Merhamet Kanal D

ben netten izliyorum daha zevkli oluyor bu arada dizideki ırmak suna yıldızoplunun kızı

evet öyleymiş bende dün netten gazeteden okudum.haklısın aslında netten seyretmek daha zevkli ama benim net kotalııı:96:sınırsıza geçersek bende netten seyrederim artık:31:

Süper bir dizi,ben bayıldım.Çocuk oyuncular ne kadar başarılıydı hayran kaldım.Bir de Sermet karakterinin gençliği Bünyamin :) Ne komik olmuş ya o perukla,çok gülüyorum :)

ertesi gün netten izlemek için açıyorum eski bi kuzey güneyci olarak elim ilk merhamete gidiyor beğenildi yani tarafımca :)

bu dizi tuttu evet raytinglerde de hep ilk 5e giriyo...
bu arada dünkü bölümde o hayat kadını Şadiye miydi gerçekten?

sıkı bir hürremci olmama rağmen dün aksam merhamet ve kuzey güney izledim....

merhamet çok güzel gidiyor....mehmet üstündağ performansı çok iyi.....

Dün aksam cok keyifliydi. Narin'in siyah ve kırmızı elbisesi harikaydı. Deniz'in tarzı da öyle. Seviyorum böyle şatavatlı dizileri izlemeyi.:1::1:

Şadiye ve Narin'in sahnelerini cok hüzünlü geliyor bana. Sanırsam, onu terzi adama verecekler. Off insallah öyle olmaz :47:

Narin'in babası da evrim gecirmiş resmen, demek ki o kadına cok aşıkmış. Narin'in annesi ve o kadının kocası nerede acaba? Merak konusu.

Fırat bana cok samimiyetsiz geliyor. İnanmıyorum ona :41:

o terzi adam kesin şadiyeye bişi yapıcak :25: Nefret ediyorum böyle şeylerden..
Narinin annesi ölmüş olabilir belki , abisi nerde acaba..
Nasıl hepsi dağıldı çok merak ediyorum valla.
En merakla izlediğim dizi :18:

Bende dün akşam büüyük bir keyifle izledim diziyi de şadiyenin küçüklük halinin gözleri kahverengi,büyük hali mavi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum???

Fıratın öyle mır mır mır konuşmasına da gıcık oluyorum:)
demek Fırat la Babür kardeşmiş vay vayyyyyy
evet Narinin babası Ümmühanla yani çocukluk aşkıyla yeni bir hayat kurmuş ama ıkısının önceki eşlerine ne oldu acaba??
Narinide takip eden edene valla.....
bence Irmak onları tuvalette basmayacak ama heyecanlı olsun diye oyle bitirdiler dün akşamki diziyi

güzel dizi...

Bende dün akşam büüyük bir keyifle izledim diziyi de şadiyenin küçüklük halinin gözleri kahverengi,büyük hali mavi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum???

Fıratın öyle mır mır mır konuşmasına da gıcık oluyorum:)
demek Fırat la Babür kardeşmiş vay vayyyyyy
evet Narinin babası Ümmühanla yani çocukluk aşkıyla yeni bir hayat kurmuş ama ıkısının önceki eşlerine ne oldu acaba??
Narinide takip eden edene valla.....
bence Irmak onları tuvalette basmayacak ama heyecanlı olsun diye oyle bitirdiler dün akşamki diziyi

güzel dizi...

valla öyleymiş :1::1::1:

yok canım Şadiye aynı kız.. Narin'in 17'lik hali nasılsa o kız da aynı şekilde. Güzel kız ama cok begendim. :16:

Yok bebem Şadiye nin ilkokuldaki haliyle sonrakı halini diyorum ben,yani en küçük ve ergen ki halinin göz renklerine taktım kafayı:)

son bölümü nette bulamadım ayrıca narinin kuaförde çalıştığı bayn yabancı gelmedi hangi dizilerde oynamıştı merak ettim

Bende diziyi netten takip ediyorum yani Muhteşem yüzyıl başlayana kadar izleyip kalanını netten takip ediyorum,diziyi çok beğeniyorum,ama Narin e kızıyorum Fırat ın karşısında bu kadar çaresiz kaldığı için...Gençlik döneminde de aldatmış onu,hem zaten babası ne derse onu yapan birisi Fırat:50:
Narin e kim tecavüz etti acaba fikri olan var mı????

Bende diziyi netten takip ediyorum yani Muhteşem yüzyıl başlayana kadar izleyip kalanını netten takip ediyorum,diziyi çok beğeniyorum,ama Narin e kızıyorum Fırat ın karşısında bu kadar çaresiz kaldığı için...Gençlik döneminde de aldatmış onu,hem zaten babası ne derse onu yapan birisi Fırat:50:

fırat mı etti acaba??

Galiba Fırat Babürün zoruyla bişeyler yapmış olabilir..
Çünkü geçen hafta bi geçmiş sahnede fırat babüre ne istiyosun,hayır yapamam gibi bişeyler söylüyodu :44:
Narin fıratın evine gelip gittikten sonra Fırat evde tek kalınca düşünmüştü hatta..

valla öyleymiş :1::1::1:

yok canım Şadiye aynı kız.. Narin'in 17'lik hali nasılsa o kız da aynı şekilde. Güzel kız ama cok begendim.

şadiyenin yeni halini gösterdilermi kaçırmışım orayı ben 17 lik halini gösterdiler diye biliyorum birde uzaktan yeni halini ayrıca babürün fıratın kardeşi olduğunu ne zaman söylediler orayı da kaçırmışım :))

fıratla babür hakkaden kardeşlermiymiş ben kaçırmışım sanırım o kısmı

Diziyi çok sevdim...
Ancak KanalD'nin dizileri izletmeme politikasından gına geldiğinden, netten izliyorum. Onu da yasaklamışlar zaten zor bulunuyor...
Babürün Fırat'ın kardeşi olabileceğini ben 1 yada 2. böülümde anlamıştım.. 1.si Babür Fırat'ın babasına çok benziyor... 2. ise At binme sahnesinde Babür Fırat'a bağırıp vuruyor ama adam bunu gülerek karşılıyor... Ata binmesine izin veriyor.. o yanında çalışan kadından yaptı bunu gibi de Babür Fırat'dan büyük... Bu sır sonra çıkacak ortaya sanırım.
İnşallah Kayıp Şehir gibi diznin başını yemezler...

Back
X