Merhaba,

DemetHarun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
3
0
6
İstanbul
Öncelikle merhaba :)
Merak ettığım sey su ki ; 7 haftalık hamıleyım yalnız en son adet tarihim 25.04 bu tarıhe bakılırsa 13 haftalık hamıle olmam gerekiyor kafam karıştı doktor hep bu tarihi soruyor ama bana 7 haftalık hamılesın dedı acaba ben doğumumu hangısıne gore planlamalıyım kafam karıstı :/

doktorun söylediğine göre...demekki ikinci adet dönemine yakın hamile kalmışsın... Bebeğin bazı gelişimleri var..kesenin oluşumu,bebeğin kalbinin atışı,bebeğin büyüklüğüne göre kaç haftalık olduğu anlaşılıyor...O yüzden ultrason sonucu doğrudur... Allahım hayırlı uğurlu etsin... Allahım sağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...

buarada bir düzeltme yapmak istiyorum sat tarihinize (25.4.) göre 13 haftalık değil 9+6 haftalık hamile olmanız gerekirdi demek geç döllenme olmuş...

Hm. çok fazla bılgım yok o yüzden de herşeyi fazlasıyla arastırıp merak edıyorum acıkcası bıraz kaygım var daha önce bır düşük yaşadım bu yüzden de sorun olsun ıstemıyorum ilginize tşkler :)

Bu haftalık terimleride hiç bilmiyorum neye göre hesaplıyorsunuz yanı 9+6 felannn :/

benim satım 11-4 dı o yüzden siz 13 haftalık yazınca düzeltmek istedim..internette hesaplayıcılar var. adet tarihinizi yazıyorsunuz gebelik haftanızı ve gününü yazıyor.. 9 hafta 6 gün (9+6) (gebelik haftası hesaplayıcı diye aratırsanız çıkıyor)

allahım sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…