Tabiki ilgilenmiyomus gibi gozukuyorum. Sigara odasi benim camima bakiyor :)Kııız kıçı kırık bir adam için istifa mı edilir ?
Bırak napıyolarsa yapsınlar onlar önünde sigara içiyorsa sende onların önünde durma başka şeyle ilgilen..
Yok gercekten yok. Takipte kalayim yada fesatlik hissimde yok. Sadece gormeyim iatiyorum ama ise ihtiyacim var.Mutluluklarinda gözünüz yok diyorsaniz :) atlatirsiniz, cabuk gecer odaginizi degistirin
Gayette gormezden gelebilirsin o halde uzulme hersey gecici sadece kendini yipratmamaya calis kendi kendine senaryolar falan yazma kisiler genelde oyle yapiyor ( benimde yapmisligim vardir) akisina birak ve uzulme !Yok gercekten yok. Takipte kalayim yada fesatlik hissimde yok. Sadece gormeyim iatiyorum ama ise ihtiyacim var.
Haklisiniz yazdiklarinizda farkindayim. Sadece tekrar tekrar ayni hissi yasiyor gibiyim. Tercih edilmiyorum sanirimKimi çoluğa çocuğa karıştıktan sonra ne acılarla boşanıyor, ne sancılı dönemler geçiriyor. Kimi de gömün önünde sigara içiyorlar deyip istifa mı etsem diyor... Ne denir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?