merhabalar hayırlı sahurlar arkadaşlar sıkıntım büyük

Ünv giden kız 18 yaşından büyüktür oğlanda daha 18ini doldurmamıştır
Gizem dediğinizde muhtemelen cinsellik yaşama olayı ile ilgilidir
Kız ne kadar güzel olursa olsun cinsel istismar olayına girer bu durum
Aklınız varsa uzak durun anası babası öğrenirse o güzelliğe yazık olur

Oğlanın yaşı kaç Allah aşkına 13 mü 16 mı
Gerçi her türlü çirkinliğin daniskası olay da ben sizden daha çok tiksindim niye acaba????
Aklıma türlü şey geldi evlerden ırak

O büyük sorun olmasa bile bir sorun var zaten, reşitlik durumu gibi!

Ayrıca kızın güzel olduğunu niye belirttin güzel olmasa cevaplarımız farklı mı olacaktı?

Oğlanın yaşı kaç Allah aşkına 13 mü 16 mı
Gerçi her türlü çirkinliğin daniskası olay da ben sizden daha çok tiksindim niye acaba????
Aklıma türlü şey geldi evlerden ırak
aklına gelen yanlış şey emin olda önce kızıda dinlemek gerekmezmi sizce,ben bu durumu açıklamak istiyorum ama burda nasıl açıklanırki yoksa çıkmazdan kurtulmam imkansız olacak.

O büyük sorun olmasa bile bir sorun var zaten, reşitlik durumu gibi!

Ayrıca kızın güzel olduğunu niye belirttin güzel olmasa cevaplarımız farklı mı olacaktı?
:) yok hani şu yüzden belirttim ,kız öylesine güzelki kıza gülerler diye yani kızın böyle bir şey yaşaması kız açısından kayıpmı diye belirtmek istedim sadece okadar :)

Lise öğretmeni olarak geldim o yaş aralığında öğrencilerim var. Hepsi de evladım sayılır. 17 yaşında da kardeşim var. Üniversiteli reşit birinin çocuk sayılan yaşta biriyle ne işi olur? Burada hiçbirimiz olaya romantik gözle bakamayiz. Bu istismardır ve de suçtur. Bu yorumu cinsiyet gözetmeden yapıyorum. Üniversiteli olan erkek olsa da aynısını derim hatta daha ağır konuşurum. Konuda bahsi geçen kişi siz misiniz bilmiyorum ama aklınızı başınıza alin.

Peki yaşı bir kenara koyalım ikiside üni.sınıf arkadaşı diyelim o belirttiğiniz çok büyük sorun nedir?

:) yok hani şu yüzden belirttim ,kız öylesine güzelki kıza gülerler diye yani kızın böyle bir şey yaşaması kız açısından kayıpmı diye belirtmek istedim sadece okadar :)
Guzelligi beyninin gelismesine izin vermemis gulseler gulseler buna gulerler. Oglum var 16 yasinda onun basina boyle bisey gelse o kizin 7 sulalesinden sikayetci olurum.

Bi arkadaşım vardı erkek okula çok erken başlamış sevgilileri hep kendinden baya büyük olmuş bana çok ilginç gelmişti. Istismar bu tamamen kadını erkeği olmaz olayın suç

Merhabalar arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak bire bir konuşmada kabul ederim çünkü sıkıntım büyük. Sitede kimin 13-16 yaş arası oğlu varsa yada bu yaşlarda erkek çocuk yeğeni varsa lütfen cvp verebilirmi ? öyle bir durumdayımki nasıl çıkacağımı inanın bilmiyorum hepinize güzel sahurlar
Var ne oldu ki

Back
X