düğünümde ailesinin taktığı dışında ekstra birşey takmadı,o zaman özel bişey beklemem sonuçta genç bir kızdı.......
aa kızmış bide.. Bence hoşuna gidecek hatıra olarak saklayabileceği birşeyler takmalısınız..
Sizin kızkerdeşiniz evlenecek olsa eşiniz de takmayacağız dese bozulmaz mısınız??
Lütfen kendinizi eşinizin yerine koyup düşünün
Arkadaşlar eşimin kardeşi evlenecek ,diğer kardeşlerden biri bilezikleri hazırlayın dedi ,ben hiç bilezik takmak istemiyorum, durumumu zorlarsam alamazmıyım alırım ,ama zorlamak istemiyorum ,bunun konusunu düğün yaklaştığı için yanımda çok yapıyorlar özellikle ,ben daha ne takacağıma karar vermedim için sesimi çıkarmadım siz olsanız bütçenizi zorlarmı sınız ayıp mı olur bilezik takmasam ? Ne yapsam karar veremedim ,bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim,sevgiler..........
ben eşimin kardeşi olsa bilezik takardım herhalde,kendi kardeşlerime taktım.eşinizin ne düşündüğü de önemli tabi ama bazı bilezikler çeyrekten ucuz:)
esel,
çok yakın aile bireylerine, kardeşe ( benim kardeşim veya eşimin kardeşi fark etmez) mutlaka bilezik takılır, gerdanlık takılır gibi zorunlulukları sevmiyorum şahsen, o gününün şartlarına bakarım, maddi durumuma bakarım, sırf bilezik takmış olmak için hediyelik bilezik takmakta bilmiyorum bana uygun gelmiyor doğrusu.
Bütçen iyi bir bilezik almaya elvermiyorsa bütçen dahilinde bir altın almanı tavsiye ederim sana, çeyrek altın değilde isim kolyeleri var, kızın isminin yazılı olduğu bir kolye bakabilirsin, bütçeni bilmeden yazıyorum ama 22 ayar bir bilezikten daha uyguna gelecektir sana, bir bilezik en az 800-1000 tl arası birşey sanırım, bu seni zorlayacaksa isim yazılı kolye veya şık bir küpe, yüzük takabilirsin, önemli olan mutlu günlerinde mutluluklarını paylaşmak, taktığın altınla ölçülmemeli mutluluklarına verdiğin kıymet
benim aklıma hiç ucuz bilezik takmak gelmedi ,hediyelik tabiri edilen yada bir kolçak gibi hep 10_15 gr lık 22 ayar bileziklere baktım ,peki o ayıp olmaz mı? Sonuçta maddi değeri ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?