Merhamet Kanal D

ben akşamki bölümü çok beğendim.özellikle Narinin kapıyı açıp ailesini içeriye girerken gördüğü sahne yani o hayal sahnesinde koptum ağlamaktan:((bide şu Atıfla ne ara samimi oldular,ne ara içlerine bu kadar çabuk girdi açıkcası bu bana biraz saçma geldi...

öff ne acıklı bir bölümdü ya, resmen bogazım düğümlendi.. ah şadiye ah, ne tatlı bir kızsın sen yazık olmus :14::14::14:

diziyi tekrarlarından denk geldikçe takip ediyorum,
oldukça iyi ,zaten geçmişle bağlantılı olan diziler hoşuma gidiyor akıcılık veriyor diziye...
çocuk oyuncular çok başarılı...

Çok dokunaklı bir bölümdü gerçekten,evini görmesi,o eski komşusuyla öyle içten sarılması,ona sahip çıkmaları,Fıratın onu yalnız bırakmaması,Şadiyenin etrafında dolanan soru işaretleri,eskiye döndüklerinde çektikleri açlık,yokluk.....

ben netten indirip izliyorum anladığım kadarıyla sermetin yanındaki sarışın çocuk şadıyenın arkadaşının kızı dizi süper inş hep böyle devam eder

gerçekten çok güzel bir bölüm hele o türkü eşliğindeki sahneler içimi deşti

bu akşam diziyi kimler izleyecek bakalım. Özgü Namal'a bayılıyorum ama ibrahim çelikkol olmamış yaa çok yapay hareketleri var. bir de şadiyenin küçüklük masum hallerine bitiyorum. bakalım bu akşam neler olacak

Öyle çok önemli bişey olmadı akşam dizide,sadece Ümmühanla babasının gidişini gösterdi o kadar,ben sıkıldım hatta akşamki bölümden:(

yok be güzel dizi içim gitti indirip izliyom annesi abisi ölmüş şadiye terzi değil başkası kötülük yaptı gibime geliyor

Kitabı okuduğum için diziyi izleyemiyorum garip bir şekilde.
Çünkü mükemmel bir kitaptı kahperengi kafamda canlanan değişecekmiş gibi geliyor.
Tabi birde dizinin sonunu ya da sonrasında ne olacağını bilmek anlamsız oldu biraz.

çok güzel dizi bütün geçmiş bölümlerini izledim... bir te 9. bölüm kaldı onu da izleyim bu çarşamba 10. bölümden itibaren TV'de izliycem.
Muhteşem yy.ı da özetlerden takip edicem.. artık sıktı zaten...

tvde bian önce gelmesini beklediğim ve izlediğim tek diziiii..

bayılıyorum yaaa nedenseee

amaaa bianda bitiveriyo hiç anlayamıyorum :26:

Kitabı okuduğum için diziyi izleyemiyorum garip bir şekilde.
Çünkü mükemmel bir kitaptı kahperengi kafamda canlanan değişecekmiş gibi geliyor.
Tabi birde dizinin sonunu ya da sonrasında ne olacağını bilmek anlamsız oldu biraz.

kısa olarak bi özet geçseniz yani spoiler verseniz olmaz mı, sonunu bildiğim dizi yada filmleri izlemeyi daha çok severim..

yaw şu atıf ortada ziyan olmasa ben alsam:)
can şadiyeyi alsın
panda deniz'i
fırat narin'i
ırmak yalnız da kalabilir :52:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa sinir oldum ya kimdi o fıraatın son sahnede konuştuğu ? ayrıca recep nasıl şe...... ona ayrı sinir oldum .. yazık bu narine ya :43: gerçi son anda küçük narinle iyi eğlendiler :1::1:

cok güzel bir dizi karakterler gercekci, salt iyi ve kötü yok bas roldeki kiz miy miy degil insallah kayip sehir gibi sonu olmaz da izleriz.

sonunda gelen bence babürdü..
kesin fıratı alıp nişana götürücek :ssz:

sonunda gelen bence babürdü..
kesin fıratı alıp nişana götürücek :ssz:

bence de babürdü.

yalnız fırat 3 sene neyi bekliyor 15 senenin dolması lazım cinayet davasının bilmemne olması için gibi bi konuşma geçti daha doğrusu fırat avukatla konuşmasını hatırladı ve sonra babürle yaşadıklarını hatırladı babür tehdit etti onu.Fırat birini mi öldürdü? ve kimi öldürdü merak ediyorum.

ayrıca bana babür'ün hastalıklı aşkı fıratınkinden daha samimi ve gerçek geliyor nedense. bi sahnede Narin sermet(babür)'i şadiyeyi bulamsı için ziyarete gitmişti. Sermet narin Giderken kokusunu içine çekmişti bana çok doğal geldi. En azından Fırat'ın mıy mıy aşkı gibi değil. Lise yıllarındaki cilveleşme sahneleri iyyyy dedirtiyo. Fırat sanki bebek seviyo o ne öyle..

Kahperengi kitabını okumadım aslında okumak istiyorum ama diziyle belki farklılık vardır diye belki diziden sonra okurum. Kitapta Babür diye bir karakter yokmuş

Benim beğendiğim bir dizi. Fırat yerine başkası oynasaydı daha çok sevecektim belki Narin-Fırat aşkı bu kadar yapmacık gelmeyecekti.

Back
X