Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
dun okudum bu yazıyı aksam eve gıdıp yaptım bıraz zahmetlı ama deger patataeslerın suyu aktı bıraz batırdım üstumu ona gore kocaman bır havlu serın boynunuza ...sonuca gelınce yumusacık oldu yuzum ve cıldımın nefes aldıgını hıssettım .. burnumun ustundekı noktalar duruyor ama 1 denemede mucıze beklememk lazım bugun yıne yapıcam....

Arkadaşlar teyzem de patatesin kabuğunu soyarken yüzüne yapıştırıverirdi..Onun gelişmiş hali işte bu maske, ciltte bi etki yapıp yapmayacağını küçük bi bölgesinde deneyin yüzünüzün kızarma, kuruluk olmuyorsa heryere sürersiniz.
Ben bugün akşam deneyeceğim, tabii ki sonucu haber veririm

deneyin bence de ben göz altı torbası için denemdim çok iyi gelmişti.. ama tüm yüze sürmedim daha iyi tüm yüze rsürmek

arkadaslr bnde kısa bı suredır ygrt maskası ypıyorm ve olmlu snuclr alıyorm maske söyle 1 kasık yogurt bıkac dmla zeytınygı bıkac damla lımon bı cay kasıgı toz seker bır yumurta sarısı karısıtırıp yuzume uyguluyorm yrım saat bkleyıp yıkıyorm ve cıldım pamuk gbı oluyo bırde lımonun cılt rengını acma ozellıgı vr bı kac uygulamadn snra bunu sızde fark edıyorsunz

denemeye değer bencede.bende maskelerimin içine bebek pudrası koyuyorum arkadaşlar o da beyazlık sağlıyo tavsiye ederim...

Biraz önce denedim bunu, çoğu kişi gibi ben de patatesleri yüzüme yapıştırmakta zorlandım. Her tarafım patates oldu. Sonuca gelince, valla öyle beyazlık ya da pürüzsüzlük falan olmadı. Yüzüm kaşınıyo şu an, bu normal mi bilemiyorum. Eğer kaşıntı uzun süre devam ederse bu maskeyi bir daha yapmam, etmezse birkaç gün daha deneyip sonucu görmek istiyorum. Size de haber veririm kızlar.

ben yaptım kızlar ve cildim çok kızardı hiç te işe yaramadı bence sizde yapmayın patatesteki nişasta gözenekleri tıkıyor güzel göründüğünü sanıyor bazı arkadaşlar iyi durulayamayanlar tabi ben iyice duruladım ve hiç işe yaramadı ve çok yandı kızardı...

ben yeni katıldım. uzun zamandır takip ettiğim bir forum. buarada bende eski bir güzellik uzmanından bir tarif almıştım. otobüste tesadüfen tanışmıştım. yüzü lekesiz, mermer gibiydi (maşallah). ve 50 yaşında olduğunu söyledi. inanamadım.
akşamları soda ve bebe pudrasını yüzüne sürüp 10-15 dakika sonra ılık suyla yıkıyorsun. yüzdeki kırmızılıklar içinde iyiymiş. bir defa yapabildim ama devam edicem. yani mucize bir görüntü olmadı ama farkı yinede hissettim. düzenli yapılırsa daha iyi anlaşılır sanırım... kendinize iyi bakın.

Canım her duyduğunuzu yüzünüze uygulamayın her cildin ihtiyacı farklıdır.Bir başkasına yarayan size tam tersi etki yapabilir yada etki göstermez...Bende güzellik uzmanıyım.Benimde doğal maskelerim tabiki var tercih ettiğim ama cildi tanımak çok önemli.

merhaba,
Peki sizin tavsiye ettiğiniz bir maske varmıdır. benim cildim karma. kılcal damar sorunum da var. burun kenarı ve çok hafifte olsa yanklarda. gözenekler cabası. ne kullancağımı şaşırır oldum doğrusu. yüzümü rare blossom'ımn naneli ve lavantalı yüz temizleme köpüğü ile yıkıyorum. nemlendiricim DDF marka, hassas ciltler için oil free bir ürün. güneş kremim solante rubor 50+. kil maskem yine DDF'ten. peelingim ise rare blossom'ın üzüm çekirdekli peelingi. 1 hafta içinde 1 sefer kil maskesi, 1 sefer peeling yapıyorum. bu işlemlerden sonra rare blossom'ın üzüm çekirdği yağını kullanıyorum. ama ara ara sivilceler özellikle çene kısmıda hortluyor. o yüzden bazen sabahları doktorumun verdiği imex'i kullanıyorum. siyah nokatalar desen öyle. buna bir çözüm var mıdır. artık bende ne kullanacağımı şaşırdım inanın. kendinize iyi bakın...

