Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
deneyelim bakalm umarım bende de işe yarar..iyi geceler
ben şimdi denedim yüzümde bi kaşınma hissediyorum..yapanlarda ölemi acaba?
2 taze patatesi şimdi rendeleyip yıladım, yapıştırdım. gayet duruyo. yanma da yok :)
sonuç
ek değişiklik yok :S lekelerde hiç azalma olmadı..
hiç üşenmeden bütün sayfaları okudum. gerçekten işe yarar bir maskeye benziyor
fakat hiç kimse ben şu kadar zamandır yapıyorum, gerçekten iyi bir maske dememiş
yaptım iyi deyip kaçmışlar.
sonradan gelip, bu maskeyi yapmaya dvm ediyorum çok faydalı diyen olmamış
patates göz altlarına iyi geliyorda yüzü
gerçekten yüzde pudra varmış görünümü veriyor. pürüzsüz yapıyor cildi
ay kızlar yüzdeki kılcal damarlarda iyi gelir mi acep?
ya kızlar gözaltındaki bezelerede ii geliormu bu duymştum biyerde yaptım ama bana pek bi faydası olmadı bilen varmı
ay kızlar yüzdeki kılcal damarlarda iyi gelir mi acep?
evt bunu ben de merak ediyorumm
doğumdan sonra yoğun bakımda kaldı oğlum dolayısıyla hem hamilelik lekeleri hem sivilceler berbat bir cildim oldu annem vandan bir kil getirdi harika birşey cildim bebeğimle aynı ne leke ne sivilce eski izleri bile geçirdi artı toparlıyo ve geriyo şiddetle tavsiye ederim hassa ciltler gül suyu ile yağlı ciltler elma sirkesi ile hazırlasın yoğurtla hazırlayabilirsiniz mükemmel bir sey
yumurta akıda çok iyi geliyor hem besliyo hem topluyo
kesinlikle dniyeceğimmm :)
doğumdan sonra yoğun bakımda kaldı oğlum dolayısıyla hem hamilelik lekeleri hem sivilceler berbat bir cildim oldu annem vandan bir kil getirdi harika birşey cildim bebeğimle aynı ne leke ne sivilce eski izleri bile geçirdi artı toparlıyo ve geriyo şiddetle tavsiye ederim hassa ciltler gül suyu ile yağlı ciltler elma sirkesi ile hazırlasın yoğurtla hazırlayabilirsiniz mükemmel bir sey
cnm kil derken bildigimiz kil mi gül suyu ile mi karistiriyosun
acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
tatlım nasıl bişey bu kil?vanda nerden almış annen acaba?bende vandayım şuan denemek istiyorum.tam adres ve isim verirsen çok sevinirim canım.
bende merak ettim marka adı verirmisin nerden almış..........
kızarıklık derken kılcal damar genişlemesine iyi geliyomu cidden? bide ışıl ışıl derken parlamayamı yol açıyo yoksa beyazlattıgı ton farkının dengeledigi için mi öyle? biri bilgilendirirse çok sevinirim
ben açık kil kullanmaya çok korkuyorum.steril konusunda aktarlara güvenmiyorum.bu kil nasıl birşey.kuru mu?nasıl uyguladın? her gün mü?
Patatesi uzun zamandır siyah noktalar için denemek istiyordum.ilerlemeleri yazarım arkadaşlar
yumurta akıda çok iyi geliyor hem besliyo hem topluyo
slm
ay ben yumurta kokusuna dayanamıyorum midemi çok kötü yapıyor. O yüzden bu tavsiyeyi yapamıyorum hiççç.
(((
Bende merak ettim bu kili. İsmi varsa verirmisin ?