Merhaba

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Arkadaşlar ben sizden samimi düşüncelerinizi bekliyorum lütfen dalga geçip malzeme çıkaracaklar yorum yapmasın.
Az çok okuyanlar bilir paylaşımlarımı şuan nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir çözüm bulmak istiyorum.
Kaynanam nişan için yaklaşık 10 saatlik bir yola çıktı akşamına süt gelmiş kayınpederim de rahatsız etmemek için kendi ayrı tencerelerde kaynatmış sabah aşağı indim konuşuyoruz eşim sütten işte neye çalacaksın damızlık varmı felan kayınpeder kaynanan x kişisi gelip çalacak dedi... Ama dedi

Sonra eşim alındığımı anladı soru felan soruyor tabi. Kayınpeder gitti. Ne sorup duruyorsun x gelip çalacak işte öyle dedi ya baban dedim

Sonra 10 kilo süt dört kişiyiz evde mümkün değil bitmez ekşir yaz günü adana da bide

Annesi sütü buzluğa koyardı. Anneni arayım bakalım hepsi mi yoğurt olacak dedim. Aradım işte ayır felan dedi.
Beş dakika sonra eşim telefonu bana getirdi telefonun çalıyor dedi.
X kişisi neyse dakika sürmedi x geldi ama mahcup bir şekilde sen çalacaksın çal y abla bana çal dediydi ama ayıp oldu alınma bana felan dedi.
Yok sana niye alınayım seni çağıran kişiye alınırım felan dedim

Üç saat geçince bak süt gibiyse sıcak suya oturt bir saatte tutar sonra dolaba koy dedi
Şimdi ben bunu şunun için anlattım bu kadın hep böyle başkalarına iş yaptırmayı seviyor eli sağlam ayağı sağlam ben yapabileceğim şeyleri de başkasına yapmıyor muşum gibi gösteriyor sinir oluyorum nasıl çözwcem ben cahilin önde gideni tek doğrusu kendi bildiği

Merhaba merhaba da x kişisi ve y kişisi her şeyi karıştırdı kafamda anlamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Kayınbabanız annenizin sütü çalacağını mı iddaa etti?

Kaynanası başka şehire gitmiş . O başka şehirde iken süt gelmiş yoğurt yapmak için . Kaynanası da yoğurt yapma görevini kıza değil başkasına vermiş . O da buna bozulmuş beni beceriksiz gösteriyor dışarıya diye .
Beceriksiz gösteriyoru geçtim iş yapmıyor diye tanıtıyor sonra bide senin gelinin diyorlar deyip iyice sinir ediyor
Evet kaynanamı hiç sevmiyorum hiçbir değeri yok gözümde ama insanım ve bazı değerlerim var benm ahlak gibi edep gibi
Bu kadın beni sinir ediyor ne yapacağım bilmiyorum

Açılın ben anladım hanımefendinin k.pederi 10 litre süt almış.Kaynatmış sütleri ama k.valide yok dolayısıyla sütleri yoğurt yapacak biri de yok.Bunun üzerine k.valide x kişisine diyor ki git sütleri mayala.X kişisi geliyor ama hanımefendi sütü mayalamış.Şimdi hanımefendi diyor ki benim k.valide neden başkalarına iş yaptırıyor oysa ben böyle bi şeyi yapabilirdim şimdi onun yüzünden beceriksiz biri olarak görünüyorum dışardan diyor.Olay budur :KK69:

Beceriksiz gösteriyoru geçtim iş yapmıyor diye tanıtıyor sonra bide senin gelinin diyorlar deyip iyice sinir ediyor
Evet kaynanamı hiç sevmiyorum hiçbir değeri yok gözümde ama insanım ve bazı değerlerim var benm ahlak gibi edep gibi
aynı evde mi yaşıyorsunuz siz

Kafası karışan arkadaşlara özet: Kv bir başkasına yoğurdu mayalamasını rica etmiş.
Gelin hanımda alınmış niye ben varken başkasına yaptırıyor diye.
Güya başkalarına gelin yapamaz mesajı veriyormuş.

konu sahibi size önerim; böyle şeylere niye surat sallıyorsunuz ki?
Ne gerek var tavır yapmaya?
Yapmak istiyorsanız arayın anne ne gerek vardı ben yapardım deyin.
Resmen aranıyorsunuz bence.

aynı evde mi yaşıyorsunuz siz
Altlı üstlü ama aynı ev gibi bütün konuşma duyuluyor herşeyden haberi var bide ben wrmişmiyim acaba bana ayan oluyor diyor felan ay küçücük mesele bile nasıl sinirlerimi hoplatyor sebep hep aynı şeyleri tekrar ediyor

Altlı üstlü ama aynı ev gibi bütün konuşma duyuluyor herşeyden haberi var bide ben wrmişmiyim acaba bana ayan oluyor diyor felan ay küçücük mesele bile nasıl sinirlerimi hoplatyor sebep hep aynı şeyleri tekrar ediyor
dolmuşsun galiba çok fazla şey üst üste gelmiş.
takılma çok araya mesafe koy, koyamıyorsan taşının ordan

canım boşver bazen beceriksiz gibi gozukmek iyidir kimse senden birşey istemez :)bazen annem toz almamı istiyor ustunkoru yapıyorum bu yuzden annem bana hiç iş yaptırmaz :)

Kafası karışan arkadaşlara özet: Kv bir başkasına yoğurdu mayalamasını rica etmiş.
Gelin hanımda alınmış niye ben varken başkasına yaptırıyor diye.
Güya başkalarına gelin yapamaz mesajı veriyormuş.

konu sahibi size önerim; böyle şeylere niye surat sallıyorsunuz ki?
Ne gerek var tavır yapmaya?
Yapmak istiyorsanız arayın anne ne gerek vardı ben yapardım deyin.
Resmen aranıyorsunuz bence.
Söyledim başka bir konuda ben varken niye başkasını çağırıyorsun dedim. Susuyor
Bu konuşmayı o gelen x kişisine de anlattım.
Ben varken niye dışarıdan adam çağırıp sonra ben iş yapmıyor muşum gibi gösteriyor deyip olayı anlattım sustu.
Yoğurdu mayalaya gelen kişi de o yüzden mahcup davrandı ahhh abla ahh niye çağırdıki beni sen biliyormuşsun zaten dedi

Açılın ben anladım hanımefendinin k.pederi 10 litre süt almış.Kaynatmış sütleri ama k.valide yok dolayısıyla sütleri yoğurt yapacak biri de yok.Bunun üzerine k.valide x kişisine diyor ki git sütleri mayala.X kişisi geliyor ama hanımefendi sütü mayalamış.Şimdi hanımefendi diyor ki benim k.valide neden başkalarına iş yaptırıyor oysa ben böyle bi şeyi yapabilirdim şimdi onun yüzünden beceriksiz biri olarak görünüyorum dışardan diyor.Olay budur :KK69:
Bunu anlatmak istedim

Konuyu yorumlardan anladım ama bunun edeple ahlakla ne alakası var yine anlamadım?

Konuda bir de damızlık falan geçiyor, o hakaret olarak mı kullanıldı. Ona mı kızdınız?

Ay kayboldum anlayacam diye ama anlayamadim sagolsun bir arkadas ozetlemis:KK19:

Arkadasim kisaca konuyu anlat. O sut getirmis bu sut calmis oburu ayri tencerede kaynatmis falan. Bu kadar detay vereceginize diger arkadaslar kisaca nasil d anlatmislar.

X