- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bence aşırı aşırı özgüvenli!! Burada "gördüğünüz gibi güzellik bende ..zerafet bende..ama talibim yok..Allah çirkin şansı versin" demişliği bile var!!Kesinlikle çooook güzel olduğunu düşünüyor tek istediği bizden de bunu duymak..sonra sürekli tekrarlatmakÇok takmışsınız. Hayır çirkin değilsiniz hatta doğal bir güzelliğiniz var ama özgüvensizsiniz baya..
Ben daha çok yeniyimBegüm, türkiş dilayt ve sen... bu forumun güzellikle kafayı bozmuş üyelerisiniz.
Güzellikle kafayı bozduğunu kabul ediyorsun yani?Ben daha çok yeniyim
Ne Begüm ne delayt onlar kim ama şöyle düşünün bizim sizden başka kimimiz varGüzellikle kafayı bozduğunu kabul ediyorsun yani?kabak tadı verdin vallahi.
Merhaba güzelim ama bahtım yokBen daha çok yeniyim
Ben açtım evet ozguvenimin içine ettiler güzel değilsin denildi zaten bugünde videoda çirkin fotoda güzelsin yorumu aldimBu konuyu da mı biz açtık?
Merhaba güzelim ama bahtım yok
Konu SahibiZeynebimm68 Başlangıç Tarihi9 Temmuz 2022
Mesaj gönderimine kapalı.
Okunmamış İlk Mesaja Git
Takip Et
•••
Zeynebimm68
Zeynebimm68
Yeni Üye Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
Yeni
Konu SahibiZeynebimm68
Favorilere Ekle
Merhaba arkadaşlar 170 boyunda güzel bir kadınım resimden de gördüğünüz gibi bir albenim var.Ama kismetsizim .Allah çirkin şansı versin derler ya bende şans yok hala bekarım ve kötü hissediyorum benim gibi olan var mı?
Keşke öyle olsaydı neyse iyi aksamlarYok bence aşırı aşırı özgüvenli!! Burada "gördüğünüz gibi güzellik bende ..zerafet bende..ama talibim yok..Allah çirkin şansı versin" demişliği bile var!!Kesinlikle çooook güzel olduğunu düşünüyor tek istediği bizden de bunu duymak..sonra sürekli tekrarlatmak
Bir öğrenci evinde 3-4 öğrenci oturmuş dalga geçiyorsunuz eminim. Biz de böyle şeyler yapardık. Yaparken çok eğlenceli geliyor ama büyüyünce ergence buluyorsun. Haberin olsun.Ne Begüm ne delayt onlar kim ama şöyle düşünün bizim sizden başka kimimiz var
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Milletin resmini atmıyorsundur İnşaAllh
Resmim vardi ilk actigimda konuda
Bu üye benle kafayı bozmuş zaten nurdan hiç kimseye foto atmadimÜyenin önceki konusunda , Mune : Üyeliğin askıya alınıp teyit edildiğini söylemişti.
Mune nin mesajını Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi sayfasında görebilirsiniz.
Üyenin önceki konusundan dolayı ceza alan üyeler mevcuttu.
Kazen Bey in mesajını da Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi sayfasından okuyabilirsiniz.
Hani çirkin miyim diye sormuyordun, güzel olduğunu biliyordun? Bir iki yorum gerçekliği mi sorgulattı sanaBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Bu konuda hangi üye fikir almak istemisse akıl sagligindan şüphe etmişsiniz dilerim basiniza gelmez birgünHani çirkin miyim diye sormuyordun, güzel olduğunu biliyordun? Bir iki yorum gerçekliği mi sorgulattı sana![]()