Çok merak ettim öldüler mi bu arada o saldıranlar kimdi reklamda görmüştüm
canım denizle narin öte aleme uçtular sermetle fıratın akibeti de belli değil :)
saldıranlarda erolün adamcıklarıymış..
4 tane adam yığınla adamı hakladı yani saçmalık işte..
çok merak ediyorum bu senaristler neyin kafasını yaşıyorlar acaba..
bu kadar saçma nasıl olabiliyorlar ve bu yapımcılarda para ödüyor bu saçmalığa ..
enteresan valla kırk yılın başı tv başına oturdum vaktimin içine ettim ..[/QUOT
güzel bitmemiş demek şey benbu diziyi yarım yarım izledim de hep erol kimdi:18:
Tamam hatırladım narinin avukat patronuydu sanırım onların arası niye bozulmuştu
ben böyle bir saçmalık görmedim.çok sinirliyim halabu nasıl bir saçma sondu inanamıyorum.ya madem öldürecektiniz daha 5 dk öncesi denizi neden hamile bıraktınız.maksat neydi yani?? narin öyle evlatlarını bıraktı gitti.ya bari adam gibi mantıklı bi yol ile öldürün bu ne .ok yoluna gidiştir böyle!!sermet vuruluyor,deniz kocasını düşüneceğine adam öldürdüm diye saçmalayıp çıkıyor.yaa bi bak kocana belki ölüp gidecek.narin desen içerde kan gövdeyi götürüyor,senin çıldırmış olman lazım o arabanın içindeyken arkadaşına bişey olur diye,deniz çıkıyor evden gayet sakin noldu diyor.kaza zaten biranda tam narini indirecekken nasıl oldu hiç anlamadım.valla dizinin asıl bundan sonrasıyla bir dizi daha çıkardı.ali öldü kesin de ne bileyim fırat çocuklarla noldu öyle,o büyük aşklarını saygıdan onun durumunu gösterselerdi.sermet öyle .bi ''5 yıl sonra'' falan yapsaydınız bari!!zaten dizide çok saçmalıklar vardı da oyuncuların hatrına izliyordum.kısacası ben bu bölümü son görmek istemiyorum.ne vardı denizin hamileliğini öğrendikten sonra hep beraber akşam yemeklerini yiyip kutlayıp bitirselerdi.böyle dahamı akılda kalıcı olcak zannettiler!saçmalık
Merhamet dizisi Hande Altaylı'nın "Kahperengi" adlı kitabından televizyona uyarlanan dizidir.
Ve kitabın finalin de Narin ölmüyor.
Madem bir iş yapıyorlar bari yazara saygılarından sırf reyting uğruna sonu değiştirmeselermiş.
Yazık olmuş emeğe.
al işte!ben de dedim acaba kitapta öldüğü için mi böyle apar topar öldürdüler.valla yazık ettiler diziye.
ben böyle bir saçmalık görmedim.çok sinirliyim halabu nasıl bir saçma sondu inanamıyorum.ya madem öldürecektiniz daha 5 dk öncesi denizi neden hamile bıraktınız.maksat neydi yani?? narin öyle evlatlarını bıraktı gitti.ya bari adam gibi mantıklı bi yol ile öldürün bu ne .ok yoluna gidiştir böyle!!sermet vuruluyor,deniz kocasını düşüneceğine adam öldürdüm diye saçmalayıp çıkıyor.yaa bi bak kocana belki ölüp gidecek.narin desen içerde kan gövdeyi götürüyor,senin çıldırmış olman lazım o arabanın içindeyken arkadaşına bişey olur diye,deniz çıkıyor evden gayet sakin noldu diyor.kaza zaten biranda tam narini indirecekken nasıl oldu hiç anlamadım.valla dizinin asıl bundan sonrasıyla bir dizi daha çıkardı.ali öldü kesin de ne bileyim fırat çocuklarla noldu öyle,o büyük aşklarını saygıdan onun durumunu gösterselerdi.sermet öyle .bi ''5 yıl sonra'' falan yapsaydınız bari!!zaten dizide çok saçmalıklar vardı da oyuncuların hatrına izliyordum.kısacası ben bu bölümü son görmek istemiyorum.ne vardı denizin hamileliğini öğrendikten sonra hep beraber akşam yemeklerini yiyip kutlayıp bitirselerdi.böyle dahamı akılda kalıcı olcak zannettiler!saçmalık
planlı son olduğunu biliyordum ama sezon sonu diye düşünüyordum.böyle birden bitince reyting kurbanı olup sezon sonunu beklemeden hemen bitirdiler diye düşündüm.eğer planlı ve zamanlı bir sonsa bu senarist kimse bi daha izlemem onun dizilerini.zaten diyorum ya dizi içindeki mantıksızlıklar sinirimi bozuyordu da oyunculara hürmeten izliyordum.sermet in narin saplantısının bir anda yenge moduna dönüşmesi.ve yine fıratla olan düşmanlığının can ciğer durumuna gelmesi,şadiye ile hemşirenin bir kere karşılaşıp devamının gelmemesi üstelik resmen hemşirenin yanındaki kız şadiyenin çocuğu diye gözümüze sokmalarına rağmen...ve berbat bir final!!bence oyuncularda sinirlendiler bu duruma ve role giremediler son kısımlarda.
Bu diziyi de paldir küldür bitiriyorlar.Hani Sadiye'nin kizi ortaya cikmadi daha.Hic olmazsa gostermeselerdi kizi.Son zamanlarda civimisti gerçi.Narin karakteri saçma sapan bagiriyordu sebebli sebebsiz.Firat da cok gicik.Cocuk gibi hareketler yapiyordu.Hic de yakissa.Sermet Deniz ilgi görünce onun üzerine oynadilar daha çok.Ama onlar da kurtaramadi diziyi.En cok Sermet ve Ali'yi ozleyecegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?