E anlamışsın işte sebişmek istiyomuş.Isyerinde gördüğüm beyefendiye yazdım instada kendisi baya bir taktikçi biri çıktı sadece amacım arkadaşlıktı kendisiyle yemekhaneye gelmeyen adam ortada görünmeyen adam birden ben konuştuktan sonra kendisiyle sık sık gelip gitmeye başladı bana teklifte bulundu cinsel olduğunu anladım iletişimi kestim hatta ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Sevişmeye çalışıyor?ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Yazmak?zaten iletişim kurmuyorum kendisiyleYazmazsa üzülme, başkasına yaz elbet cevap veren çıkacaktır zaten amacın bu.
Siz devam edin peşinden gitmeye bu şekilde mutlaka yazarsa, boşanana kadar boşta kalmayın aman.Insatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim
Kendisiyle mi geldi. Yalnız gelseydi belki diyebilirdimkendisiyle sık sık gelip gitmeye başladı
Bu da rüzgar gibi geçti.Merhaba nereye girtin kız üyelik iptali yazıyorBu ara konu açan kaçıyor ne oluyor
Bir üye yazmış.Hala boşanmamış olabilir.Belki o yüzden kaçmıştır.Merhaba nereye girtin kız üyelik iptali yazıyorBu ara konu açan kaçıyor ne oluyor
O neydi gızIsyerinde gördüğüm beyefendiye yazdım instada kendisi baya bir taktikçi biri çıktı sadece amacım arkadaşlıktı kendisiyle yemekhaneye gelmeyen adam ortada görünmeyen adam birden ben konuştuktan sonra kendisiyle sık sık gelip gitmeye başladı bana teklifte bulundu cinsel olduğunu anladım iletişimi kestim hatta ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Eski konularında bosanma aşamasında olduğunu yazmıs iki üç hafta önceBir üye yazmış.Hala boşanmamış olabilir.Belki o yüzden kaçmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?