Canım yüzünü temizleme sütüyle temizle.Cilt karma olduğu için çene bölgesi yağ salgılamada daha hızlı demekki o yüzden sivilce problemin var.Yanakların kuru ise nemlendiricini önce yanaklara daha fazla alın çene ve burun kısmına ise elinde kalan kremle şöyle bir üzerinden geç olurmu.Tonik kullanıyorsan alkol oranı kesinlikle çok düşük olmalı.Su içinde yağ olan özellikte bir nemlendirici tercihin olmalı ben hiçbir zaman marka üzerinden yorum yapmam doğruda olmaz cildini sen biliyorsun sonuç olarak.Arındırıcı ve sıkılaştırıcı bir maske kullanmalısın kesinlikle.Yüzündeki dengeyi sağlamalısın.Peelingin kremsi yapıda olsun yani granülü fazla ve sert olmamalı zaten hassaiyette var belli gözneklerde açık.Haftada 1 maske peelingini 2 haftada 1 yapmayı dene.Cildin reaksiyona açık bir cilt ürünlerini iyi seçmelisin.Yaşında önemli tabi ürün seçerken.Dermatolojik tedaviler gerekebilir yani kozmetik ürünlerin satıldığı mağazalardan uzak dur.Dermatolojik ürünler tercih ederken cildini anlatırsan ve karşı tarafta analizini yaparsa doğru ürünlere sahip olursun.

cevabınız için teşekkür ediyorum. dedğiniz gibi en ufak bir yanlışta cildim hemen tepki veriyor. dediklerinize dikkat edicem. iyi çalışmalar...

cevabınız için teşekkür ediyorum. dedğiniz gibi en ufak bir yanlışta cildim hemen tepki veriyor. dediklerinize dikkat edicem. iyi çalışmalar...

Canım tonik yerine gül suyu kullan yatıştırıcı özelliğide var hem birde yaşın 25 i geçmiş ise sıkılaştırıcı serum kullan gece yatmadan önce.Ben tonik sevmeyenlerdenim maalesef.Buğday özleri cilde iyi gelir buda ek bilgi olsun sana.Kil maskesi kullanıyorum demişsin hazır kullanmak yerine evde kendinde tek kullanımlık yapabilirsin eğer şuan kullandığın ürün iyi gelmiyorsa ki ben kil maskesi deyince kendi hazırladığım maskeyi uygulamayı tercih ediyorum.Fırsatın olursa tabi ayda 1 salon bakımı yaptır derim ama karar senin.En öenmli bilin sana evde lütfen kuru papatya eklediğin sıcak suyla yüzüne buhar banyosu yaptır temizlik bu buhardan başlıyor zaten.Terle gözenekler açılsın nefes alsın kiri atsın v.s sonra maskeni uygularsın yada nemlendiricini kullanırsın.Teşekkür ederim.

patatesi bende deniycem bugün. patates zaten göz şişliklerine ve göz altı morluklarına iyi geliyo :)

ben önceden 1 kere denedim bu tarifi cildim pürüzsüz oldu.yağlı bir cilde sahibim küçük küçük sivilcecikler vardı yüzümde kalıcı olduğu için geçiremiyordum onların üstüne sanki fondoten sürmüşüm gibi oldu ışıl ışıldı cildim ama kalıcı değil tabiki tıpkı fondoten gibi geçici ama ben 1 kere denediğim için olabilir hergün denemek gerek ben başlıyorum hergün denemeye çok güzel bir maske 1-)kil 2-)patates 3-)limon mükemmel üçlü bakımım.

bu 3 ünü karıştırıp yapmıyorsun dimi cnm ? Her biri ayrı maskeyse tarifini verebilir misin ?

bu 3 ünü karıştırıp yapmıyorsun dimi cnm ? Her biri ayrı maskeyse tarifini verebilir misin ?

yok canım karıştırmıyorum :) ayrı ayrı sade bir şekilde sürüyorum ama bazen limonla yoğurdu yada limonla balı karıştırıp sürüyorum.bugün yeniden yapıcam sivilceli olunca hasta gibi görünüyorum patates sürünce parlak,canlı cildim oluyor başta patatesin cilde ne yararı olabilirki diyordum deneyince hiçte öyle değilmiş gerçekten çok güzel bir maske teşekkürler yazan arkadaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…