- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
Şaka bu dimi ? Gelip geçici biri için iş mi bırakılır yahu ?Aç bile kalsan işi bırakmak tek çözüm gibi.
Şaka bu dimi ? Gelip geçici biri için iş mi bırakılır yahu ?Aç bile kalsan işi bırakmak tek çözüm gibi.
Niye ki?E ben ölem madem
Onlar baya aşmış yalnızIsini falan birakma buda dertmi benim arkadasimin esi ayni is yerinde karisini aldatti ve duyuldu hatta simdi hepsi ayni is yerinde
Anlat anlat bitmez benimkiNiye ki?
Isini falan birakma buda dertmi benim arkadasimin esi ayni is yerinde karisini aldatti ve duyuldu hatta simdi hepsi ayni is yerinde
İyi ki mutluluklarında gözün yokmuş yani..
hayir gercekten yok. Benim sorunum icimde onlar anlamadan halletmek. Yoksa tercih ikisinin.İyi ki mutluluklarında gözün yokmuş yani..
Sigarayı gözümün önünde içmek zorundalar nedir ya
Bunu kim kaldırabilir ki derhal bas istifayı[/
Buna ben de asla dayanamazdım
Neden şaka olsun ? konu sahibi hergün buraya dayanamıyorum onları birlikte görmeye diye konu açıcak.Bi dünya iş var bu kadar dert etmeye değer mi ?Şaka bu dimi ? Gelip geçici biri için iş mi bırakılır yahu ?
Arkadaslar merhaba. Ben birinden hoslandim gibi o da benden gibiydi. Ya da ben oyle zannetmisim. Ayni isyerindeyiz. O da simdi isyerinden baska biriyle oldu olcaklar. Farkindayim yani. Insallah da iyi olsunlar. Ama benim sorunum su ki gozlerimin onunde nasil dayanicam. Isimi degistirmemin imkani yok. Onlarin da oyle. Bisey de hissetmemeleri lazim olursa dugune bile gitmek zorundayim. Kiz da begendigim birisi. Ikisinin de mutluluklarinda gozum yok. Allah daha cok versin de nasil atlatacam. Sigarayi gozumun onunde icmek zorundalar. O kadar yani. Istifa mi etsem..
Yahu eski sevgili değil nisanlı değil eş değil sadece hoşlanmış ama öteki hatun elini çabuk tutmuş demek ki. Her girdiği ışte bir sorun çıktığın da o iş yerini terk mi edecek?Kadınlarımız şu arabesk ruh halinden ne zaman çıkacak merak ediyorum gerçektenNeden şaka olsun ? konu sahibi hergün buraya dayanamıyorum onları birlikte görmeye diye konu açıcak.Bi dünya iş var bu kadar dert etmeye değer mi ?
Ben kadınlarımızın arabesk olduğunu düşünmüyorum.Sadace hakkını vererek seviyorlar. Bi insanı sevince illa duygularını aldırması gerekmez değil mi ? Neyin coolluğu bu yapamayacak belli ki kaldı ki gayet samimi bi şekilde kadını da beğendiğini belirtti. Kırıp dökmenin mantığı nedir yani ? ?Yahu eski sevgili değil nisanlı değil eş değil sadece hoşlanmış ama öteki hatun elini çabuk tutmuş demek ki. Her girdiği ışte bir sorun çıktığın da o iş yerini terk mi edecek?Kadınlarımız şu arabesk ruh halinden ne zaman çıkacak merak ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?