• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar

ben 8 yıllık bi evliliğin sonrası kavuştum ben hast. giderken ayaklarım bi ileri iki geri gidiyor du kan verdim bi saat sonra gelip sonucunu alabilirsiniz dediler kardeşim yanımdaydı onunla gittim eşimin işi sebebiyle gelemedi benimle içim pır pır ya olumsuzsa ben ne yaparım diye düşünmekten insan kendini alı koyamıyor sonucu almaya gittim sonuç yazmıyor dedim en aşağıya bakın dedi hemşire evet dedi sonuç 339.89 yani hamilesiniz dedi
orda olan oldu hastanede bağırdım hem sevinçten hem de içimdeki bütün sıkıntılar gittiği için allahıma binlerce kez şükür ettim ağladım ağladım ağladım hemşireye sarıldım 8 yıllık bi hasretti dedim kadını oracıkta öptüm eve geldim eşim işi bırakıp geldi birbirimize kilitlendik sarılıp ağladık beraber anlatamam ya oturdum kıbleye doğru allaha yalvardım dualarımı kabul ettiği için şükür ettim....ayyy çok kötü oldum ben şuan bile ağlıyorum.....yazarken...

ağlamamak mümkün mü böyle bir durumda artık o dökülen gözyaşları mutlulktan sevinçten.önceden eminim yine çok ağlamışsındır.o da hayal kırklıkları olumsuzlıklardan ama tersi olması bugün bile seni ağlatıyorsa ne güzel işte.cidden hiç bu kadar zor bir süreç olamaz gibi geliyor insana.ama eminim vardır.ama bir şekilde Rabbim dayanma gücü veriyor.öyle yada böyle zaman geçsede içindeki o umudu hiç almıyor.bu yoldaki tüm arkladaşlarımın yüzünü güldürsün Allah ım...

yüreğim yangın yerine döndü gözlerimde yaşlar boğazıma takıldı tüm kelimelerle
Mutluluğun hep daim olsun kuzucuklarından ayırmasın Allahım

hayat çok zor bir süreç bi pazar günü kanamam başladı acile giitim dr hemen progesteron iğnesi yap ben jelini kullandığım için hemen iğneye başlattılar 5 gün hastanede yattım pazartesi sabahı kan testim geldi değer 10.000 miş yani bebek benimle ben inanmadım ultrasounda gir dim işte keseniz dedi dr ve ikinci dedi rahatladım kaybetme korkusu çok kötü bu kadar uğraşmışken neyseki kanamam pazartesi öğlen bitti bu seferde canlı değilmi sıkıntısı basıyor kalp atışını duymadan rahatlamadım neyse işte eşimle kendi dr gittim evet dedi bebekler oluşmuş kalp atşını duyalımmı dedi ayyy diye bağırdım eşimi çağırdım yakına geldi işte birincisi dedi pıt pıt pıt şimdi ikincisi dedi oda pıt pıt pıt orada yine ağladım eşimin gözü doldu erkekler kimsenin yanında ağlamaz kafasını çevirdi yaşları sildi bu duyguları hepinizin yaşamanızı can gönülden istiyorum şansınız bol yolunuz açık olsun....

canım inşallah iki küçüğünden ömrün boyunca kopmazsınız.en güzel çekirdek aile :) ben okurken duygulandım inşallah senin yaşadığın o tatlı heycanları bizlerde yaşarız canım.bende bebeğimin kalp atışını şimdiden merak edenlerdenim.nasıl duygular yaşayacağım.gerçekten bende göbeğimde o minik yavruyu yada yavrularu taşıayabilecek miyim.işe giderken zorlanacakmıyım.hep düşünüyorum.off ki off Allah bu duyguları yaşatsın bizlerede....

'ALLAH NASİP ETİRMEYECEĞİ ŞEYİ HAYAL ETTİRMEZ' Hz. OSMAN

Ben bu sözü aklımdan hiç çıkarmıyorum. Dualarımı hiç eksik etmiyorum. Allaha sığınıyorum. İşyerinde ailemde kimse anlamıyor seni diye anlatamıyorum. Usulca gözlerim doluyor göz yaşlarımı saklıyorum.Bazen nefes alamadığımı hisediyor kapandıkca dahata kapatıyorum insanlara kendimi. Bu siteye girdiğim için çok mutluyum benimle aynı duyguları hisseden kişilerle bişeyler paylaşmak bambaşka yaşamayan bilemez bu duygu Kimsede yamasın isterim. Ben ağlamaya başladım biraz kaçıcam kızlar :=(

canım zaten çevrendilere anlatınca bir süre sonra sende anlatmaktan sıkılyorsun.ben öyleydim sürekli dillendirmek istemiyorum.o yüzden her şeyi içimde yaşıyorum yada böyle sitelerde paylaşımlarda bulunuyorum.reel hayatta bunları yaşamaynalarla gerçekten bu duyguyu paylaşmak çok zor.

'ALLAH NASİP ETİRMEYECEĞİ ŞEYİ HAYAL ETTİRMEZ' Hz. OSMAN

Ben bu sözü aklımdan hiç çıkarmıyorum. Dualarımı hiç eksik etmiyorum. Allaha sığınıyorum. İşyerinde ailemde kimse anlamıyor seni diye anlatamıyorum. Usulca gözlerim doluyor göz yaşlarımı saklıyorum.Bazen nefes alamadığımı hisediyor kapandıkca dahata kapatıyorum insanlara kendimi. Bu siteye girdiğim için çok mutluyum benimle aynı duyguları hisseden kişilerle bişeyler paylaşmak bambaşka yaşamayan bilemez bu duygu Kimsede yamasın isterim. Ben ağlamaya başladım biraz kaçıcam kızlar :=(

Canım benim ne mutlu ki tedavi olma imkanımız var şükürler olsun.

Ve bizim ülkemiz tüp bebek konusunda çok iyi doktorlara sahip.

O kadar gelişmiş teknikler kullanılıyor ki...

Lütfen moralin yüksek,inancın tam olsun,bu tedavide çok önemli...

Tedavideki her aşamanın bebeğine bir adım daha yaklaştırdığını düşün,o şekilde beslen,uyu,yaşa,kendine her zamankinden daha çok dikkat et :16:

Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürsün inşalah.

Bazen yüreğim yangın yeri oluyor bazen cennet
Bebeklerini aldıranları veya mecburi olarak kürtaj olanları görünce doğumlardan sonra siprail taktıranları veya doğum kontrol hapı kulananları genede şükrediyorum halime en azından vücuduma yapancı cisimler almıyacağım diye
İşte bazende kalbimin sesi beni aşıyo helede çok yakınlarından hamileyim diye sevinçli haberler alınca
benimde olsun Allah banada nasip etsin neden böyle oldu diyorum.
haklısınız aslında
ama daha geçen ay öğrendik bizim sadece tüp bebek şansımız olduğunu aslında şoklandık içimdeki yangın bu yüzden

Back
X