Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Çok merak ettim benim de iki güne yüzümü baya toparlamam lazım... =)) Denicem birazdan teşekkürler.

Çılgınlar gibi ne bulsak sürüyoruz yüzümüze çatladım gülmekten sabahtan beri :):)

bunu da deniyim yazarım sonucu ben de :)

bende deneyim bari..ne duysak sürüyoruz yüzümüze..
valla eşim diyor ki :deselerki b.k iyi geliyormuş onu bile sürersiniz diyo..
napalım güzellik için sürünüyoruz işte...

bende deneyim bari..ne duysak sürüyoruz yüzümüze..
valla eşim diyor ki :deselerki b.k iyi geliyormuş onu bile sürersiniz diyo..
napalım güzellik için sürünüyoruz işte...

valla çişi bile sürüolar eşin doğru demiş yane:roflol:

arkadaşlar bu maske geçici beyazlık yapıyor doğru ama hepsi bu.sivilce ve kızarıklıklarım duruyor.5 gün kullandım hergün.
bu arada nette yaş maya ve süt tarifini gördüm. bugün ona başladım. sonuçları yazarım size.
içinizde kullanan var mı?

arkadaşlar bu maske geçici beyazlık yapıyor doğru ama hepsi bu.sivilce ve kızarıklıklarım duruyor.5 gün kullandım hergün.
bu arada nette yaş maya ve süt tarifini gördüm. bugün ona başladım. sonuçları yazarım size.
içinizde kullanan var mı?[/QUOTE]
[/B][/COLOR]

bende bu hafta 2 kere yaptım 4 gün önce yaptığımda duş aldıktan sonra yarım saat beklettim yüzümde sonra yıkadım ilk yıkadığımda suratım kıpkırmızıydı ve sivilce lerim ve izleir çok belliydi.ama kurulayıp dinlendiken sonra hakkaten süper oldu.yani yumuşacık gergin bir ten oluştu...ve alnımda çıkan koskocaman bi sivilce vardı.yani henüz çıkmayıp ağrılı bi şekilde çıkmaya hazırlanna cinsten bi akneydi.resmen alnımın yarısı şişmişti.patatestenmi bilmem sabaha söndü ucu beyazlamadan çok şükür.

posasınıda göz altıma yapıştırdım ve ben çok rahat hisstetim kendimi piskolojikmi bilmem ama gözlerimdeki ağırlığı aldı sanki.hergün yapıcam inş..

bende sevdim bu uygulamayı sonuçta kimyasal ilaçlardansa doğal yöntemler en iyisi..

paylaşım için çook sağolasın

Son düzenleme:
ben bunu daha önce duymuştum denemiştim ama yüzümde kaşıntı yaptı. zaten alerjik bi cildim var. hemen şişiyor...sonra 10 tane iğneyle ancak geçiyor... korkudan birşey kullanamıyorum yüzüme artık..:S

ben bunu nasıl atlamışım ya :roflol:

durun yapıp geliyom birazdan :)) :1rolleyes:

yaptımmm kaydirigubbakcemile2

ama patatesleri yapıştırmak zor ya...5 dakka yatmak lazım. ondan sonra yapışıyolar.

benim cildim karma.

yumuşattığı bir gerçek, sivilcelere etkisinin olacağını sanmıyorum ama yine denerim kızlar :1hug:

patatesleri kabuklariyla beraber mikserde karistir pure yap, biraz da kabuklariyla beraber salatalik ekle. maske yap, sivilcelerini de gecirir. ama her yontem her cilde iyi gelmeyebiliyor...

canım çok tesekkur ederim Şeniz
çok sivilcem yok aslında ama 2 tane sivilce izi var...onlarla uğraşıyorum.
regl döneminde 2-3 tane sivilce çıkıyor, şimdi onlar var yüzümde sinir oluyorum. :çok üzgünüm:

bence evde yapabileceğimiz en güzel maske limon suyu ve bebe pudrasını karıştırıp yüzümüze sürmek ve bir süre bekledikten sonra sadece suyla yıkamak

bir de portakalı soyduktan sonra kabuklarını atmayın onu yüzünüze peling yaparken kullanın çok faydalı ayrıca portakal kabuklarının cilde faydası kanıtlandı ben denedim cildi çok bakımlı gösteriyor gece yapmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…