- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yinemi siz evet cirkinsiniz gidin bir tedavi olun önce sonra estetik yaptirinBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
İnanın merak edilecek bir şey yok gayet sıradan kapalı bir hanımefendi. Ne takıntı edecek güzelliği var nede çirkinliği. Şahsen dışarıda benim ilgimi çekmez. Kendisinin taktığı kadar bir durumu yok.Üfff yine sayfa sayfa aradım foto yok. Ve gereksiz accayip meraklardayım. Hayır bide Azra Akın çıktı az önce,siz sandım sonra bi baktım reklammış.
Yahu çatladık,bırakın özeli mözeli… Atın buraya fotoyu,objektif bir biçimde değerlendirelim. Olmuyor böyle… isim var cisim yok. Nasıl yorum yapalım güzel misiniz değil misiniz diye…
Teşekkürler cevabınıza... Vallahi merakım azaldı. Normalde kızarım kendime böyle bir şeyi merak etitğim için ama konu üstüne konu açılınca Allah Allah ne ki bu acaba, diye bi merak ediyor insan :)İnanın merak edilecek bir şey yok gayet sıradan kapalı bir hanımefendi. Ne takıntı edecek güzelliği var nede çirkinliği. Şahsen dışarıda benim ilgimi çekmez. Kendisinin taktığı kadar bir durumu yok.
Kim söyledi size bunuBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Valla ben eski konuda gormustum, ne yazik ki guzel degilsinizBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Sen güzelsin diye kimseyi beğenmiyorsun. Womanın düşmanı yine Woman!Valla ben eski konuda gormustum, ne yazik ki guzel degilsiniz
Üzgünüm ama benim güzellik anlayışıma göre güzel değilsiniz. Önceki konunuzda görmüştüm siziBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Üzülme Otrim.Üzgünüm ama benim güzellik anlayışıma göre güzel değilsiniz. Önceki konunuzda görmüştüm sizi![]()
Naaaaalakasi var acebaaaa naaaalakasi varSen güzelsin diye kimseyi beğenmiyorsun. Womanın düşmanı yine Woman!
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Bende sizinle aynı psikolojideyim resminizi atar mısınızBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum