Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
neden öyle oldu acaba cildin benimki gibi hassas olabilir mi? bende birazdan deneyecegim normalde beyz tenliyim zaten ama siyah nokta var epeydir bakım yapmadıgımdan sonucunu yazarım
patates rendesi suratimda durmuyor dokulup durdu surekli bir daha ugrasmam cok sinir oldum yaaaa. suyunu da yuzume surdum kuruyunca yuzum cok gerildi yikayinca da cok yumusadi ama bunu kullandigim kil maskesi de yapiyor, yani patates rendesiyle ugrasip ortaligi batirmaya degmezzz....
patates rendesi suratimda durmuyor dokulup durdu surekli bir daha ugrasmam cok sinir oldum yaaaa. suyunu da yuzume surdum kuruyunca yuzum cok gerildi yikayinca da cok yumusadi ama bunu kullandigim kil maskesi de yapiyor, yani patates rendesiyle ugrasip ortaligi batirmaya degmezzz....
arkadaslar, patatesi rendeledim ama o rendelenmis patates yuzumde kalmadi ki hep dustu :s yuzde tutmak icin ne yapmamiz lazim? yapan arkadaslar bir az ipucu verebilirmi?
hmm bende deneyeceğim burnumun üstü ve kenarları pütür pütür oldubu arada patatesin ağrıkesici özelliği var benimgözüm ağrıdığında patatesi doğrayıp gözümün üstüne koyarım bende tek patatesle yapmayı düşünüyorummmmm
başım ağrıdığı zamanlarda bende patatesleri dilim dilim yapıp tülbentle iyice sıkıştırıyorum. Belli bir süre sonra ağrıdan eser kalmıyor. Bunu denemem lazım bu akşam. Gerçi eşim suratımda patatesle görünce dalga geçecek ama olacak o kadar :))
Arkadaşlar bir güzellik uzmanı olarak size nacizane bi'tavsiyede bulunmak istiyorum
Patates gözleri dinlendirmek için çok faydalıdır.Gelelim cilde faydalarına; cildi canlandırmada ve akne tedavisinde etkilidir.Bunun yanı sıra yeni oluşmaya başlayan kırışıklara da iyi gelmektedir ama her zaman söylediğim gibi derinleşmeye başlamış ya da oturmuş kırışıklıklarda dışarıdan sıkılaştırıcı bakım dermokozmetik bakım kremleri kullanmamız ve düzenli cilt bakımı yaptırmamız gerekir.
Şunu da unutmamak gerekir,birine iyi gelen ,diğerine iyi gelmeyebilir,alerji yapabilir,cildi hassaslaştırabilir.O yüzden,ister evde hazırlanmış bir maske ,ister dışarıdan aldığımız bir ürün olsun mutlaka el bilek kısmımızda ve kulak arkamıza biraz sürüp en az 20 dk bekletip test etmemiz gerekir.Kaşıntı ve kızarıklık gibi durumlarda kullanmamalıyız ya da yüzümüzde aynı durumlar olursa hemen ürünü yıkamalıyız.
Patetesi rahat bir şekilde kullanmak için ise;yemek yaparken bıraz kalın kabuklu kesip,kabuğu yüzümüze sürerek ya da kabukları yüzümüzde bekleterek kullanabilirsiniz.Daha sonra çok soğuk olmayan bir suyla yüzümüzü yıkamamız yeterli olacaktır.Hergün yapmak yerine ayda iki kere yapmayı deneyin.
kızlar benim sivilceli sorunlu cilde tavsiyem zamanı gelene kadar geçmiyor zaten sivilce ama ..ben yüzümü bıttım sabunuyla yıkıyorum arada bi kayısılı sabunla falan aktarlardan alın dogal bir sabun cildimi kesinlikle hiç kurutmadı hemde derinlemesine temizliyor.makyajlı neredeyse hiç uyumam.boynuma ve kulagıma dogru iyi durulayamadıgım yerleri pamuga biraz gül suyu döküyorum yada kolanya siliyorum.gül suyuyla yüzümü silip üzerine pamuga nar çekirdegi yagı damlatıp siliyorum.
2 güne birde rondoda çektigim yulaftan bir iki kaşık alıp cezveyede az bir su koyup lapa yapıyorum yüzümde 20 dakka bekletip yıkıyorum tavsiye ederim ..bence yüz için çok para verip dogal olmayan ürünler kullanmayın
naparsanız yapın aktarlardan falan alın derim ben
patates rendesinin gözaltındaki şişlikleri azalttığını biliyorum ama tüm yüze uygulana bileceğini duymamıştım. benim göz altlarımdaki şişlikten muzdarip olduğum için patates gerçekten işe yarıyor.tüm yüze deneyeceğim teşekkür ederim.. makyaj aynamın karşısındayım bloğuma tüm arkadaşları beklerim sevgiler...
Cildimde bi sorun yok ama akne vardi onlarda bikere surmekten gitti ya super bu yine yapicam ilk suyunu surdum ardindan posasini goz kapaklarima dahill tum yuzume yapistirdim dusmedide taki kardesim gelip yuzume gulene kadar -.- bni guldurdukden sonra dustu
bende bugün yaptım sivilcelerimi söndürdü siyah noktalar temizlendi beyazlaştırdı . Ben meyve sıkacağı ile sıktım kızlar posasıyla suyu ayrıldığı için güzel yapıştı hiç düşmedi. Rende ile sulu kalıyo patates ve düşürüyo o şekilde. Dediğim gibi deneyin