Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
[/b][/color][/quote]

O maske annemin vazgecilmez maskesia.s
Bardak altligini al bir parca yas maya ile bir corba kasigi sütü karistir ezerek,sonra temiz cildine uygula,bir süre beklettiginde cildinde cekilemeler hissedeceksin..
Yüzünde iyice kuruyana kadar bekle ve soguk su ile yika,pesinden pamuga soda döküp sil,silme islemide bittikten sonra,herhangi bir nemlendirici kullan..Gayet iyi geliyor cilde,Benim kremlerim genelde zeytinyagi özlüdür,tavsiye ederim..

arkadaşlar ben dün aktardan kil aldım nasıl yapcam dedim suyla kar yüüzüne sür dedi.acaba başka bişey katsammıki tavsiyeleriniz varmı.birisi oatatesle kili karıştırmış olurmu öyleki

süper bi yöntem. bu akşam kesin uygulayacağım. ayrıca sabahları işe gelmeden öncede yapmayı düşünüyorum. kahvaltı yapana kadar kalır yüzümde evden çıkarken yıkarım. Ayoll güzelliğimle sükse yapacağım etrafta :CüvCüv:

süper yaa denicem yataren ben de herkes olumlu yönden yorumları bakalım ben nası sonuç alcam :) işe yarıycagını eminim şimdiden tşk paylaştıgın için :)

hiçbir etki yapmadı ne yazıkki ayrıca yüzümde tutabilmek için baya cebelleştim yattığım yerden bile dökülüp durdular.yapan arkadaş nasıl yapıştırmış yüzünede durmuş hayret ettim doğrusu helal valla.

valla cok heycanlandım içim içime sıgmıyo nerdeyse bütüm yorumları okudum ama evde malesef patates kalmamıs aman allahım yarın olmas artık bana ay uykumda gelmez artık hemen denicem yarınbi cuval patates alcam allahımm sabah olsunnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))) kızlar cok tesekkür ederim denediğimde sonucu yazcam insallah mermer gibi olur yaa bu yaş mayayıda denicem valla tesekkür ederim bacımm

kızlar ben yaptım vee begenmedim hiç bi değişiklik yok oysa nasıl ümitlenmiştim 2 gün yaptım güzel olmadı off yaa canım sıkıldı ne kadar cok olumlu yorumlar vardı cok canım sıkıldı hemzde zahmetli ya işe yarasa sorun değilde patatesi yıka rendeye koy calıstır sonra suyunu bi kapda sık tortusunu diğer kapa sonra yüzünü suyuyla yıla sonra tortunu yapıstır yapıstıra bilirsen katarak yapıstırdım ben hep hemde kocaman carsaf serdim altıma sonra 40 dk öleeeeee bekle ayy cok iş ve sonuc alamadım yinee cok tesekkür ederim arkadaslar napalım deneye deneye bulcaz maskemizi :)))))))))))hade kolay gele

ben bu tarifi yazın başında yapmıştım burdan alarak
beyaz değilde sanki fondoten sürmüş gibi olmuştu yüzüm
ama bembeyaz olmadı
sonrada yapmadım zaten :1closedeyes:

kızlar patates gözenekleri nişastayla dolduruo olmasın sakınkaydirigubbakcemile3neyse yarın denıyım bakım yazarımkaydirigubbakcemile2

kıslar dedıgım gıbı nişastadır osırnaşık şeyyınede denedım ama patatesler yapışmadı yuzume gerı kalanın uzerıne yumurta kırıp bı gusel yedım ohhh karnm doydu barisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Ben de denedim ve malesef memnun kalmadım. İlk önce suyu cildime temas eder etmez yanma hissi ve kızarıklık oluştu. Tüm gece yüzüm yandı, sabah uyandığımda bile şekilsiz kızarıklıklar vardı. Hassas ciltlilere tavsiyem denemeyin lütfen. Ben de çok ümitlenmiştim ama bana uygun değilmiş. Mayayı ve çilek maskesini tek geçiyorum doğrusu.

kısllarrr bende denedim ve büyük bir sabırsızlıkla 30 dk bekledim suratımı yıkamak için .:çok üzgünüm: Ama sonuç hüsranla sonuçlandı suratım beyazlıyacagına aksine sanki hastaymısım gibi karardı ve yer yer kısarıklıklar oldu oysaki nekadar ümitlenmişdim buradaki cevapları okuyunca bana yaramadı hemde hiç yaramadı şimdi bu kısarıklıkları nasıl yok edeceğimi düşünüyorum :a015::a015:

:roflol::roflol:senin patatesin iyi değildir.beğenenlerin de patatesleri kalitelidir.sen bi daha denekaydirigubbakcemile3naniknanik

ya kıslar siz bu patatesleri soydukdan sonramı rendelediniz ben öle yaptım çünkü yoksa soyulmucakmıydııııı nolurrrrr beni aydınlatınnn çok güvenmiştim çünkü bu maskeye yoksa ondanmı yaramadı bana soyduğum için

bende bu maskeyi denedim hafif kızarıklıklar oldu ama bi kaç saat sonra sonuç mükemmeldi uygulucam bundan sonra teşekkürlera.s.

Bugün İbrahim Saraçoğlu da söyledi faydalarını içindeki nişansta sayesinde cildi geriyormuş ve pürüzsüz yapıyormuş.Ayrıca başınız ağrıdığında papatesleri kesip alnınınıza ve şakağınıza denk genk gelecek şekilde sarıldığında ağrıyı da alıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…