- 15 Mart 2017
- 124
- 180
- 53
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük bir sorun diye yaştan mı bahsetmiş yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Sizler anladınız mı?Sanmıyorum konu sahibi olduğunu. Kendisinden üniversiteli güzel bir kız diye bahsetmez herhalde bilemedim.
Bunun adı çocuk istismarı. Ve suç.içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
Aynen öyle ... Adam üniveriste çağına gelsin isterse otuz yaşında kadınla konuşsun, bunu normal karşılarım.Dahası suç. 16 yaşından küçük birinden bahsediyor. @Mune
içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
Sen burada galiba 13 yaşındaki çocuk oluyorsun???içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?