Konuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.
Uzatmaları oynamamın sebebi kredi+kredi kartı çıktı birde. Siz söyleyin totalde 9binlik borçla mı kalkıp gideyim. Gidersemde gerçek anlamda aç kalırım.
Gittiğim için sevinirler bile. Borç benim üstüme nede olsa. Mis gibi arabayla otururlar analı oğullu.
Borcu bitirdikten sonra yani kendimi garantiye aldıktan sonra gitmek istemem çok mu yanlış sizce?
Avukattan rn doğru bilgileri alabilirim evet. Şöyle bir durum var. Evlenirken çektiğim krediyi kendi hesabıma yatırmıştım dolayısıyla mobilya vs harcamalar toplu olarak o karttan yapıldı. Hesap kartı. Ve bende çekim yapıldığı zamana ait online işlemlerden ekran görüntüleri var bunlar işime yarayabilir mi acaba faturalar eşimin üzerine olsa bile?bence bir avukatla görüşün fikir alın
bunca borcu evlilik esnasında yaptığınız için muhtemelen diğer taraf da ödemek zorunda kalacaktır.
bir de kredi kartıyı bilgin olmadan kullandığına dair mesajlar falan varsa asla atma
eşinin sana karşı hakareti haksızlığı varsa mesajlarda muhakkak kaydet
Kart ve kredi harici benim üzerime borç yok. Bu saatten sonra eve tek bir parça eşya bile almam ki yakın zamana kadar beyaz eşyaları yenilemeyi düşünüyordum ama artık yok. Kararım bu yönde ve kesin. Akşam da işten gelince kartı masanın üzerine bırakmış. Aldım benAdam profesyonel para yiyiciyken o evden kurtulamazsınız.
Evet planınız mantıklı ama o kocaya göre değil üzgünüm.
Farkında mısınız sürekli bir para çıkıyor. Sizden tırtıklamasa karta abanıyor. Bu adam size para bırakmamak için adeta sömürmek için durmadan size borç çıkarıyor. Nasıl o borcu kapatıp kurtulacaksınız ki?
En mantıklısı bir an önce o tuhaf aileden kurtulmanız. Bir önceki konuya da dedim ilk sene sıkışırsınız belki fakir yaşarsınız ama o borcu kaparsınız ve kapayınca da rahat bir hayatınız olur en azından iki fazlalığınız olmaz.
Şu aşamada o ikiliyle üzgünüm o borç kapanmaz aksine yeni borç gelir.
Bir an önce kurtulun bence başka çareniz yok. Yoksa bir sonraki borç bilmem nereye borç takmış eve icra mı gelsin mecbur ödedim yeni borcunu bir yıl daha sabredeceğim konusu olacak. Sonu yok boşa bekliyorsunuz bir an önce kurtulun
Evet malesef uzun süredir böyle düşünüyorum ve geleceğe dönük olarak pek umudum yok. Ve evet mutsuzum. Kullanıldığımı hissediyorum.Eski konularınızı bilmiyorum da, böyle düşünceler geçiyorsa kafanızdan evliliğinizde mutsuz ve umutsuzsunuz.
Bu durumda mantıklı olan boşanıp evi öyle almak.
Açık açık söyleyin ben olanları hazmedemiyorum deniyorum olmuyor devam etmek istemiyorum diye.
Benim karttan harcadığım en büyük tutar 100 tl olmuştur şimdiye kadar. Onun haricinde eşim çalıştığı iş yerinde karttaki parayı nakite çevirmek için çekimler yapıyordu bunları görüyordum ekstrede. Dün kartı kapatma sebeplerimden biri olarak bunu da gösterdim.Yapılan borclar nereye harcandı, sizin bi ortak kullanımınız oldu mu? Ve evlenirken aldığınız ürünlerin faturaları duruyor mu? Bosanırken belki o aldığınız esyaları satarak borcunuzu kapatabilirsiniz?
Artk eşinize para vermeyin. Ne kredi karti ne para hicbir sey. Siz benim borçlarımı kapatmadıkça benden zırnık cıkmayacak size deyin. O vesileyle belki kenardaki paralarına kıyı borcunuzun bir kısmını kapatırlar.
Konuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.
Uzatmaları oynamamın sebebi kredi+kredi kartı çıktı birde. Siz söyleyin totalde 9binlik borçla mı kalkıp gideyim. Gidersemde gerçek anlamda aç kalırım.
Gittiğim için sevinirler bile. Borç benim üstüme nede olsa. Mis gibi arabayla otururlar analı oğullu.
Borcu bitirdikten sonra yani kendimi garantiye aldıktan sonra gitmek istemem çok mu yanlış sizce?
Avukattan rn doğru bilgileri alabilirim evet. Şöyle bir durum var. Evlenirken çektiğim krediyi kendi hesabıma yatırmıştım dolayısıyla mobilya vs harcamalar toplu olarak o karttan yapıldı. Hesap kartı. Ve bende çekim yapıldığı zamana ait online işlemlerden ekran görüntüleri var bunlar işime yarayabilir mi acaba faturalar eşimin üzerine olsa bile?
Zaten öyle yapacağım. Bunlar haricinde bildiğiö borçlar hep kendi borcu. Oda beni ilgilendirmez fırsat varken ödemedi çünkü. Kendi düşünsünAdam tam bir sahtekar çıktı.
