Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bende şimdi yaptım, yarım saat sonra sonucu yazacağım. peki ne kadar sıklıkta yapmamız gerekiyor?

en belirgin sonuç olarak yüzümün beyazladığını söyleyebilirim, ilk etapta kızarıklıklarda bir fark olmadı, sabah uyanınca farkedecek mi acaba

bende hemen simdi kalkıp deniorum ama benim cilt hassas kızarır kesin aama olsun denemezsem ölürümm

VEEEE...
Yaptım Maskeyi :lepi: oneydi ölle ilk basta kendimden kooyyyktuumm :1shok:
evet arkadaşlar maskeyi uyguladım sorularınızın cevapları

neden yüzde durmuo dökülüo???
benmkinden dökülmedi bir iki damladı okadar
dökülmemesi icin
Ne Fazla suyunu sıkıcaz Nede cok sulu orta hal
Vlla ben bölee yaptım dökülmedi
Ha birde maskeyi kalın yapın
hatta 2 patates neymis dedim yarım rendeledim yuzume yetmedi geri kalanıda yüzümde yarı maske oldugu halde rede yaptım düsmediler hihoyyyt
VEE.. SONUÇÇÇ
1 siyah noktalar yok bukadar temiz olur yasengözlerimebaksanab
2 cildim taş gibi taş bebek gibüü olduu yane
3 sivilceler söndü tamamen gecmesede
4 sıkılaştıı pürüssüz
5 yumusacık beyazz ötesii
NOT:ben beyazım zaten ruh gibim oldum kafamçokkarıştı
TAVSİE EDERİM Akadaşlar... :enbuyukkk:

BU KADAR mucize SONUÇ (!)BİR SEFERDE SENDE OLDUYSA BENDE BİR VE O KADAR İSTİKRARLI ŞEKILDE YAPTIGIM HALDE ZAMANLA SONUÇ ALDIGIM UYGULAMALARIM DA İLGİNÇLİK VAR GALİBA SANKİM LİMON YOGURT DEGİL İKSİR MÜBAREKyerimsenibenyerimseniben

Yaa 1 kez yapmayla yüz taş gibi olurmu Allah aşkına...

suanda yuzumde papatesle dolaşıyorum ...bıraz guzellesmek ugruna ne hallere gırıyorum yahu...zaten hamılelıkten sonra cırkınlestımmafoldumbenmafoldumben

bende yaptım. fena değil.bende beyaz tenliyim sivilce vardı 1 adet:) geçirdi gibi arada 1 yaparım. benimkide dökülmedi zatn patates çok tazeydi sulu sULUYDU:) SIKTIM SÜRDÜK AİLE BOYU:)

allahımmmmmmmmmmm!!!!
şimdi maskeyi uyguladım.ama hayatımda böyle komik maske yapmamıştım ben. aynaya bakamıyorum gülücem diye.:1shok:
ve dua ediyorum kocişim maskemi yıkayana kadar gelmesin:1shok:.o alışık beni, maskeyle görmeye ama bunu kaldırabileceğinden şüpleliyim ki ben bile tuhaf hissediyorum kendimi.delikafadulden
rüya da uyanmaz inşallah. yavrum korkar bu sefer kesin.diğerlerine gülüyordu.:roflol:
şu an minnoş pis pis bakıyor bana.saldırmasa bari(gerçi tırnaklarını bugün kestim ama dişlerine garanti veremem).CADIARZU
ulaaaaaaaaaaa tam şaklabana döndüm ya...inşallah sonuç bu maskeyi taşımaya değer.!!! yarım saaat sonra yazarım yine. çoık heyecanlıyım şu an . umarım dediğiniz gibi olur sonuç...:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

maske hoşuma gitti. cildi geriyor pürüssüzleştiriyor. ben maskeyi yıkadıktan sonra. sütlü buz gezdirdim yüzümde onunda çok etkisi oldu. yanaklarım al al oldu çok sağlıklı görünüyorum . tuttum yani. tavsiye ederim ama öle çokta abartılacak bir maske değil. sonuçta maske yani iksir değilki. tek seferde taş gibi yapsın. abartmayalım hanımlar. kimseyide kandırmayalım.!!!...lmaz:

suanda yuzumde papatesle dolaşıyorum ...bıraz guzellesmek ugruna ne hallere gırıyorum yahu...zaten hamılelıkten sonra cırkınlestımmafoldumbenmafoldumben

ne cirkinlesmesi be ablaciimm masallah cok tatlisin resmini ilk gördügümde dedim nekadar güzel tatli biri allah esine cocuguna bagislasin seniii

bende denicem bunu burda okuduklarim gaza getirdi beni

Valla 1 saattir uğraşıyorum yok anacım patatesler yüzümde durmuyo.. Ben de peeling yaptım patateslerle.. Yumuşacık oldu yüzüm :)

aay bisey yazdık abartı falan ne alaka yaaaa simdi taş gibi deyin ce sanki nolcak baskasıda mermer tabirini kullanmıs asılsiz abartmayın arkadaslar!!!! lütfen ama lmaz:

kizlar bugün ikinci uygulayisim bende bi iki kizariklik vardi gitti gercekten ve burnumun üzerindeki siyah noktalari gecirdi siyah noktalar icin nekadar sevindim anlatamam
bikac gün dneyecem bakalim nolcak

yıkadım geldim bana bu uymadı sanırım yüzüm çok yandı yıkarken halada acıyo biraz ve bugün bi kızarıklık vardı onun için yaptım o geçmedi henüz yüzüm tamamen kızardı ama ben devam edicem bunu yapmaya bayağ gerginleşti yinede beğğendim
amaneden acıyo anlamadım buzlu sodayı sürücem şimdi geçer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…