Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ya kızlar benim suratıma kolay yapıştı dediğiniz gibi uyguladım ama şuanda suratımda daha 2dk oldu yanmaya kaşınmaya başladım çıkartsammı sizce?yarım saat nasıl durcmmm napıyım acil cvp

hani mermer gibi oluoduu ne beyazlaması benim çenem ve duaklarımın kenarı kızardı diğer yerlerde bşi yok ama çok rahatsız oldum kaşınıp duruorm.herhalde ilk yaptığım içinn olabilirr.bakalım şimdi geçsin die biraz uyuycam:Saruboceq:kalkın ca memnun kalırsam haber veririm.:1closedeyes:

Ben yanma yapan maskeleri hemen çıkarıyorum dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım-tatlicadiarzu-

kızlar çoğu kişi patatesin yapışmamasından şikayet etmiş ya benimde aklıma bişe geldi daa önceki topiclerde paylaşılan maske tarifleriyle bu patatesli tarifi bütünleştirsekmi diyorum fisfisfis yani bu patates yüzde tek başına durmuyosa mesela içine kil fln katsak olurmu yada kayısı yağı tarzı bşe.... niyeyse tek malzemeli maskeler kesmiyo beni böle uğraşmışken karıştrıyım çırpıyım uğraşıım istiom :d kaydirigubbakcemile2 ben şahsen yarın bu 3ünü karıştırıp sürcem yüzüme bakalım nası olcak sonuçları yazarım :teytey:

bi bunu denememiştim yarın ilk işim denemek olcak. deneye deneye kobay hayvanlarına döndüm yaa. bigün saçlarıma değişik bakım yağları sürmekten ya kel kalıcam ya bonus olucam yüzümede değişik maskeler sürmekten ya mermer olacak yada kaya:))))) bakalım ilerde nasıl olacam acaba:)))

Ben bugün yaptım şekercim..
Önce suyunu en az bi yarım saat beklettim, sonrada yüzümü yıkayıp posasını koydum yüzüme..
Annem az dalga geçmedi...
Ben suyunu iyice sıktım patatesin ve yüzümde durdu, yapıştı yani..
Tabi evin için atlaya zıplaya fink atmadım, ama durdu..

Sonuca gelince..bilmem..çokta farketmedi sanki..
Yani bi güzellik geldi..en azından yağını temizledi..ama öyle çok bir fark olmadı..
Tabi gene yapacağım..belki bugün kendimi çirkin hissettiğimden görememişimdir farkı..
Bi kaç gün sonra gene yapayım ben...

kızlar ben bunu sevdim aslında sonradan kızarıklığı geçince 2.yapışımda beğenirim herhalde.bi de ondan sonra ben bugün bunun değişiğini yaptm elmayı rendeleyip parçalarını sıkıp suyunu cildime sürdüm parçalarını cildimde gezdirdim 2-3 dk suyu cildimde kaldı yıkadığımda memnun kaldım elma cildide besliyoya yiyince ordan aklıma geldi.zararı olacağını sanmıorm.

hmm yağını alıyosa iyi ya benim cildim yağlı iyi gelir belki.

Evet aldı yağını..
Hele bu sabah sıcaklardan mıdır nedir kalktığımda ayna gibiydi..
Benim biraz sivilce problemim var(Çok şükür azaldı) kullandığım bi krem var..
Yaklaşık 1 senedir onu kullanıyorum..ve yüzüme başka hiçbirşey sürmüyorum..
Benim kullandığım krem yağınıda alıyor gerçi..ama bu sabah felaketti yüzüm..
Sabunda kullanmadığım için, dedim bi yapayım nasıl olacak..Ama yağını aldı güzel temizledi parlattı yani..
İlk defa yüzüme değişik birşey sürdüm..
Patates dedim sonuçta bi zararı olmaz heralde dedim ve yaptım..

bendede sivilce problemi vardı ama çok şükür şuanda sadece belirli zamanlarda çıkıo anladın sen onu:))) özelden atsana ilacın ismini lazım olur belki aklımda bulunsun.kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bugün dediğim gibi yaptım önce kaynamış suyun buharına yüzümü tuttum 10 dk gözenekleri açılsın diye.. sonrada kil , kayısı yağı ve patates rendesini karıştırıp yüzüme sürdüm yarım saat bekledim ama nası bekledim bende bilmiom kıvamı baya koyu gibi gözümesine rağmen bi türlü yüzüme yapışmadı :1no2: sonra zar zor biraz yapıştırdım gittim yattım açıkçası ilk yıkadığımda yüzüm biraz kızarmıştı bu ne ya hiç bi işe yaramıo boşuna uğraştım dedim ama sonradan hakkaten cildim çok güzel oldu parladı kızarıklığı da geçti üşenmezsem her hafta yapıcam yalnız cildi çok yağlı olanlar kayısı yağını katmasın bnce :içelim:

kızlar bende patates maskesini yaptım sivilcelerimeede iyi geldi hep uyguulucam bundan sonra

Ben önce patatesi rendeledim, suyunla yüzümü yikadim gerisini yapistirmaya calistim, tabii yapismadi, öyle yattim bekeldim, ama sulari aktikca gicik oldum, ancak 15 dak falan dayandim, ama genede bir faydasini gördüm, siyah noktalarimi baya yok etti.

kizlar benimde cildim cok yagili bi sivilce gidiyor ohh be ne güzellestim diyorum diyeri cikiyor öbür sabaha....bisey sorcam patatesi soyarakmi rendelicem yoksa kabunlami.... bunuda bi deniyim insallah iyi gelir kurtulurum sivilcelerimden... acil cvp vere bilirseniz cok sevincem allah razi olsun

kızlar şimdik kil maskesi var hemen yapılmaz bu hafta içinde denicemmm meraklandım içim gıdıklandı ışıl ışıl olalım kızlar

kızar yapışmıo bu ya suan yüzümde yüzüm havaya bakıo o sekilde yazıom suyuda akıooo az sonra yazcam sonuculaelaelaelaelae

kızlar denedik nasıl olduk diyellim bende asırı sivilce oldugu için yüzüm epey kızardı ve kabardı ama hilal in cildi gercekten hoş oldu hilal (bakım arkadasım) parladı hoş oldu bende parladım ama kırmızı parlakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…