çok haklısın mune yorumunun tamamına katılıyorum ,bilezik takılması psikolojik bir baskı gibi gündeme getirildi aslında beni rahatsız edende buydu ,ama ben yinede ailemize yakışanı yapacağım galiba 22 ayar bilezik takacağım,sevgiler
onlar sıze bılezıgı hazırlayın derken ayıp olmadımı?
ne uygun gorursen onu tak cnm ben olsam ceyrek takardım
işte beni rahatsız edende tam orası bu konuda psikolojik baskı uyguladılar resmen ,yoksa ben kendi kardeşime takamadım eskiden o zaman durumum iyi değildi ,ama zaman içinde telafi ettim bunu da açıklayayım ,şimdi iyi kötü bir bilezik alacak durumum yok değil alırım,belkide aile öyle söylemeseydi daha da iyisini alacaktım yaptıkları çok canımı sıktı ,ama şimdilik kararım galiba yinede bilezik onların söylediği için değil kendim karar verdim diye kendimi teselli etmeyi düşünüyorum :) sevgiler
yok bozulmam benim kardeşime takamamıştık ,imkanımız elvermemişti
Normalde kardeşe bütçe zorlanıp bilezik takılır ama kendi kardeşinize maddi durumlar yüzünden zora giremediyseniz, şimdide girmenize hiç gerek yok. Herşeyden önce adil olmak lazım.
Normalde kardeşe bütçe zorlanıp bilezik takılır ama kendi kardeşinize maddi durumlar yüzünden zora giremediyseniz, şimdide girmenize hiç gerek yok. Herşeyden önce adil olmak lazım.
Arkadaşlar eşimin kardeşi evlenecek ,diğer kardeşlerden biri bilezikleri hazırlayın dedi ,ben hiç bilezik takmak istemiyorum, durumumu zorlarsam alamazmıyım alırım ,ama zorlamak istemiyorum ,bunun konusunu düğün yaklaştığı için yanımda çok yapıyorlar özellikle ,ben daha ne takacağıma karar vermedim için sesimi çıkarmadım siz olsanız bütçenizi zorlarmı sınız ayıp mı olur bilezik takmasam ? Ne yapsam karar veremedim ,bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim,sevgiler..........
Arkadaşlar eşimin kardeşi evlenecek ,diğer kardeşlerden biri bilezikleri hazırlayın dedi ,ben hiç bilezik takmak istemiyorum, durumumu zorlarsam alamazmıyım alırım ,ama zorlamak istemiyorum ,bunun konusunu düğün yaklaştığı için yanımda çok yapıyorlar özellikle ,ben daha ne takacağıma karar vermedim için sesimi çıkarmadım siz olsanız bütçenizi zorlarmı sınız ayıp mı olur bilezik takmasam ? Ne yapsam karar veremedim ,bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim,sevgiler..........
sormaniz bile ayip olmus el degil yani esinizin kardesi makul.olun biraz yazik degil mi o kiza abisi sonucta. Ucuza kacmak hos olmaz bence saniim sizin bisy almak istemediginizi anladiklari icin yaninuzda acikiyo kobu. Ama ben cok yadirgadim sizi
esel parça parça yazmışsın konuyu. Iş inada binmiş biraz onlar size takmadıysa siz de onlara takmayın. çeyrek yeter.
evet canım parça parça yazdım konu bu şekilde yönlendi,inattan çok psikolojik baskı gibi sürekli en çok bize dikte edilmeye çalışılıyor ve ben bunu çok çirkin buluyorum ,mesela şehir dışında bir kardeşi daha var onun için o nasıl gelsin o gelemez bir şey takamaz dediler o zaman kardeş için her şey zorlanıyorsa onlarda gelsin öyle değilmi ya ,bide kardeş var kardeş var açıkçası konumda hiç değinmedim fazla ,coşturdun beni bak :)sevgiler............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?