[/b][/color][/quote]arkadaşlar bu maske geçici beyazlık yapıyor doğru ama hepsi bu.sivilce ve kızarıklıklarım duruyor.5 gün kullandım hergün.
bu arada nette yaş maya ve süt tarifini gördüm. bugün ona başladım. sonuçları yazarım size.
içinizde kullanan var mı?
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
kızlar ben yaptım vee begenmedim hiç bi değişiklik yok oysa nasıl ümitlenmiştim 2 gün yaptım güzel olmadı off yaa canım sıkıldı ne kadar cok olumlu yorumlar vardı cok canım sıkıldı hemzde zahmetli ya işe yarasa sorun değilde patatesi yıka rendeye koy calıstır sonra suyunu bi kapda sık tortusunu diğer kapa sonra yüzünü suyuyla yıla sonra tortunu yapıstır yapıstıra bilirsen katarak yapıstırdım ben hep hemde kocaman carsaf serdim altıma sonra 40 dk öleeeeee bekle ayy cok iş ve sonuc alamadım yinee cok tesekkür ederim arkadaslar napalım deneye deneye bulcaz maskemizi :)))))))))))hade kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?