- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben konumu yazdımSorununuzu ortaya yazmazsaniz uyelikte cok yeni konuda ne oldugu belirsiz illada ozelden yazisicam derseniz onlem amacli banlanirsiniz
aklına gelen yanlış şey emin olda önce kızıda dinlemek gerekmezmi sizce,ben bu durumu açıklamak istiyorum ama burda nasıl açıklanırki yoksa çıkmazdan kurtulmam imkansız olacak.Oğlanın yaşı kaç Allah aşkına 13 mü 16 mı
Gerçi her türlü çirkinliğin daniskası olay da ben sizden daha çok tiksindim niye acaba????
Aklıma türlü şey geldi evlerden ırak
:) yok hani şu yüzden belirttim ,kız öylesine güzelki kıza gülerler diye yani kızın böyle bir şey yaşaması kız açısından kayıpmı diye belirtmek istedim sadece okadar :)O büyük sorun olmasa bile bir sorun var zaten, reşitlik durumu gibi!
Ayrıca kızın güzel olduğunu niye belirttin güzel olmasa cevaplarımız farklı mı olacaktı?
Kayıp mı bilinmez ama çok ayıp ve de suç:) yok hani şu yüzden belirttim ,kız öylesine güzelki kıza gülerler diye yani kızın böyle bir şey yaşaması kız açısından kayıpmı diye belirtmek istedim sadece okadar :)
Ben yazmadiginiz zaman yazmistim sonra yazmissiniz konunuzu cocuk istismarina girer suc yaniama ben konumu yazdım
Guzelligi beyninin gelismesine izin vermemis gulseler gulseler buna gulerler. Oglum var 16 yasinda onun basina boyle bisey gelse o kizin 7 sulalesinden sikayetci olurum.:) yok hani şu yüzden belirttim ,kız öylesine güzelki kıza gülerler diye yani kızın böyle bir şey yaşaması kız açısından kayıpmı diye belirtmek istedim sadece okadar :)
Var ne oldu kiMerhabalar arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak bire bir konuşmada kabul ederim çünkü sıkıntım büyük. Sitede kimin 13-16 yaş arası oğlu varsa yada bu yaşlarda erkek çocuk yeğeni varsa lütfen cvp verebilirmi ? öyle bir durumdayımki nasıl çıkacağımı inanın bilmiyorum hepinize güzel sahurlar