Ben kadınlarımızın arabesk olduğunu düşünmüyorum.Sadace hakkını vererek seviyorlar. Bi insanı sevince illa duygularını aldırması gerekmez değil mi ? Neyin coolluğu bu yapamayacak belli ki kaldı ki gayet samimi bi şekilde kadını da beğendiğini belirtti. Kırıp dökmenin mantığı nedir yani ? ?[/QUOTE
aynende oyle ben kendimin durumunu hissetirmeden atlatabilmenin derdindeyim. Sanirim ben ifade edemedim kiskanmiyorumki. Derdim benim kendim yani. Simdi yalanmi diyim hem cok hos hem benden yuksekte hemde hanim hanimcik. Hayirlisi olur insallah. Kimseyede diyemedim buraya yazayim dedim.
Olay benim hoslanmam degil. Olay bana ilgisi kesilmeden bunun pat diye cikmasi. Evet soylenmis bisey yoktu. Herhalde onailgisi ortaya cikmasin diye bana oyle davrandi.Yahu hoşlandınız diye iş mi bırakılır?
Demek ki ilişki yaşasanız ülke değiştireceksiniz.
Abartmayın bazı şeyleri
Ona kır dök diyen kim? üstesinden gelinmiycek iş değil diyorum konu sahibi hoşlanmış ama konusundan çok büyük bir aşk acısı çektiği sonucuna varamadım nasip değilmiş diyip yoluna devam edebilir diyorum duygusal olalım ama duygularımızın hayatımızı bu denli etkilemesine izin vermeyelim. Olaylara biz kadınlar çok duygusal yaklaşıyoruz hayatta en çok bizi yıpratıyorBen kadınlarımızın arabesk olduğunu düşünmüyorum.Sadace hakkını vererek seviyorlar. Bi insanı sevince illa duygularını aldırması gerekmez değil mi ? Neyin coolluğu bu yapamayacak belli ki kaldı ki gayet samimi bi şekilde kadını da beğendiğini belirtti. Kırıp dökmenin mantığı nedir yani ? ?
senden hoşlansaydı arkadaş başkasıyla değil senle yakınlaşırdı bunu düşünüp önüne bakArkadaslar merhaba. Ben birinden hoslandim gibi oda benden gibiydi. Yada ben oyle zannetmisim. Ayni isyerindeyiz. Oda simdi isyerinden baska biriyle oldu olcaklar. Farkindayim yani. Insallahta iyi olsunlar. Ama benim sorunum suki gozlerimin onunde nasil dayanicam. Isimi degistirmemin imkani yok. Onlarinda oyle. Biseyde hissetmemeleri lazim olursa dugune bile gitmek zorundayim. Kizda begendigim birisi. Ikisininde mutluluklarinda gozum yok. Allah daha cok versinde nasil atlatacam. Sigarayi gozumun onunde icmek zorundalar. O kadar yani. Istifami etsem..
yazım yanlışlarından dolayı okurken başıma ağrılar girdi. aşk meşk hoşlaşma işleriyle uğraşana kadar biraz kendinizi geliştirseniz. ana dilinizde yazamıyorsunuz farkında mısınız?
yazım yanlışlarından dolayı okurken başıma ağrılar girdi. aşk meşk hoşlaşma işleriyle uğraşana kadar biraz kendinizi geliştirseniz. ana dilinizde yazamıyorsunuz farkında mısınız?
Bence okumayin beni. Hoslasma pek imlaya uygun degil gibiyazım yanlışlarından dolayı okurken başıma ağrılar girdi. aşk meşk hoşlaşma işleriyle uğraşana kadar biraz kendinizi geliştirseniz. ana dilinizde yazamıyorsunuz farkında mısınız?
Sigara olayi yanlis oldu sanki. Ben onlari gormemeye calisiyorum gormuyorumda ama sigara icerlerken goruyorum o manada dedim yani az cok kestiriyorim nerde olduklarini gitmiyorum oralara. Derdim onlarda degil aslinda benim durumumu anlamalari.Gözünün önünde sigara icmeleri kötü olmuşsigara icmeseler bir şekilde unutursun diyeceğim ama sigara icerlerken çok zor istifa et, hatta yaşadığın şehri değiştir çünkü başka bir yerde sigara içerlerken denk gelme ihtimalin var
Yahu sanki en az 2 yıllık sevgilin, alt tarafı haşlanmışsin biraz, e adam da başkasını seçmiş demek kendi kendine haşlanmışsin bilen yok yani. Onlar sigara içerken bi tane de sen yakiver
Canım biraz takıldım sigara olayına ve baktım ki bir tek ben değilmişim, biraz geyiğe vurdum dalga geçtiğimi düşünme sakın, bu arada hoşlanmışsin yerine ısrarla haşlanmışsin dememi ne yapmalıSigara olayi yanlis oldu sanki. Ben onlari gormemeye calisiyorum gormuyorumda ama sigara icerlerken goruyorum o manada dedim yani az cok kestiriyorim nerde olduklarini gitmiyorum oralara. Derdim onlarda degil aslinda benim durumumu anlamalari.
Canım biraz takıldım sigara olayına ve baktım ki bir tek ben değilmişim, biraz geyiğe vurdum dalga geçtiğimi düşünme sakın, bu arada hoşlanmışsin yerine ısrarla haşlanmışsin dememi ne yapmalı
Alt tarafı beğendiğin bir erkek aman diyeyim isini falan bırakayım deme onun yüzünden. Hem sen dur bakalım onlar daha kavga edecek ayrılacak, o zaman karşılarına geçip gerçekten bir keyif sigarası yaktığın günler gelecek öyle şeyler düşün ne diye üzüyorsun kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?