• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar benim pskolojim bozuldu çirkin miyim

Çok takmışsınız. Hayır çirkin değilsiniz hatta doğal bir güzelliğiniz var ama özgüvensizsiniz baya..
Yok bence aşırı aşırı özgüvenli!! Burada "gördüğünüz gibi güzellik bende ..zerafet bende..ama talibim yok..Allah çirkin şansı versin" demişliği bile var!!Kesinlikle çooook güzel olduğunu düşünüyor tek istediği bizden de bunu duymak..sonra sürekli tekrarlatmak

Yinemi sen? Onca laf yazıldı hala gelip buraya soruyorsun. Kime ne yani ister çirkin ol ister dünya güzeli kime ne bize ne? Bukadar mı saygınız yok kendine? Çirkin değilsin güzel de sayılmazsın.

Bu konuyu da mı biz açtık?
Ben daha çok yeniyim
Merhaba güzelim ama bahtım yok
Konu SahibiZeynebimm68 Başlangıç Tarihi9 Temmuz 2022
Mesaj gönderimine kapalı.
Okunmamış İlk Mesaja Git
Takip Et

•••
Zeynebimm68
Zeynebimm68
Yeni Üye Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
Yeni
Konu SahibiZeynebimm68
Favorilere Ekle
Merhaba arkadaşlar 170 boyunda güzel bir kadınım resimden de gördüğünüz gibi bir albenim var.Ama kismetsizim .Allah çirkin şansı versin derler ya bende şans yok hala bekarım ve kötü hissediyorum benim gibi olan var mı?

Bu konuyu da mı biz açtık?
Merhaba güzelim ama bahtım yok
Konu SahibiZeynebimm68 Başlangıç Tarihi9 Temmuz 2022
Mesaj gönderimine kapalı.
Okunmamış İlk Mesaja Git
Takip Et

•••
Zeynebimm68
Zeynebimm68
Yeni Üye Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
Yeni
Konu SahibiZeynebimm68
Favorilere Ekle
Merhaba arkadaşlar 170 boyunda güzel bir kadınım resimden de gördüğünüz gibi bir albenim var.Ama kismetsizim .Allah çirkin şansı versin derler ya bende şans yok hala bekarım ve kötü hissediyorum benim gibi olan var mı?
Ben açtım evet ozguvenimin içine ettiler güzel değilsin denildi zaten bugünde videoda çirkin fotoda güzelsin yorumu aldim

Yok bence aşırı aşırı özgüvenli!! Burada "gördüğünüz gibi güzellik bende ..zerafet bende..ama talibim yok..Allah çirkin şansı versin" demişliği bile var!!Kesinlikle çooook güzel olduğunu düşünüyor tek istediği bizden de bunu duymak..sonra sürekli tekrarlatmak
Keşke öyle olsaydı neyse iyi aksamlar

Ne Begüm ne delayt onlar kim ama şöyle düşünün bizim sizden başka kimimiz var
Bir öğrenci evinde 3-4 öğrenci oturmuş dalga geçiyorsunuz eminim. Biz de böyle şeyler yapardık. Yaparken çok eğlenceli geliyor ama büyüyünce ergence buluyorsun. Haberin olsun.😁

Back
X