Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ben de artık cildimin daha genç görünmesi için sık sık bakım yapıyorum ancak makyaj yapmaktan da duramıyorum fakat makyajı da azalttım şükür yakında sadece cildime önem vereceğim

Uyguladım sayılır...posası benim yüzüme yapışmadı malesef...sadece suyu ile yüzümü yıkadım ve 10 dakika oldu,yüzümde bir gerginlik var...posası yapışsa daha iyi olcaktı

Patatesi bi güzel rendeledim suyuyla yüzümü yıkadım sonra posasını yapıştırmaya çabaladım hatta patatesle savaştım ama yapışmadı sürekli düştü ama yılmadım zar zor suratıma yaydım her şeye rağmen 30 dakika öylece yattım çok büyük bi fark beklemiyordum zaten ama yine de birazcık bi renk farkı var sürekli yapılsa belki daha çok işe yarar :)

bir de ben deneyim bakalım patates iiyidir zaten migrene baş agrısına da iyi geliyor migreni olanlara tavsiye ederim 7 gun 3 ögun patatesin suyunu içecekler(tadı fena değil:)

Bende bundan bir souç alamadım sürekli rendeler düşp durdu yattım kaldım
Yıkadığmda çok tuhaf olsu ben beğenmedim. belki benim yüzüm yağlı falan ondan olmuştur ama tavsiye etmem ben.. :) Benim şimdiye kadar sadece bir maskeden sonuç aldım çok kolay ve inanılmaz harika bir maske isteyenlere özelden verebilirim :)

evet ben merak ediyorum ama niye özelden veriyosunki?burda yaz bence herkes faydalansın

ilk denediğimde çok faydalı oldu sonra ki 5 günün her gününde yaptım ve sonuç kötü kırmızı lekecikler oluştu ve ancak sabah kalktığımda geçti bende bıraktım

çok önceden bu maskeyi haftada 2 kere denemiştim. bi işime yaradığını söyleyemem. denemek bedava. ama etkisiz.

nasıl bi maskeymiş merak ettim:)

Bende denedim süper olduu ama ben içine yumurta akı koydum daha kolaay yapıştı cildime mısırunu maskesini haftada 1 gün yapıyorum oda harika bişey

Bu maskeyi,cilde zarar vermesinden korkarak, 2-3 gün aralıklarla iki kez yaptım .
Peeling gibi güzel temizliyor ve sıkılaştırıyor. Ayrıca göz altı morluklarında da faydası var. Bence kimyasal ürün kullanmaktan daha iyi bu şekilde temizlik yapmak. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…