Canım uzanarak patatesleri yüzüne koy öle yapışıyo başka türlüde olmuyo zaten:roflol:[/QUcanım yatarakta yapınca koynuma doluyo:roflol:
ayy allahj aşkına ne güldüm ne güldüm şu an enim suratımdada war
boynumda tabak tek elle yazıyorum. çok komikti ya gözlerimi zot açıp kapıyorum yarım saat sonra inşallah yazarım gelişmeyi bakalım nolcek
ya lütfen biri cvp versin bronzlaştırıyo mu beyazlatıyo mu bn beyaz olmak istiyorum yhaa:1no2:
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
kızlar ben yaptım ve yüzüm çok kızardı ve alev alev yanıyor:1no2:
yardım edin ne yapayım:enbuyukkk:
ağlamak üzereyim:çok üzgünüm:
hepinizde başta böyle mi oldu.yoksa tek bende mi oldu.domates gibi oldumÇok üzgünüm çoook:1shok:
çok teşekkürler canım en iyisi bende yapmim nolur nolmas geçmiş olsun:teselli:rocker_girl beyazlatır mı bnılmıyorum ama patatesın rengı sarı , mantıken beyazlatmaması lazım . ben d bronzlasmak ıstemıyorum .. bu arada cıkardım sımdı maskeyı .. gozeneklerımın belırgınlıgı bıraz gtmıs sankı , ama içine patates suyu doldugu ıcın olablır:)
cıldımdekı kızarıklıklar gecmedı aksıne kızardım , alerjı mı yaptı nesanırımö bı daha yapmıcam ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?