Merhamet Kanal D

ben daha yeni izleyebildim...muhteşemdi ilk bölüm olarak.....özgüye bayıldım , nasılda oyanmış tamamen götürdü beni...

özgünün küçüklüğünü oynayan kızada bayıldım.....

İzlemek isteyenler tekrar veriliyor şu an

kıtabı cok begenerek okumuştum tabikidizide bazı değişiklikler yaılmış mesela fırat bankacı değildi ve narin mavi gözlüydü birde şimdilik babür yoktu. Ayrıca aklıma takılan diğer şey kitapta narin küçük kızdı dimi burda büyük kız :D

kıtabı cok begenerek okumuştum tabikidizide bazı değişiklikler yaılmış mesela fırat bankacı değildi ve narin mavi gözlüydü birde şimdilik babür yoktu. Ayrıca aklıma takılan diğer şey kitapta narin küçük kızdı dimi burda büyük kız :D

Fıratın bankacı olması, Babür falan uyarlama kısmı ama iyi olmuş bence :)
Bir de kitapda da Narin ortancaydı Şadiye küçük kız :61:

diziyi izledim çok beğendim özellikle özgü namal sana aşığım duru güzellik saçına gözüne sesine bayılıyorum yıllarca tv desin ama hep aynısın aynısın aynısın :16::16:

güzel bir dizi olmuş inş böyle gider çocukların bölümü daha hoş olmuş çarşamba gecesi hürre var merhameti netten izleri reklamsız

dün 5 saatte kitabını bitirdim :) sanırım diziyi kısa kesmemek için eklemeler yapılmış ...

dizi harika olmuş.
geçen hata ne ara başladı ne ara bitti anlamadım.
su gibi akıp gitti .

vee özgü namal en iyiydi benim gözümde.
o orda ağladı , ben burda. :ssz:

muthis bir dizi bence kadro da guzel :16:tek sorunu muhtesem yuzyilla ayni saatlere denk gelmesi ne yapalim merhamet'i internetten izleriz artik:10:

süper dizii.. olayların hızlı akması en güzeli ama küçük oyunculara doyamamıştık daha :ssz: ya bi de gençlik yıllarına dönünce çok komik olmamışlar mı :1: özellikle babür :27:

süper dizii.. olayların hızlı akması en güzeli ama küçük oyunculara doyamamıştık daha :ssz: ya bi de gençlik yıllarına dönünce çok komik olmamışlar mı :1: özellikle babür :27:

Kesinliklee Babür komedi :1:

way be narin haklı çıktı :) babürle fırat iş çeviriyor :)))) hafızzzzz
bu arada narin denizden bence fıratı saklamamalı :(

Burcin Terzioğlu'nu zaten cok severdim Deniz'e de bayıldım. :1:

narinin giyimine bayılıyorum ayrıca babür küçüklüğü çok komik bu diziyi çok sevdim burçin terzioğlunun ablası rolünde oynayan kızı hiç sevmedim çok gıcık bir tip

Back
X