Merhaba

Sweet_Mom_

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
12
640
8
25
merhaba birşey sormak istiyorum kızlar ben 3 kere test yaptim ilkinde silik çizgi gördüm sonra sabaha karşı tekrar yaptim koyulaşmisti çizgi baya sonra eşimle birlikte hastaneye gittik doktorum sonucumu gördü ve olumsuz birşey konuşmadı adet tarihin geçsin tekrar gel dedi biz eve döndük ben dayanamadım tekrar yaptim bu sefer tek çizginin içinden 2 tane yan yana çizgiler oluştu şimdi sizlere görselini atacağım ve aklım cok karıştı hamilemiyim değilmiyim diye

Eklentiler

• 20230222_145523.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20230224-171459.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 20230224_165357.webp
    16 KB · Görüntüleme: 44
Şu anda kan testine göre negatif görunuyor canım ama belki geç döllenmedir. Bence daha fazla test yapıp kendini strese sokma. Reglin birkaç gün geciksin öyle kan ver yine.

İdrar da çıkan hamileliğin kanda çıkmaması mümkünn değil. Şuan hamile değil gözüküyorsunuz. Ancak testlerde pozitif çıkma sebebi enfeksiyon da oluyor. Muhtemelen enfeksiyon var.

Ama doktorum bana adettarihin geçsin tekrar gel dedi bana ve 3 gün var daha

Bu değerle zaten adetiniz geçmez. Olursunuz samanında muhtemelen. Çok nadir bu değerden yükselmesi. O yüzden umut kırmamak için demiştir. Ama bence hata yapıyorlar. Bana da öyle umut veriyorlardı. Heyecanla bekliyorsun. Bu değer düşük muhtemelen hamilelik yok dese en azından beklemeyeceksiniz.

Yani doğru bencede öyle dese doktor eşimle tam gaz devam ederiz bebiş için ay bilmiyorum 3 kere test yaptm görseli gördünüz mü testlerimi 3 de yalan mı söylüyor simdi

Yani doğru bencede öyle dese doktor eşimle tam gaz devam ederiz bebiş için ay bilmiyorum 3 kere test yaptm görseli gördünüz mü testlerimi 3 de yalan mı söylüyor simdi

Çift çizgili gibi duran zaten bozuk. Fazla damlamış idrar o sayılmıyor birinde ben göremedim. Birinde çok çok az belli. Birinde çizgi var gibi gördüm. Ama idrar da çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil o yüzden enfeksiyon yorumu yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…