Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

Yavrum benim yaa.. zaten onun için de zor olacak. sizi kıskanacak, eski ilgiyi göremeyecek.. verirseniz yaşamaz. traş ettirme şansınız yok mu? daha da strese girebilir gerçi o zaman da. en iyisi bi veterinere danışmak. eşiniz keşke seviyor olsaydı. doğumdan sonra en azından o köpekle daha çok ilgilenirdi. bizim de kedimiz var. ve şu an uyuyor diye müziğin sesini bile açmıyorum ayak ucumda yürüyorum evin işini bekletiyorum.. evlattan hiçbir farkları yok.

Benimkide evden birseyler verdigim icin kuru mama yemiyordu.Bir ara ona yemek yapiyordum sonra başa cikamayinca inat ettim bir kaç gün vermedim hiç birsey oda aç gezdi sonunda mecbur kaldı yedi kuru mamayı.Simdi hala et sucuk pisirdigimde veriyorum canı cekmesin diye ama özel yemek yapmayı biraktim mecbur kaliyor ve yiyor kuru mamasini.Birde suna dikkat ettim hayvanlarda insanlar gibi yemedikce istahlari kapaniyor aclik hissetmiyorlar o nedenle günde iki kere birer ödül biskuvisi veriyorum gidiyo geliyo mecbur yiyir kuru mamayı.Bebek dogunca bebegin ve sizin odaniza sokmayin hatta yasaklari simdiden koyunki bebek gelince dislanmis hissetmesin.Traş ettirin tüy döktüğü dönemde esinizin gözüne daha az batar o zaman.Aşılı kopegin tüyünün zararı olmaz.Veterinerle konusun iç parazit asisini belki daha sık yaptirtın.Birde disari cikarttiginizda dışkı ciş koklatmayin.

Herhangi bir veterinere veya doktora sorabilirsiniz. Köpeklerin veya kedilerin parazit aşıları yapıldığı sürece hicbir zararı olmaz aksine cocugun bağışıklığını güçlendirir. Sosyal olmasını sağlar. Benimde 6 yasında bir oğlum var ölürüm de ayrılamam. Hayatıma giren kisi onu kabul etmeyecekse kapı orada. Hicbir careniz yoksa bulunduğunuz ildeki hayvan sahiplendirme sayfalarıyla iletisime geçin terrierleri sahiplenmek isteyen cok oluyor petarkadas.com a ilan verin bir de lütfen barınağa vermeyin versiğiniz gibi ölür

Kuru mama agzinda koku yapiyor diye yedirmemeye ozen gosteriyorum acikcasi. Veterineriyle de konustum vitamin ic dış parazit yapalim dedi.
Veterinerleri sevmiyorum hepsi para tuzagi. Neden dis parazit yapalim ki kisin ortasinda asilarini zaten yaptiriyorum. Cig bisey vermiyorum yemegini bile tertemiz hazirliyorum. Yani hastalikli bir durum yok. Birtek disinde apse var. Onun icinde veteriner sadece antibiyotik veriyor. Geriye tek secenek traş kaldi. Veterinerde tras olursa dahaa az tuy doker dedi bakalim

Asla verme gibi bir durum söz konusu dgil ben 1 saat gormessem ozluyorum. Zaten herkes vermemi istiyor ama konu acmamin sebebi vermeden nasil insanlarinn agzini kapatirim.

Aynı cins benim de bi kızım var. Tüy dökümüne çözümü proplan somonlu mamada bulduk. Alıştırabilirseniz inanılmaz rahatlarsınız. İlk doğduğunda tıraş ettirebilirsiniz iyice kısa. Ve en önemli nokta aşıları tam ise bizim saçımız neyse onun da tüyü o herhangi bi sağlık sorununa yol açmaz. Alerjisi olması durumunu ayrı tutuyorum tabi

Kışta olsa pire atlıyo ben 3 haftayı geçtiğim an kaşınmaya başlıyo kızım bence ihmal etmeyin

Asla verme gibi bir durum söz konusu dgil ben 1 saat gormessem ozluyorum. Zaten herkes vermemi istiyor ama konu acmamin sebebi vermeden nasil insanlarinn agzini kapatirim.
Vermeden nasıl yapacağınızı hemen açıklayayım öncelikle yazı kışı yok parazitler ve aşılar tam olacak. Tıraş ettirin ama 0 numara değil. Her gün tarayın(yıkamayın dökülmeyi arttırır). Özel vitaminler oluyor alıp kullanın dökülmeyi %80 azaltır. mamalar köpekler icin özel üretiliyor kullanmazsanız ev yemeği verirseniz dökülme yaşamanız çok normal. N&D ve Refleks deneyebilirsiniz. Başlarda yaş mamayla karıştırıp verin. Ya da et suyu dökün bir gün yemez iki gün yemez üçüncü gün mecbur gidip yiyecek. Markaların ücretsiz deneme boyları oluyor 250 grmlık. Deneyin iştah açıcı yaş mamalardan da alın

Bende aynı senin durumundaydim, üstüne benim köpeğim eve çiş kaka da yapardı, az buz da değil, yavru da değildi ama çok ilgi delisiydi ben ve ben hamileyken eskisi kadar aktif ilgilenmediğim için yapıyordu.
Ben 8 aylık karnımla az kaka temizlemedim..

Ama sonunda pes ettim, kimse taslamasin.
Benim şartlarım bunlardı.

Ama ben uzağa değil, anneme verdim.
O yüzden için rahattı.
Ve evet ilk zamanlar denedim, tüyleri oğlumun kakasindan çıkıyordu
Karar sizin, İnşallah iki bebeğinizle de mutlu olursunuz.

