çok sağol canım allah razı olsun . . sen de inşallah hayırlı bir zamanda hamile kalırsın siz zaten bir ailesınız bunun için üzülme hiç şimdi iki kişilik bir aile zamanı gelince üç dört ve hatta beş kişilik bir aile olusunuz ama önemli olan ikinizin mutluluğu sen ne kadar mutlu ve huzurlu olursan stres yapmazsan o kadar kolay olur hersey allahın yanında o kadar kolay birsey ki o yeter ki ol desin yeter .. sorun bizde işte bizim sabırsız olmamız hersey anında olsun istiyoruz . .Tabiki yani belki şimdi olsa zamanı değil belki de doğunca daha büyük sorunlarla karşılaşacağız Allah korusun. Umudumu da kesmiyorum sizde kesmeyin. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsun da geç olsun birazda önemli değil. Önemli olan kalıcı üzüntüler bırakmasın. Utandım ama siz böyle konuşunca abartmışım ben. İçten diliyorum İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz bende beklerim artık Allah ne zaman nasip ederse :)
inşallah canım . . rica ederim canım yardimci olabilmismdir umarımAynen öyle sabırsızız :) Bende size çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı haberlerinizi de alırım :)
çok sağol canım benim duaların için . . Allah razı olsun . canım benim rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah . . dilerim allahtan hep yüzün güler . .Tabiki sabretmem gerektiğini hatırlattınız. Herşeyin fazlası da varmış düşünmeden hareket etmişim. Beklerim şimdi ne zaman olması gerekiyorsa o zaman olsun. Ama siz daha fazla beklemeyin lütfen. Önce sizin için istiyorum İnşallah en uygun en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz. ve lütfen sizde üzülmeyin, uzun bir zaman ama geçiyor, gün gelir bütün beklediğiniz günlerinizin bütün üzüntülerinizin hepsi bir kucak dolusu mutluluk olur İnşallah :)
Amin canım amin . .Sizinde İnşallah çok sağolun aynı şeyleri bende sizin ve isteyen herkes için diliyorum. Üzüntülerimizi kalıcı mutluluklarımızla unutmayı nasip etsin Allah'ım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?