Merhabalar benim pskolojim bozuldu çirkin miyim

Önceki gönderinizi hatırlıyorum fotoğrafınızı da aynı şekilde. Güzellik göreceli bir kavram. Çirkin değilsiniz. Lütfen her eleştiriyi bu kadar kafaya takmayın.

Üfff yine sayfa sayfa aradım foto yok. Ve gereksiz accayip meraklardayım. Hayır bide Azra Akın çıktı az önce,siz sandım sonra bi baktım reklammış. 😬

Yahu çatladık,bırakın özeli mözeli… Atın buraya fotoyu,objektif bir biçimde değerlendirelim. Olmuyor böyle… isim var cisim yok. Nasıl yorum yapalım güzel misiniz değil misiniz diye…
İnanın merak edilecek bir şey yok gayet sıradan kapalı bir hanımefendi. Ne takıntı edecek güzelliği var nede çirkinliği. Şahsen dışarıda benim ilgimi çekmez. Kendisinin taktığı kadar bir durumu yok.

İnanın merak edilecek bir şey yok gayet sıradan kapalı bir hanımefendi. Ne takıntı edecek güzelliği var nede çirkinliği. Şahsen dışarıda benim ilgimi çekmez. Kendisinin taktığı kadar bir durumu yok.
Teşekkürler cevabınıza... Vallahi merakım azaldı. Normalde kızarım kendime böyle bir şeyi merak etitğim için ama konu üstüne konu açılınca Allah Allah ne ki bu acaba, diye bi merak ediyor insan :)

Herkesin güzellik anlayışı coooook farklı... Hem de inanılmaz. O yüzden bence böyle bir olaya girişmeniz bile tuhaf. Doktora görünebilirsiniz

Birilerine güzelliğinizi onaylatsanız (!) ne değişecek? Ki güzellik görecelidir, her dönemin güzellik standartları farklıdır bunlara hiç girmiyorum. Burada herkes çok güzelsin dese siz iki önceki konuda güzel olmadığınızı söyleyenlere takılacaksınız. Onlar da güzelsin deseler bu sefer "Geçiştirmek için veya beni üzmemek için böyle diyorlar," diye düşüneceksiniz. Güzelliği takıntı haline getirmeye başlamışsınız. Bunu çözmelisiniz.

Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum

Evet belli psikolojiniz bozulmus. Yoksa siz bizimle evlenmeyeceksiniz, biz size guzelsiniz, cirkinsiniz desek ne olacak? Burada kimse sizi nufusuna almayacak. Neden bizden bunu bekliyorsunuz ben oraya takildim.

Back
X