Merhamet Kanal D

sonunda deniz sermetine narin firatina kavustu olan can ve sadiyeye oldu irmakta o cocukla evlenir guzel bir dizu sermetle firatin balayi macerasi cok hostu biri safaride biri karavanda

o kadar saçma diziler varken izlenen bir diziyi kaldırıyorlar.. bitmemeliydi.. finali merakla beklemek kaldı artık

iyi bitiriler insallah. son bölüm cok güzeldi, herkes mutluydu. iz biraksin diye kötü bitirmezler umarim...
bide bu dizideki gercek kürk meraki sinirime dokunuyor, ne gerek var anlamiyorum

iyi oldu tadında bitmesi...uzatsalardı ne olacaktı narinle fırat,sermetle deniz kavuşamayacak biz sinir olacaktık
bitmesi yerinde bir karar olmuş...sadece sürpriz bir final bekliyorum...deniz de ölebilir vurulma anında

iyi oldu tadında bitmesi...uzatsalardı ne olacaktı narinle fırat,sermetle deniz kavuşamayacak biz sinir olacaktık
bitmesi yerinde bir karar olmuş...sadece sürpriz bir final bekliyorum...deniz de ölebilir vurulma anında

öyle ama güzel bir dizi eğlenceli duygusal bari çocukları olsaydı birazda onlarla birlkte izleseydik sezon bitimine ne kaldı

Bu diziyi de paldir küldür bitiriyorlar.Hani Sadiye'nin kizi ortaya cikmadi daha.Hic olmazsa gostermeselerdi kizi.Son zamanlarda civimisti gerçi.Narin karakteri saçma sapan bagiriyordu sebebli sebebsiz.Firat da cok gicik.Cocuk gibi hareketler yapiyordu.Hic de yakissa.Sermet Deniz ilgi görünce onun üzerine oynadilar daha çok.Ama onlar da kurtaramadi diziyi.En cok Sermet ve Ali'yi ozleyecegim:)

Ne biçim bitti ya hiç beğenmedim.. çok saçma oldu bence.. en çok ali'ye üzüldüm ya

İzleyenlere cezadan başka bir şey değildi bu zamana kadar bütün yapılan emeklere yazık oldu. Böyle son olmamalıydı. Sermete noldu sonra o belirsiz. Fıratı bıraktılar 2 tane bebekle. Deniz karnında bebeğiyle gitti. Narin evlatlarına doyamadan gitti. Teşekkürler Senarist :)

benim icin dizi gecen hafta bitti, herkes mutlu mesut...

böyle final mi olur ya...

ağlamaktan gozlerım sıstı..
nasıl bır sondur ya.barı güzel bıtseydı.ayyy ıcım sıstı etkısınden çıkamadım valaa

Benim için de Denizin hamile olduğunu söylediği anda bitti

ay evet ya... sondaki kareler cok güzeldi, insan gercekten cok hüzünlendi.
keske böyle bitirmeseydiler, cok sacma oldu.

gecen haftaki bölüm cok sahaneydi, o zamandan anlamistim kötü bitireceklerini.
mutlu bitirseler finale saklarlardi o kareleri,
milleti üzmeden önce bi sevindirelim dediler herhalde.

duygularıma tercüman oldunuz.valla bebegımı kayınvalideme bırakıp dızı ızleyen bana ayıp ettıler valla.bır dızı ıcın bu kadar üzülmek normal mıdır bılmıyorum ama gerçekten cok uzgunum yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…