Merhamet Kanal D

Çok merak ettim öldüler mi bu arada o saldıranlar kimdi reklamda görmüştüm

canım denizle narin öte aleme uçtular sermetle fıratın akibeti de belli değil :)
saldıranlarda erolün adamcıklarıymış..

4 tane adam yığınla adamı hakladı yani saçmalık işte..

çok merak ediyorum bu senaristler neyin kafasını yaşıyorlar acaba..
bu kadar saçma nasıl olabiliyorlar ve bu yapımcılarda para ödüyor bu saçmalığa ..

enteresan valla kırk yılın başı tv başına oturdum vaktimin içine ettim ..

ben böyle bir saçmalık görmedim.çok sinirliyim hala bu nasıl bir saçma sondu inanamıyorum.ya madem öldürecektiniz daha 5 dk öncesi denizi neden hamile bıraktınız.maksat neydi yani?? narin öyle evlatlarını bıraktı gitti.ya bari adam gibi mantıklı bi yol ile öldürün bu ne .ok yoluna gidiştir böyle!!sermet vuruluyor,deniz kocasını düşüneceğine adam öldürdüm diye saçmalayıp çıkıyor.yaa bi bak kocana belki ölüp gidecek.narin desen içerde kan gövdeyi götürüyor,senin çıldırmış olman lazım o arabanın içindeyken arkadaşına bişey olur diye,deniz çıkıyor evden gayet sakin noldu diyor.kaza zaten biranda tam narini indirecekken nasıl oldu hiç anlamadım.valla dizinin asıl bundan sonrasıyla bir dizi daha çıkardı.ali öldü kesin de ne bileyim fırat çocuklarla noldu öyle,o büyük aşklarını saygıdan onun durumunu gösterselerdi.sermet öyle .bi ''5 yıl sonra'' falan yapsaydınız bari!!zaten dizide çok saçmalıklar vardı da oyuncuların hatrına izliyordum.kısacası ben bu bölümü son görmek istemiyorum.ne vardı denizin hamileliğini öğrendikten sonra hep beraber akşam yemeklerini yiyip kutlayıp bitirselerdi.böyle dahamı akılda kalıcı olcak zannettiler!saçmalık

Son düzenleme:
Merhamet dizisi Hande Altaylı'nın "Kahperengi" adlı kitabından televizyona uyarlanan dizidir.
Ve kitabın finalin de Narin ölmüyor.
Madem bir iş yapıyorlar bari yazara saygılarından sırf reyting uğruna sonu değiştirmeselermiş.
Yazık olmuş emeğe.

Noktasina kadar katiliyorum.. Yahu insanlari durdruk yere gerdiniz,mutlu sonla bitse ne olurdu?
Ha böyle bitirdiniz geri de kalanlarin akibetini cekmek cok mu zordu ? izleyiciyle empati sifir!!
Erol kimdi ? Dizinin böyle sonla bitmesine cok bozuldum..

al işte!ben de dedim acaba kitapta öldüğü için mi böyle apar topar öldürdüler.valla yazık ettiler diziye.

al işte!ben de dedim acaba kitapta öldüğü için mi böyle apar topar öldürdüler.valla yazık ettiler diziye.

Diziyi özellikle izlemedim ben.Kitabı çok beğendiğim için bozulmasın kafamdaki diye.
İyi kide izlememişim.
Ayrıca dizide ne oldu bilmiyorum bebek falan yazılmış kitapta evlenmemişlerdi de.
Kitabın sonunda Deniz Fırat ve Narini bir araya getiriyor ki zaten sonuna doğru öğreniyor ama bildiğini Narinden saklıyor.
Ve sonunda Narin ve Fırat kavuşuyor bu kadardı yani.

bu erol denen adamı o kadar zaman uzak tuttular süt dökmüş kedi olmuştu adam , bi anda intikam manyağı oldu ..
sırf kötü bitsin diye içine ettiler..

bizde bu eksik senaristlerin yazdığını izliyoruz..

Dizi izlenmeyecek gibi degildi, oyunculuklar süper ve dogaldi keskinlikle
bu yüzden sinirleniyoruzya mutlu sonu hakediyordu diye..
Madem kitapta narin ölmüyordu da ne diye insanlari sinir ediyor bu senaristler?

Çünkü sonu kitaba göre yapsalardı çok sade bir son olurdu.
Bu kadar konuşulmaz , ağlatmaz ve reyting almazdı.
Ama diziye yakışır bir son olurdu aynı uyarlanan kitabındaki gibi.
Hayır madem bir çok şey değiştirilecekti kendileri yazsaymış senaryoyu da kitabı hiç karşıtırmasalarmış.
Bu sadece fikir hırsızlığı.

cok dogru yazmisin katiliyorum....
kac bölümdür ortada olmayan adam birden saldiriyor. planli bi finaldi üstelik, daha güzel bi senaryo yazabilirlerdi.
paldir küldür bitse sacmaliklari bi nebze anlayabilirim, ama dizinin bitecegi ne zamandir belliydi.

narinin o arabadan ciktigindaki hali cok sacmaydi gercekten, firatinda sermeti gördügü an ne oldu anlat anlat demesi...
adam vurulmus yahu, ne olduysa oldu önce bi adama yardim et demi ama?

