Merhaba

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Arkadaşlar eşimin kardeşi evlenecek ,diğer kardeşlerden biri bilezikleri hazırlayın dedi ,ben hiç bilezik takmak istemiyorum, durumumu zorlarsam alamazmıyım alırım ,ama zorlamak istemiyorum ,bunun konusunu düğün yaklaştığı için yanımda çok yapıyorlar özellikle ,ben daha ne takacağıma karar vermedim için sesimi çıkarmadım siz olsanız bütçenizi zorlarmı sınız ayıp mı olur bilezik takmasam ? Ne yapsam karar veremedim ,bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim,sevgiler..........

Arkadaşlar merakla yorumlarınızı bekliyorum.................

eşinizin kardeşi bilezik takılmalı evet ben butcemı zorlar alırdım

Düğünümde ailesinin taktığı dışında ekstra birşey takmadı,o zaman özel bişey beklemem sonuçta genç bir kızdı.......

düğünümde ailesinin taktığı dışında ekstra birşey takmadı,o zaman özel bişey beklemem sonuçta genç bir kızdı.......

eklemek istiyorum evli olan larda çeyrek bile takmadı ama şimdi çok önemli bir hale geldi takı işi

aa kızmış bide.. bence hoşuna gidecek hatıra olarak saklayabileceği birşeyler takmalısınız..

sizin kızkerdeşiniz evlenecek olsa eşiniz de takmayacağız dese bozulmaz mısınız??

lütfen kendinizi eşinizin yerine koyup düşünün

yok bozulmam benim kardeşime takamamıştık ,imkanımız elvermemişti

Emirvakiden ve ısmarlama şeylerden pek hoşlanmam.
Durumum neye elverirse onu yapmaya gayret ederim.
Bu işler birazda karşılıklıdır.
Eğer sevdiğim biriyse şartlarımı zorlayabilirim.
Birde bilezik vaaar bilezik var.
Bütçenize uygun bir bilezik yapın gitsin bence.

Son düzenleme:
ben eşimin kardeşi olsa bilezik takardım herhalde,kendi kardeşlerime taktım.Eşinizin ne düşündüğü de önemli tabi ama bazı bilezikler çeyrekten ucuz:)

ben eşimin kardeşi olsa bilezik takardım herhalde,kendi kardeşlerime taktım.eşinizin ne düşündüğü de önemli tabi ama bazı bilezikler çeyrekten ucuz:)

benim aklıma hiç ucuz bilezik takmak gelmedi ,hediyelik tabiri edilen yada bir kolçak gibi hep 10_15 gr lık 22 ayar bileziklere baktım ,peki o ayıp olmaz mı? Sonuçta maddi değeri ucuz

ya bence ayıp,ben eşimin kardeşine öyle bir şey yapmak istemem.kardeşlerime iyi yaptım ona da iyi yapmak isterim ama aranızdaki ilişki nasıl bilmem.ben onu size bilezik diye konuşuyorlar diye dedim.daha iyileri de var tabi.kötü alacağına çeyrek almak daha iyi çünkü kötü bilezik para etmez.

esel,
çok yakın aile bireylerine, kardeşe ( benim kardeşim veya eşimin kardeşi fark etmez) mutlaka bilezik takılır, gerdanlık takılır gibi zorunlulukları sevmiyorum şahsen, o gününün şartlarına bakarım, maddi durumuma bakarım, sırf bilezik takmış olmak için hediyelik bilezik takmakta bilmiyorum bana uygun gelmiyor doğrusu.

Bütçen iyi bir bilezik almaya elvermiyorsa bütçen dahilinde bir altın almanı tavsiye ederim sana, çeyrek altın değilde isim kolyeleri var, kızın isminin yazılı olduğu bir kolye bakabilirsin, bütçeni bilmeden yazıyorum ama 22 ayar bir bilezikten daha uyguna gelecektir sana, bir bilezik en az 800-1000 tl arası birşey sanırım, bu seni zorlayacaksa isim yazılı kolye veya şık bir küpe, yüzük takabilirsin, önemli olan mutlu günlerinde mutluluklarını paylaşmak, taktığın altınla ölçülmemeli mutluluklarına verdiğin kıymet

çok haklısın mune yorumunun tamamına katılıyorum ,bilezik takılması psikolojik bir baskı gibi gündeme getirildi aslında beni rahatsız edende buydu ,ama ben yinede ailemize yakışanı yapacağım galiba 22 ayar bilezik takacağım,sevgiler

o evlenirken size takmamış,

siz kendi kardeşlerinize de takamamışsınız

bu durumda hediyelik bileziklerden takı verin hem bilezik bekleyenlerin çenesi kapanır maddi değeri düşükte olsa adı bilezik mi

bilezik

eğer o size takmış olsaydı durumuzu zorlayıp iyisinden takmanız gerekirdi.

benim aklıma hiç ucuz bilezik takmak gelmedi ,hediyelik tabiri edilen yada bir kolçak gibi hep 10_15 gr lık 22 ayar bileziklere baktım ,peki o ayıp olmaz mı? Sonuçta maddi değeri ucuz

onlar sıze bılezıgı hazırlayın derken ayıp olmadımı?
ne uygun gorursen onu tak cnm ben olsam ceyrek takardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…