- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Şimdi arkadaşımız evlenirken kız bekarmış o yüzden kendisi bir şey takmamış sanırım çalışmıyormuşta ama şöyle olur normalde yakın akrabalara özellikle kardeşlere bilezik takılması yakışık alır sonuçta kaynananız size evlenirken bilezik takmadı mı. Size de o yakışır biraz imkanlar zorlanabilir bazı kuyumcular kredi kartına taksitte yapıyor illa çok pahalı bir şey almanıza gerek yok hoş bir modern gerdanlıkta olabilir. Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu o ne diyor bence ne olursa olsun eşinizin boynunu eğmeyin ele güne karşı. Kız kardeşi de alınmasın sonra. Emrivaki olmas hoş değil tabi ama genelde yaklaşan düğün olunca kardeşler aralarında hadi hazırlayın bilezikleri derler demek ki onlarda bilezik takacaklar eşinizin onlar bilezik takarken mahcup olmasını ister misiniz.
güzel değerli bir eşyada alabilirsiniz veyatta evine beyaz eşya alabilirsiniz mesela bulaşık makinesi bir bileziğe göre daha uygun veyatta yemek masası falan .
maddi durumu çok iyi bir kişiyle evleniyor ,ev eşyası konusunda hiç bir şeye ihtiyacı yok sevgiler...........
evlenirken kv taktı ama evli görümceler çeyrek bile takmadı ,şu anda evlenecek görümcem bekardı ama çalışıyordu ,eşimin ailesi hayatımızın her devresinde çok cimri oldukları için eşim durumumuz ne elverirse onu takarız sana bırakıyorum dedi eşim için hiç farketmiyor derecede aile ilişkimiz var bu konulara hiç girmek istemiyorum aslında,konu bilezik yada çeyrek değil konu bize baskı olması arada ki yorumları okursanız bir kaynım var evli ve şehir dışında onun hakkında da o gelemez nasıl gelsin ,birşey takamaz diyorlar bu ,bunlara şaşırıyorum sevgiler...........
bu takı olayı gönül işidir.bunu takcaksın bu olacak ayıp şeyler.insan anne babasına bile demiyor böylesini.eşin ne diyor bu duruma
eşim ve ailesinin arası çok iyi değil zaten farklı kutuplardalar ama ilişkilerimiz güven olmadan (yıllardır yediğimiz kazıklardan dolayı)devam ediyor ,eşim ailesinin bu tarz konuşmalarından hoşlanmıyor zaten ,bu konuyu da bana bıraktı ,sen durumumuza göre ayarla dedi hiç karışmıyor ,benimde gönlümde aslında bilezik var ama bu konudaki baskılar beni o kadar rahatsız etti ki ,içimden gelmiyor ama almayı düşünüyorum , yinede son kararım değil açıkçası daha 15 gün var kim öle ,kim kala ,sevgiler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?