Merhamet Kanal D

Kac gün oldu hala berbat final aklima geldikce sinir oluyorum.
Merhametin senaristleri kimdi allah askina ya ?

bu gün netten izledim...resmen hayattan soğudum ...nasıl bir finaldi öyle...izledğim diziler içinde en berbat final,
merhametin kalitesine yakışmadı,sermet,ali,narin ve deniz bu sonu o karakterlerde izleyicilerde haketmedi

merhamet başladığından bu akşama kadar netten takip ettim ....çok sevdiğim bir diziydi....

ilk başlardan beri sermet ve ali ikilisine bayılıyordum.... ki sonra denizde girince tadından yenmez bir hal almıştı tam herşey çok güzel giderken

lak diye bitirdiler,,,, hazirana kadar giderdi bu dizi.......bu son hiççç olmamış üstelik son sahneye kadar ne kadar güzel makara giderken....

bence narin deniz sermet ve fırat gitmeliydiler ali ve tatyana ile ......yerleştikleri yerde denizin karnı büyümeliydi...narinin bebekleri büyümeliydi....ırmak o adamla evlenmeliydi.....şadiye canla yaşamalıydı vs.vs... neden kötü son ..... insanlar biraz olsun kendi dünyalarından kopuyor dizi seyrederken...

herkesle hemfikirim son olmamış denizin hamilelik haberine kadar izleseymişim keşkee.....

bu arada nerede okudum bilmiyorum ama deniz neden kaçtı narin neden oturdu demişler....

deniz bugüne kadar el bebek gül bebek büyümüş biri....eee sevdiği adamla tam bebek müjdesi verirken ev taranıyor, sonra sevdiği adam eline silah tutuşturuyor.....ve vurulup üstüne düşüyor...ne yapacaktıııı ve tam tekrar sermet vurulacaktıki o adamı vurdu.....şoka girmiş çokk normladi...denizin hareketleri...

ama narin nasıl arabada oturdu orası saçmaydı hiçmi ses duymuyor hiçmi koasını merak etmiyor....sonra o rıfat nereede o kargaşada....tatyanada yoktu...bitsin diyeee yapılan bir son olmuş....offf beee içim karardı....kanal d saçma sapan dizilere yer vermek adına güzel diziyi harcadı ....zaten merhamet joker gibiydi kanala başladı normal dizilerle aynı saatte ne zaman daha reyting alır dediler dizi çektiler merhameti ileri saatte attılar...

kanal d dizi seçimleri çokkk saçma olmaya başladı olan dizileride harcadılar geçen sezon en az iki üç dizi izlerken bu sezon 1 diziye takıldım orada..

Berbat bir finaldi.Nereden tutsan elinde kalır.Bütün tv eleştirmenleri de bu konuyu dile getirmiş seyircilerin gönderdikleri yazılara göre.Sermet ve Deniz'i tekrar başka dizide görmek istiyoruz diye kampanya başlatmışlar.Bu dizide güzellerdi başka dizide bu uyumu yakalarlar mı bilinmez.

2 muzikte de aglatti sagolsun.
Tuylerim diken diken oluyor hatirladikca.
Deniz narini indireydi arabadan ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…