
Araç kaskosunu vs kart bendeyken yapmış zaten.
Bide diyor ki ben sana söyledim sen unuttun hatırlamıyorsun diyor.
Ki ben ona defalarca araba alacaksan kaskosu va herşeyi hesapla ona göre elindeki parayla bir araba al ekstra masraf çıkarma demiştim.
Ama tabii ki dinlemedi

Siz böyle diyorsunuz bende böyle düşünüyorum ne güzel ancak beyimiz der ki aman insanlar çocukları dört beş aylıkken çalışmaya başlıyor sende öyle yaparsın annem var bakar diyor ona göre hava hoş

Canım kaç defadır konularına denk geliyorum inan üzülüyorum senin adına.ya çok safsın gözünü açacak kimse yok yada görmezden geliyorsun herşeyi. Acilen boşanmalısın yoksa dahada sömürecekler seni. Burada herkes seni uyarıyor ama kendi bildiğini okuyorsun. İnsan dünyaya bir kere geliyor o hayatıda böyle mi yaşayacaksın..

Bende öyle tahmin ediyorum ancak hukuki olarak bilemiyorum tabii. Nafaka vs istemiyorum eksik olsun. Kafama koydum diye asla saygısızlık yapmam ancak tabiiki söyleyeceğim iki çift laf olacak. Oda yüzlerine
Senin Cok zeki bir kocan var Nyks
Borctan durdugunu emin ol biliyor essek degil askin sevginin bittiginin farkinda gitmek istedigini hissetti o yuzden elindeki kozu kullaniyor oda para

Sen paradan feraha cikmazsan gidemezsin anasida kendide bunun gayet farkinda o yuzden artik karti falan yok et birsey yap ve fazla borclanma yoksa buraya yaziyorum ki sende gelip okursun var olan borcun bitmesine 2 ay kala yeni borc takacak sana
Sanirim simdi bglayici diger unsura oynamaya basladi cocuk aman diyeyim

boşver desin
o zaman çalışmayacağım demeyin
borçsuz çocuk olsun ben yine çalışırım ama hem borçlar hem çocuk=para demek malum ki gerçekten öyle )doktor muayene ücretleri testleri doğunca her ay kontrolü testleri yatağı eşyaları süt sağma makinası herşeyi para)
borcu bitirelim canım ikimiz için geleceğimiz için söylüyorum
ailemize yeni üyemiz katılsın diye söylüyorum de
ama bu adamdan çocuk yapma birikim yap gizliden ve ardına bile bakmadan kaç

Hayır geri kalan hayatımı da bu şekilde geçirmek istemiyorum. O yüzden toparlamaya çalışıyorum

Çocuk zaten düşünmüyorum. Şimdi de kartı kapattığım için internet faturasının parasını istedi benden. O tüm parasını karta yatırmış o yüzden ödeyemiyormuş faturayı bende de para yok dedim. Nereye harcadın o kadar parayı bundan sonra kağıt kalemle not tutalım olmuyor böyle dedi

Kart numaranızı ve cvv kodunuzu biliyor ise bunları kullanarak kullanmıştır. Kart hesap dökümüne bakın.

Evet tüm işlemleri öyle yapmış sanırım. Döküme de baktım. Sonuç iç açısı değil. Zaten kapatacaktım. Bugüne kısmetmiş

Siz de kendinizle çelişiyorsunuz. Dün "Kart bendeydi, nasıl harcama yapmış bilmiyorum" diyorsunuz. Bugün de kartı masaya bırakmış diyorsunuz. Anladığım kadarıyla aranız biraz düzelince yumuşuyorsunuz ve eski düzene dönüyorsunuz yani eşinize para yedirme düzenine. Aranız iyi diye de gözünüze batmıyor adamın harcadıkları. Aranız bozulunca para derdine düşüyorsunuz.

Kredi kartınızı online işlemlerden neden günlük takip etmiyorsunuz? En azından eşiniz 2.000 lira harcamadan kartı kapatmış olurdunuz.Kasko sizin kredi kartınızdan yapıldığında ya da kayınvalidenin odası baştan aşağı yenilendiğinde neden sesinizi çıkarmadınız ki? Sizin borcunuz filan bitmez, kendinizi kandırmayın. Adam tefeci gibi mübarek, elini veren kolunu kaptırıyor. Nasıl ki, tefeciler ana paraya faiz üstüne faiz bindirip borcun bitmesine müsaade etmez, sizinki de sizi borçsuz asla bırakmayacak.

Kaçın kurtarın kendinizi, bu borçları bir şekilde ödersiniz, gerekirse banka ile yeniden yapılandırmaya gidersiniz, daha kolay bir ödeme planı çıkarırlar. Düzenli maaşınız var ve ödemelerinizi de düzenli yapıyorsunuz anlattığınıza göre, banka her türlü kolaylık sağlar.

Tek ihtiyacınız olan kararlılık, adam iki tatlı söz söyleyince yapılanları unutmayın. O kadınla hala aynı çatı altında nasıl yaşayabildiğinize de hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…