merhabalar hayırlı sahurlar arkadaşlar sıkıntım büyük

Üniversite öğrencisi bi kızın ki bu en az 19-20 yaşında olduğu anlamına gelir, 13-16 yaşlarındaki çocukla ne işi olur?
Üniversitede birini bulamamış mı ortalık erkek kaynarken bebelerle işi ne?

içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
Bunun adı çocuk istismarı. Ve suç.
Çok ama çok büyük sorun da üniversiteli kızın hamileliği mi?

Dahası suç. 16 yaşından küçük birinden bahsediyor. @Mune
Aynen öyle ... Adam üniveriste çağına gelsin isterse otuz yaşında kadınla konuşsun, bunu normal karşılarım.
Benim de vardı kendimden 3,5 yaş küçük sevgilim.
Ama daha ergen ya... 14 -15 ne ki? O yaşta daha boyları uzamiyor erkek çocukların,yüzler sivilce tarlası gibi, hormonlar tavan...
İnternetten internete bir ilişki belki yaşanabilir, kiz ice kapaniktir, bir uygulama uzerinden konusurken aşk zannettikleri birşey olmuştur falan...onu da bir derece normal karsilayabilirim. Sonucta öyle bir durumda kişiyi değil kişinin yarattigi izlenimi sevmiştir...ama böyle reelde , gerçek sevgili gibi...
Puff çok iğrenc ya

bu üniversiteli kızın çoluk çocukla işi ne ayrıca ne aşkı çok saçma .......

içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?

Sorun yoksa bile, ETMEMELDİR!

Çüşş ya cocuk o cocuk ne sevmesi kendinize gelin tiksindirmeyin insanliktan.

Sen burada galiba 13 yaşındaki çocuk oluyorsun???
Kızın ve kendi başını yakma uzaklaşın.

Benim görüşüm de reşit biri reşit olmayan biriyle sevgili olamaz. Bunu normal bir şeymiş gibi de ulu orta anlatamaz. Konuya yazdıklarımızı bir kere daha okuyun belki bu sefer iğrençliği farkedersiniz.

Yaw 13 14 yasinda dediginiz cocuktur daha universiteli kizin kendi yasiti mi kalmamis da coluk cocuga dusmus. Allah askina ne sevgisi yaa.

Bu gözler daha neler görecek kk da.cok.sey okudum da bu daha tiksindirici.Allahım sen uzak et

Zaten bu yaşlarda olan biri çocuk olan ilişki tamamen sorunda
Diğer bahsettiğin sorun ne ?

Yaşlar yeterince sorun değil mi? Onun dışında bahsettiğin "çok ama çok önemli sorun" ne?
Ağzından cımbızla laf alıyor millet. Cidden çare aramak derdinde isen doğru düzgün yaz.

Back
X