Bir cinnet her şeyi çözer. Onlar kim ki sizin hayatınıza dair fikir de değil akıl verebiliyorlar. Carlayın gerekirse sonra küserlerse hormonlardan vs dersiniz.

Ben genelde sert çıkarım bir şey diyemez kimse .
Sizde kesin ve net konuşun ağızları anca öyle kapanır
Memnun etmeye çalışırsanız olmaz çünkü memnun olmak ve orta yol bulmak isteyen kimse yok sizden başka.
Yorulduğunuzla kalırsınız.
Eşiniz çok ayıp etmiş ayrıca...

Yani tek bildiğim evladımı benden kimsenin alamayacağı..

Eşiniz bir haddini bilsin. Eş diye her şeye burnunu sokmaya hakkı yok zira kabul ederek evlenmiş. Biliyordu ondan ayrılmayacağınızı.
Vicdansızlık boyutunda görüyorum kendisini. Varlığından rahatsız da hatta doğacak olan bebeğinizi de biraz ön mesele yapıyor gibi geldi samimi gelmedi bana.

Onu siz büyüttünüz, beslediniz ve hasta olduğunda başında siz beklediniz kimsenin böyle bir şey söylemeye cüret etmemesi gerek.

Konuştum bugun onunla milletin yaninda " karim herseyin iyisini bilir" diye agizlarini kapatacagina destek oluyorsun dedimm haklisin ne istiyorsan dedi.

Kışta olsa pire atlıyo ben 3 haftayı geçtiğim an kaşınmaya başlıyo kızım bence ihmal etmeyin

Benimki oyle degil. Oyle olsa tabiki yaptiririm. Birde benim arkadasimin kopegi cok fazla ası ve ilactan bobrek sorunu cekerek öldü. Mesela ben kopegimi traşa diye goturup veterinerin dur bi vitamin yapalim deyip agri kesici vurmak istedigini bilirim. O yuzden guvenmiyorum

Birde benim bir kopegm daha vardi 2 aylikken veterinerin asiri ilac yuklemesine dayanamayip öldu.

Benim bildigim malteseler tüy dökmez ama şasırdım. Tek problem tüyse kırpıverin olsun bitsin. Dazlak dazlak gezer ortada en fazla. Aşıları şusu busu tamsa şayet tüy cocugun ya da herhangi birisininde agzina kacsa problem yaratmaz. Dr.unuza sormadiniz mi bu durumu? O ne diyor saglik acisindan asil onemli olan bu? Esiniz zaten haz etmiyormuş, onun cocugunuz uzerinden verelim bunu demesine hiç sasirmadim. Benim kiz kardesim de kopek bakiyor ve onunkiside asiri tüy döküyor. Onunda bir yasinda oglu var. Vakti zamaninda hamileyken doktoruna bu konuyu danistiginda doktoru asilari tamsa sikinti olmaz tek sikinti yaratacak durum bebegin kopege alerjisinin olup olmadigini bileyiz; sayet oyle bir durum varsa sikinti olabilir sadece demiş. Bi sikinti da olmadi. Hepsi birlikte yasayip gidiyorlar. Yegenim de cok seviyor, aralari gayet iyi kiz kardesimin instagram hikayelerinde hep ikisinin oyun hallerini gormekten biz de cok memnunuz acikcasi. Bana kalirsa vermeyin. Milletin cocugunuz uzerinden duygu somurusu yaparak size kopeginizi biraktirmaya calismalarina kanmayın. Köpek sevmeyen insan cok. Ayy pis ayy melek girmez dusuncesine sahip bir yigin titizim diye gecinen insan mevcut. Bu kisiler sirf evinize gonul rahatligiyla gelip oturmak ve agizlarina tuy kacma tedirginligi olmadan rahatca yiyip icmek icin bile bu kozu kullaniyor olabilirler valla. Sevmeyen tüyden korkanlar evinize gelmesinler bir zahmet.

Köpeği bilmem de iki arkadaşım kedi besliyor ve birer çocuk büyüttüler. Çocuklardan biri 6, diğer arkadaşınki 7 yaşında. Hayvanlar bakımlı, aşılı , veteriner kontrolünde falansa sorun olmuyor bildim kadarıyla. Bence ikisine birden bakabilecek misin bu önemli

Oyle soyleyene desene : sizde hic mi Allah korkusu yok? O kopek olene kadar beni bekleyecek. Ya bu yaptigim kotulugun acisi benim bebegimden cikarsa? Hanginiz bu sorumlulugu alacak??

Sakin vermeyin kopeginizi. Yazik,sizden baka kimseyi tanimiyor ki. Daha onceki boyle konularda da yazmistim. Benim bir akrabam da eften puften bahanelerle ve "onun dogal ortami bag bahce zaten. Daha mutlu olur" avuntusuyla kopegini bir cobana veriyor. Aylar sonra adama ugruyor bakmak icin. Adam da diyor ki : siz gittiniz-telefon yok birsey yok ulasamadim. Bu kopek gunlerce saklandi,agladi. Yemek yemeyi de reddetti. Birkac hafta gecmeden acliktan öldü

Yani bu hikaye size ibret olur mu bilmiyorum ama gercek bir olay. Onlar cooook duygusallar. Ailelerine coook onem verirler. Sen olmadiktan sonra o yasayabilir mi sence? Yasasa bile her gun gozu kapida gecen hayat hayat olur mu?
Kaldi ki artik bebek degil. Genc degil. Yasli bir kopek. Yakinda saglik sorunlari başlayacak. Kim boyle bir kopek sahiplenmek ister ki?
Yapmayın bence. Vicdan azabindan lohusaliginizi yasayamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…