Böyle olacağı belliydi ama. Araba işinden önce kartını iptal ettir dedik dinlemedin ,altın yapacağım dediğinde sen durdukça o sana borç takar dedik ortaya çıkıyor bir bir
Adam ne koparsam derdinde.Seni bankamatik gibi kullanıyor.
Zırnık verme şunlara faturaları ödemeyi bırak
Bende öyle tahmin ediyorum ancak hukuki olarak bilemiyorum tabii. Nafaka vs istemiyorum eksik olsun. Kafama koydum diye asla saygısızlık yapmam ancak tabiiki söyleyeceğim iki çift laf olacak. Oda yüzlerinefatura eşiniz adına da olsa
ödemelerde sizin ödediğiniz ispatlanırsa
olur diye tahmin ediyorum
benim sağlıklı sağlam bilgilere sahip değilim bu yüzden yanlış yönlendirmekten korkarım
ama faturası ne olursa olsun işlemlerden ispatlanırsa
karşı taraftan tazminat ve nafaka alırsınız
nafaka 100-200 olur ona birşey diyemem ama tazminat işinizi görür
buarada boşanmayı nasıl olsa kafama koydum deyp
mesaj olarak ya da herhangi bir kayıt olabilecek şekilde
asla eşiniz ve ailesi hakkında hakaret küçük düşürmeye çalışmaya girebilecek şekilde yazılı görüntülü birşey yapmayın
haklıyken haksız olursunuz
bulabildiğiniz en ufak delili çaktırmadan hissettirmeden saklayın
Araç kaskosunu vs kart bendeyken yapmış zaten.birde kartınız sizdeyken ödemeler yapıldığını ispatlarsanız
dolandırıcılığa girer bunda bile tazminat hakkınız doğar
Siz böyle diyorsunuz bende böyle düşünüyorum ne güzel ancak beyimiz der ki aman insanlar çocukları dört beş aylıkken çalışmaya başlıyor sende öyle yaparsın annem var bakar diyor ona göre hava hoşeğer para vs. diye söylenirse hiisettirme madem hemen boşanmayacaksın
de ki
borçsuz olup çocuk doğurmak istiyorum
sen savurgansın
çocuğumu düşünmem lazım böyle giderse hiç olmayacak çocuğumuz
çocuk olunca çalışmayacağım o yüzden borçsuz olmamız lazım de
hissetmesin birşey
Senin Cok zeki bir kocan var NyksBende öyle tahmin ediyorum ancak hukuki olarak bilemiyorum tabii. Nafaka vs istemiyorum eksik olsun. Kafama koydum diye asla saygısızlık yapmam ancak tabiiki söyleyeceğim iki çift laf olacak. Oda yüzlerine
Siz böyle diyorsunuz bende böyle düşünüyorum ne güzel ancak beyimiz der ki aman insanlar çocukları dört beş aylıkken çalışmaya başlıyor sende öyle yaparsın annem var bakar diyor ona göre hava hoş
Hayır geri kalan hayatımı da bu şekilde geçirmek istemiyorum. O yüzden toparlamaya çalışıyorumCanım kaç defadır konularına denk geliyorum inan üzülüyorum senin adına.ya çok safsın gözünü açacak kimse yok yada görmezden geliyorsun herşeyi. Acilen boşanmalısın yoksa dahada sömürecekler seni. Burada herkes seni uyarıyor ama kendi bildiğini okuyorsun. İnsan dünyaya bir kere geliyor o hayatıda böyle mi yaşayacaksın..
Çocuk zaten düşünmüyorum. Şimdi de kartı kapattığım için internet faturasının parasını istedi benden. O tüm parasını karta yatırmış o yüzden ödeyemiyormuş faturayı bende de para yok dedim. Nereye harcadın o kadar parayı bundan sonra kağıt kalemle not tutalım olmuyor böyle dediboşver desin
o zaman çalışmayacağım demeyin
borçsuz çocuk olsun ben yine çalışırım ama hem borçlar hem çocuk=para demek malum ki gerçekten öyle )doktor muayene ücretleri testleri doğunca her ay kontrolü testleri yatağı eşyaları süt sağma makinası herşeyi para)
borcu bitirelim canım ikimiz için geleceğimiz için söylüyorum
ailemize yeni üyemiz katılsın diye söylüyorum de
ama bu adamdan çocuk yapma birikim yap gizliden ve ardına bile bakmadan kaç
Az evvel bankayı aradım ve kredi kartını kapattırdım. Kart bende durduğu halde 2000 tl borç yapmayı başarmış nasılsa. Komple kapattırdım. Çok bozuldu. Neden bana sormadın neden fikrimi almadın vs diye söyledi. Bu evlilikse herşey ortaksa neden benim fikrimi almıyorsun vs diyorda diyor
Kart numaranızı ve cvv kodunuzu biliyor ise bunları kullanarak kullanmıştır. Kart hesap dökümüne bakın.
Evet tüm işlemleri öyle yapmış sanırım. Döküme de baktım. Sonuç iç açısı değil. Zaten kapatacaktım. Bugüne kısmetmiş
Kart ve kredi harici benim üzerime borç yok. Bu saatten sonra eve tek bir parça eşya bile almam ki yakın zamana kadar beyaz eşyaları yenilemeyi düşünüyordum ama artık yok. Kararım bu yönde ve kesin. Akşam da işten gelince kartı masanın üzerine bırakmış. Aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?