merhaba

gammelis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
26
3
6
37
Arkadaslar merhaba. Ben birinden hoslandim gibi oda benden gibiydi. Yada ben oyle zannetmisim. Ayni isyerindeyiz. Oda simdi isyerinden baska biriyle oldu olcaklar. Farkindayim yani. Insallahta iyi olsunlar. Ama benim sorunum suki gozlerimin onunde nasil dayanicam. Isimi degistirmemin imkani yok. Onlarinda oyle. Biseyde hissetmemeleri lazim olursa dugune bile gitmek zorundayim. Kizda begendigim birisi. Ikisininde mutluluklarinda gozum yok. Allah daha cok versinde nasil atlatacam. Sigarayi gozumun onunde icmek zorundalar. O kadar yani. Istifami etsem..

Yok gercekten yok. Takipte kalayim yada fesatlik hissimde yok. Sadece gormeyim iatiyorum ama ise ihtiyacim var.
Gayette gormezden gelebilirsin o halde uzulme hersey gecici sadece kendini yipratmamaya calis kendi kendine senaryolar falan yazma kisiler genelde oyle yapiyor ( benimde yapmisligim vardir) akisina birak ve uzulme !

Isini falan birakma buda dertmi benim arkadasimin esi ayni is yerinde karisini aldatti ve duyuldu hatta simdi hepsi ayni is yerinde

Kimi çoluğa çocuğa karıştıktan sonra ne acılarla boşanıyor, ne sancılı dönemler geçiriyor. Kimi de gömün önünde sigara içiyorlar deyip istifa mı etsem diyor... Ne denir ki?
Haklisiniz yazdiklarinizda farkindayim. Sadece tekrar tekrar ayni hissi yasiyor gibiyim. Tercih edilmiyorum sanirim

Sorumluluk sahibi bir insansanız işle, aşkı karıştırmayın. Hoşlandığınız şahıs tercihini yapmış size artık yol vermek düşer,eğer kara sevda değilseniz işiniz çok daha mühim, yok ben kahroluyorum diyorsanız o zaman işdi, yok ihtiyaçtı demeyin ayrılın işinizden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…