- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuya o kadar takıksınız ki benzer konuları bulup bir de benim ordaki yorumlarımı aklınızda tutmuşsunuz... Sağlıklı bir durum değil. Sizi görmedim bu arada. Herkesin başına gelir bu tür şeyler, herkes kendinde bir kusur bulur, ama çok bariz bir sakatlığınız, anormalliğiniz yoksa bu triplere girmek pek normal değil.Bu konuda hangi üye fikir almak istemisse akıl sagligindan şüphe etmişsiniz dilerim basiniza gelmez birgün
Kadın kadının düşmanı dimi?Bu konuda hangi üye fikir almak istemisse akıl sagligindan şüphe etmişsiniz dilerim basiniza gelmez birgün
Ay çirkin olan da çirkin olduğunu bilir zaten bu arada aklında, gözünde bir problem yoksa. Biz deyince mi ikna olacaksınız?Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Telepati ile.Ee resim atmiyorsunz ki yorum yapalım. Nereye göre yorum yapicaz ki biz
Teletabiler de olabilirTelepati ile.
Bir de istihare ile sanırımTelepati ile.
Sizin durumunuz "güzel miyim çirkin miyim" konusundan çok öte ...takıntı içerikli bir konu.Gerçekten bir ruh sağlığı uzmanı ile iletişime geçmeniz hem hayat kaliteniz için ,hem ileride üstüne eklenme olasılığı yüksek Yeni takıntıların önüne geçmek için faydalı olacaktır.Kimse (güzel olsa bile) sürekli " ben güzel miyim..ben güzel miyim..öyle mi güzelim böyle mi güzelim ?"diye bunaltan bir insanla arkadaşlık ilişkisine girmek istemez ,ya da arkadaşlarına tanışma önerisinde bulunmazBu konuda hangi üye fikir almak istemisse akıl sagligindan şüphe etmişsiniz dilerim basiniza gelmez birgün
Çirkin insan yoldur çirkin gören gözler var. İnsanı cirkinlestiren ameller hatalar günahlar var Allah'ın yaratdigi her kes sadece bir birinden farklı çirkin insan yok. İçi çirkin insanlarin gözlerinde güzel goremezBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Yoo vardır basbayağı. Bir sürü kusurlu, sakat, deforme bebek doğuyor her gün. Kendimizi kandırmayalım. Yüzünde sadece tek bir çalışmayan göz olan, başka hiçbir organ olmayan insana da mı "farklılık" diyorsunuz?Çirkin insan yoldur çirkin gören gözler var. İnsanı cirkinlestiren ameller hatalar günahlar var Allah'ın yaratdigi her kes sadece bir birinden farklı çirkin insan yok. İçi çirkin insanlarin gözlerinde güzel goremez
Kusurlar çirkinlik gibi gelmiyo bana herkes farklı yüze göze sahib her kes bir birine benzemeli diyilki en esası birisinin burnu ağzı gözü biyeri bizden farklıysa.ona cirkinsin demeye haqqimiz yok.bence. estetik olarak her keson kendine ait yüz hatları falani var. İnsan var çok güzel gozeleri var ama.burnu büyük bir tek burnu için o gözleri kimse gormuyo halbuki sadece burnuda küçük olsa çoklarinda çok.cok.guzelYoo vardır basbayağı. Bir sürü kusurlu, sakat, deforme bebek doğuyor her gün. Kendimizi kandırmayalım. Yüzünde sadece tek bir çalışmayan göz olan, başka hiçbir organ olmayan insana da mı "farklılık" diyorsunuz?
"Çirkin" kelimesi dilimizde direkt olumsuz çağrışımlar yapıyor ama güzellik ve çirkinlik dediğimiz şeyler esasında sağlık ve üreme yetisiyle doğrudan bağlantılı.
Gecen resimli paylasti kendini. Biz o konusunda gormustukvalla yeni üyeymiş bize başka bişeyi göstermesinbu şimdi özelden atayım diyor da ,ne gelecek acaba
![]()