merhaba

Bunu atlatmanin yolu bence daha cok sosyallesmeye calismak ve yeni insanlardan hoslanmak onun disinda gözünüzün önünde olmalari tabiki de yıpratir cok haklisiniz ikilemde kalmissiniz ama bence bunun icin daha cok insanla tanismaya bakin veya sizden hoslananlara sans verin

Suan isi birakirsan zor bulursun bu bir.Ikincisi aranizda birsey gecmemis ilgilenme.Senin de hayatina mutlaka birileri girecektir hep yalniz kalacak degilsin.

ne istifası yaa..

saçmalamayın bence.

hoşlanmışsın olmamış başka biriyle olunca hoşlantın da geçer bi süre içinde, bir daha o gözle bakmazsın bile, başkasına kayınca da aklın aklına bile gelmez.

Ya evlenseler biri işten çıkacak zaten. İş bulmak zor otur çalış. İş bulursan çıkarsın.

Her dertte sıkıntıda kaçacaksak ooo ölelim yaşamayalım
niye yüzleşmiyorsun niye kaçıyorsun
niye kendini sınamıyorsun, kalbin ruhun bedenin ne tepki verecek durup neden izlemiyorsun kendini

bence karşımıza çıkan her sıkıntı bizim için bir artıdır yani artıya çevirebilirsin, her dertte insan olgunlaşır

tabi kaçarak değil......

ne olur bağlaç olan -de konusunda biraz dikkat ya. bi kaynaktan okusanız ilk seferde anlarsınız. bi de çalışıyomuşsunuz. ilginç yani.

Neden şaka olsun ? konu sahibi hergün buraya dayanamıyorum onları birlikte görmeye diye konu açıcak.Bi dünya iş var bu kadar dert etmeye değer mi ?
Yahu eski sevgili değil nisanlı değil eş değil sadece hoşlanmış ama öteki hatun elini çabuk tutmuş demek ki. Her girdiği ışte bir sorun çıktığın da o iş yerini terk mi edecek?Kadınlarımız şu arabesk ruh halinden ne zaman çıkacak merak ediyorum gerçekten

Ben kadınlarımızın arabesk olduğunu düşünmüyorum.Sadace hakkını vererek seviyorlar. Bi insanı sevince illa duygularını aldırması gerekmez değil mi ? Neyin coolluğu bu yapamayacak belli ki kaldı ki gayet samimi bi şekilde kadını da beğendiğini belirtti. Kırıp dökmenin mantığı nedir yani ? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…