- 30 Temmuz 2025
- 13
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi ozlemdurna01
-
Peki bu saatte yapsam sonuç verir mi hep okudum sabah diyorlar1 saat çok fazla canımtekrarla testi ilk 10dkdan sonra kuruma çizgisi
Yok canım gebeysen fark etmiyor şak diye çıkıyor vallaPeki bu saatte yapsam sonuç verir mi hep okudum sabah diyorlar
Çok teşekkür ederim hemen yapmaya gidiyorum inşallah olumlu çıkarYok canım gebeysen fark etmiyor şak diye çıkıyor valla
Testinizin markası nedir bazıları yalancı pozitif çıkarıyor çünkü inşallah pozitif sonuç alirsin canım
Yaptım bakalım sonuç ne olucakYarın sabah ilk idrarla tekrarla bence daha sağlıklı sonuç alırsınız
Negatif çıktı maalesefHadi inşallah güzel haberler bekliyorum beni de etiketle
Bulabilirsem yarın o markalarla denerim o zaman teşekkür ederimBu testi hiç kullanmadım canım en güvenilir laboquick ve prodoctor benim tecrübe ettiklerim
Adetim geçti zaten kuzu 8 gün oldu kasiklarda sancı falan olunca şüphelendim ama büyük ihtimalle istiyorum diye psikolojikDemekki kuruma çizgisi diğeri canım bekle bakalım adet geçerse tekrarla
Allah gönlüne göre versin canım negatif olsa da üzülme mutlaka olacaktırBulabilirsem yarın o markalarla denerim o zaman teşekkür ederim
Belki geç döllenmedir bekle bakalım canım hemen umutsuzluğa kapılmaAdetim geçti zaten kuzu 8 gün oldu kasiklarda sancı falan olunca şüphelendim ama büyük ihtimalle istiyorum diye psikolojik
Amin inşallah teşekkür ederimAllah gönlüne göre versin canım negatif olsa da üzülme mutlaka olacaktır
Olabilir hayırlısı neyse o olsun bakalım çok teşekkür ederimBelki geç döllenmedir bekle bakalım canım hemen umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?