resmen senarist o an bıkmış, ''off artık bunlar da kazada ölseler, cennete gitsinler, tamamdır bitti gitti'' gibi bir deyişle çekilmiş finaldi.
onca emek verilen bölümlere yazık oldu.
denizin ordan kaçması çok saçmaydı, insan önce bi kocasına bakar, nasıl iyi mi, ne kadar şoka bile girse, en azından kaçmazdı.
narin desen, içerde kıyamet kopuyo, o arabada gayet sakin bekliyo. ki narin her şeye bağır çağır bi tip, sen gel o çatışmada kuzu gibi ol
deniz desen ölüp bitiyo sermet için, ama o an nedense kaçıyo ordan
narinin geride 2 tane evladı kalmış, deniz yüzünden kazada ölmüş, ama öldükten sonra denizle gayet mutlu
bi de bugüne kadar sermet maşallah her zorluğu dk da halleden insan, milyon tane korumasıyla nedense halledemedi.
ilginç ki ne ilginç
en çok aliye üzüldüm
geride kalanlar meçhul..
şadiyenin kızı ortaya çıkmalıydı, madem çıkarmıcaktınız, neden o zaman öyle bi sahne koydunuz
ben bu akşam izlerken kafamda harika bi final hayal etmiştim, o bile olmadı yani
geçen hafta tadında biticek gibi gelmişti, ama öyle bi bitirdiler ki, her şey yarım yamalak kaldı. bundan sonra olacaklar için bi sezon daha giderdi yani. sezon finali gibi final olmuş.

planlı son olduğunu biliyordum ama sezon sonu diye düşünüyordum.böyle birden bitince reyting kurbanı olup sezon sonunu beklemeden hemen bitirdiler diye düşündüm.eğer planlı ve zamanlı bir sonsa bu senarist kimse bi daha izlemem onun dizilerini.zaten diyorum ya dizi içindeki mantıksızlıklar sinirimi bozuyordu da oyunculara hürmeten izliyordum.sermet in narin saplantısının bir anda yenge moduna dönüşmesi.ve yine fıratla olan düşmanlığının can ciğer durumuna gelmesi,şadiye ile hemşirenin bir kere karşılaşıp devamının gelmemesi üstelik resmen hemşirenin yanındaki kız şadiyenin çocuğu diye gözümüze sokmalarına rağmen...ve berbat bir final!!bence oyuncularda sinirlendiler bu duruma ve role giremediler son kısımlarda.

Biz bu sonu hak etmedik.
Narin-Deniz-Fırat-Sermet bunu hak etmediler.
Yani izlediğime izleyeceğime pişman oldum ya.
Yeni bir final yapılmali acilen yoksa bir daha hayatta bu senaristtin elinden film izlenmez..

aynen + ekliyorum. ırmağın fırat takıntısı hemen bi çocukla bitti. madem bu kadar basit bi şekilde bu takıntı biticekti, o zaman daha önceden ona bi çocuk bulsalardı. ırmak, narinle fıratın düğününü mahvetti, canın resimlerini mahvetti. önceden bi çocuk bulaydılar da engelleyeydiler yani.
dediğin gibi bazı şeyleri abarta abarta çok şiddetli bi şekilde gözümüze soktular, ama çok basit bi şekilde onları çözdüler
madem bu kadar basitçe çözebiliyolardı da, son olayda onca koruma olmasına rağmen nasıl çözülmedi. pes yani
hele o şadiyeyle hemşirenin karşılaştığı sahneyi hiç koymamalılardı, son reklamdan sonra daha bi hayli sürer diyodum, gece 1 e kadar. hemen bitince şok oldum vallahi
oyuncularda son zamanlarda bi boşvermişlik havası seziyodum zaten. çoğu yerde gırgır şamata vardı, komedi dizisine doğru gidiyodu sanki..
naz elmas da boşu boşuna girmiş diziye, daha o ortaklık işinden bile kıyametler kopucak sanmıştım. öyle gibi başlattılar o sahneleri, ama sonu hiç.
ben de bi daha bu senaristin dizilerini izlemem.

hepinize de katılıyorum arkadaşlar

Boyle sacma bir son olamaz yaklaşık iki senedir severek izliyoruz erken bitirdiler hemde cok kotu bir finaldi .
hicbirsey anlasilmadi hersey havada kaldi .
cok sacma bir son yazmış seneristler bizi hayal kirikligina ugatmaktan başka bişey yok ortada
Final çok baştan savma olmuş ya film tadında yapsalardı keşke

evet şadiyenin kız ortaya çıkmadı ümmünün oğlu askerden gelmedi deniz narinide götürdü yanına iizlerin adı neydi

bende ali sermet tatyana bide rus çocuk vardı onu özlüemyc

bırı bızı duyuyorsa dızı devam etsın yaaaa.valla aksamdan berı anlatıyorum esım bıktı benden kaçtı..sermetle denız devam etseydı o bıle yeterdı yaaa...
bende reklamda görünce dedım kesın denız hamıle sermet catısmada olur denız cocugu kendı uyutur dedım ama oyle olmadı

deniz şoka girmiş olabilir katil olum diye kazadan sonra sermet fırat ne yaptı diyoruz ama annesiz babasız büyüyen okadar çocuk var ki şadiye ırmak n oldu daha çok soru kaldı cevapsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…