- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benimkide evden birseyler verdigim icin kuru mama yemiyordu.Bir ara ona yemek yapiyordum sonra başa cikamayinca inat ettim bir kaç gün vermedim hiç birsey oda aç gezdi sonunda mecbur kaldı yedi kuru mamayı.Simdi hala et sucuk pisirdigimde veriyorum canı cekmesin diye ama özel yemek yapmayı biraktim mecbur kaliyor ve yiyor kuru mamasini.Birde suna dikkat ettim hayvanlarda insanlar gibi yemedikce istahlari kapaniyor aclik hissetmiyorlar o nedenle günde iki kere birer ödül biskuvisi veriyorum gidiyo geliyo mecbur yiyir kuru mamayı.Bebek dogunca bebegin ve sizin odaniza sokmayin hatta yasaklari simdiden koyunki bebek gelince dislanmis hissetmesin.Traş ettirin tüy döktüğü dönemde esinizin gözüne daha az batar o zaman.Aşılı kopegin tüyünün zararı olmaz.Veterinerle konusun iç parazit asisini belki daha sık yaptirtın.Birde disari cikarttiginizda dışkı ciş koklatmayin.
Herhangi bir veterinere veya doktora sorabilirsiniz. Köpeklerin veya kedilerin parazit aşıları yapıldığı sürece hicbir zararı olmaz aksine cocugun bağışıklığını güçlendirir. Sosyal olmasını sağlar. Benimde 6 yasında bir oğlum var ölürüm de ayrılamam. Hayatıma giren kisi onu kabul etmeyecekse kapı orada. Hicbir careniz yoksa bulunduğunuz ildeki hayvan sahiplendirme sayfalarıyla iletisime geçin terrierleri sahiplenmek isteyen cok oluyor petarkadas.com a ilan verin bir de lütfen barınağa vermeyin versiğiniz gibi ölür
Kışta olsa pire atlıyo ben 3 haftayı geçtiğim an kaşınmaya başlıyo kızım bence ihmal etmeyinKuru mama agzinda koku yapiyor diye yedirmemeye ozen gosteriyorum acikcasi. Veterineriyle de konustum vitamin ic dış parazit yapalim dedi.
Veterinerleri sevmiyorum hepsi para tuzagi. Neden dis parazit yapalim ki kisin ortasindaasilarini zaten yaptiriyorum. Cig bisey vermiyorum yemegini bile tertemiz hazirliyorum. Yani hastalikli bir durum yok. Birtek disinde apse var. Onun icinde veteriner sadece antibiyotik veriyor. Geriye tek secenek traş kaldi. Veterinerde tras olursa dahaa az tuy doker dedi bakalim
Vermeden nasıl yapacağınızı hemen açıklayayım öncelikle yazı kışı yok parazitler ve aşılar tam olacak. Tıraş ettirin ama 0 numara değil. Her gün tarayın(yıkamayın dökülmeyi arttırır). Özel vitaminler oluyor alıp kullanın dökülmeyi %80 azaltır. mamalar köpekler icin özel üretiliyor kullanmazsanız ev yemeği verirseniz dökülme yaşamanız çok normal. N&D ve Refleks deneyebilirsiniz. Başlarda yaş mamayla karıştırıp verin. Ya da et suyu dökün bir gün yemez iki gün yemez üçüncü gün mecbur gidip yiyecek. Markaların ücretsiz deneme boyları oluyor 250 grmlık. Deneyin iştah açıcı yaş mamalardan da alınAsla verme gibi bir durum söz konusu dgil ben 1 saat gormessem ozluyorum. Zaten herkes vermemi istiyor ama konu acmamin sebebi vermeden nasil insanlarinn agzini kapatirim.
Bir cinnet her şeyi çözer. Onlar kim ki sizin hayatınıza dair fikir de değil akıl verebiliyorlar. Carlayın gerekirse sonra küserlerse hormonlardan vs dersiniz.Asla verme gibi bir durum söz konusu dgil ben 1 saat gormessem ozluyorum. Zaten herkes vermemi istiyor ama konu acmamin sebebi vermeden nasil insanlarinn agzini kapatirim.
Bir cinnet her şeyi çözer. Onlar kim ki sizin hayatınıza dair fikir de değil akıl verebiliyorlar. Carlayın gerekirse sonra küserlerse hormonlardan vs dersiniz.
Ben genelde sert çıkarım bir şey diyemez kimse .
Sizde kesin ve net konuşun ağızları anca öyle kapanır
Memnun etmeye çalışırsanız olmaz çünkü memnun olmak ve orta yol bulmak isteyen kimse yok sizden başka.
Yorulduğunuzla kalırsınız.
Eşiniz çok ayıp etmiş ayrıca...
Kışta olsa pire atlıyo ben 3 haftayı geçtiğim an kaşınmaya başlıyo kızım bence ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?