- Konu Sahibi ozne_hayat
ben 8 yıllık bi evliliğin sonrası kavuştum ben hast. giderken ayaklarım bi ileri iki geri gidiyor du kan verdim bi saat sonra gelip sonucunu alabilirsiniz dediler kardeşim yanımdaydı onunla gittim eşimin işi sebebiyle gelemedi benimle içim pır pır ya olumsuzsa ben ne yaparım diye düşünmekten insan kendini alı koyamıyor sonucu almaya gittim sonuç yazmıyor dedim en aşağıya bakın dedi hemşire evet dedi sonuç 339.89 yani hamilesiniz dedi
orda olan oldu hastanede bağırdım hem sevinçten hem de içimdeki bütün sıkıntılar gittiği için allahıma binlerce kez şükür ettim ağladım ağladım ağladım hemşireye sarıldım 8 yıllık bi hasretti dedim kadını oracıkta öptüm eve geldim eşim işi bırakıp geldi birbirimize kilitlendik sarılıp ağladık beraber anlatamam ya oturdum kıbleye doğru allaha yalvardım dualarımı kabul ettiği için şükür ettim....ayyy çok kötü oldum ben şuan bile ağlıyorum.....yazarken...
orda olan oldu hastanede bağırdım hem sevinçten hem de içimdeki bütün sıkıntılar gittiği için allahıma binlerce kez şükür ettim ağladım ağladım ağladım hemşireye sarıldım 8 yıllık bi hasretti dedim kadını oracıkta öptüm eve geldim eşim işi bırakıp geldi birbirimize kilitlendik sarılıp ağladık beraber anlatamam ya oturdum kıbleye doğru allaha yalvardım dualarımı kabul ettiği için şükür ettim....ayyy çok kötü oldum ben şuan bile ağlıyorum.....yazarken...