Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
65 olmasak mı ya?
Kayıtlı Üye
şu patatesi yapsam mı bilemedim ki :26:
İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
gercekten ben de dun akşam denedım patatesı gecen yaz da bı kez denemıstım resmen tertemız fondotenlı gbı bır görunum oluştu
65 olmasak mı ya?
Kayıtlı Üye
ben de yapayım bari ya zaten esmerim güneşte iyice karardım
şu an cildimde patateslerle duruyorum :) bakalım sonuç nasıl olacak :)
65 olmasak mı ya?
Kayıtlı Üye
şu an cildimde patateslerle duruyorum :) bakalım sonuç nasıl olacak :)
ee yazmamışsın noldu sonuç
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
yüzüme yapışmadı döküldü hiç bir işe yaramadı yüzümde sadece gözlerimi rahatlattı...
Hmm, herkes denemiş! Benim neyim eksik?! Siyah noktalar, belirgin gözenekler, sivilceler...ne istersen var!
Denemeye gidiyom haaaa!
Maske şu an yüzümde!
Az kalsın orucum bozuluyordu patates rendesinin suyu ağızıma akmak üzere olduğu için!
Rendenin suyunu bir tülbent yardımıyla sıktım. Rendenin kıvamı süper yüzden düşmüyor.
Bakalım sonuç nasıl olacak?!
Maskeden sonra cildim bayağı kızarmıştı! Kızarıklık ama bir saat içinde gitti. Sonuç: Cildiniz gerçektende parlıyor, siyah noktaların rengide biraz açılıyor!
Tavsiye edebilirim bu maskeyi!
Ben haftada bir kez kil maskesi yapıyorum. Kili aktardan aldım 3 lira civarıydı kıvamı tutturacak şekilde kil gül suyu ve limon suyunu karıştırıyorum(limon suyu birkaç damla) cildi kuru olanlar için bir iki damla zeytinyağı koymalarını öneriririm cildime ince bir tabaka halince sürüp kuruyunca yıkıyorum çok memnunum.
*Bir diğer yaptığım şey geceleri yatmadan cildimizi temizledikten sonra elma sirkesi ve suyu karıştırıp pamukla tonik yapıyorum bu da sivilce oluşumu engelliyor ve siyah noktaların gitmesine yardımcı oluyor.
*Bir de belirtmek istediğim ben bir süredir kükürt sabunu kullanıyorum ve çok memnunum markalara göre fiyatları değişiyor 2-3liradan başladığını biliyorum çok faydasını gördüm ne sivilce ne başka bir şey taş gibi oldu cildim yalnız kuru ciltlileri iyice kurutabilir onun dışında her cilt tipine tavsiye ederim.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Ben haftada bir kez kil maskesi yapıyorum. Kili aktardan aldım 3 lira civarıydı kıvamı tutturacak şekilde kil gül suyu ve limon suyunu karıştırıyorum(limon suyu birkaç damla) cildi kuru olanlar için bir iki damla zeytinyağı koymalarını öneriririm cildime ince bir tabaka halince sürüp kuruyunca yıkıyorum çok memnunum.
*Bir diğer yaptığım şey geceleri yatmadan cildimizi temizledikten sonra elma sirkesi ve suyu karıştırıp pamukla tonik yapıyorum bu da sivilce oluşumu engelliyor ve siyah noktaların gitmesine yardımcı oluyor.
*Bir de belirtmek istediğim ben bir süredir kükürt sabunu kullanıyorum ve çok memnunum markalara göre fiyatları değişiyor 2-3liradan başladığını biliyorum çok faydasını gördüm ne sivilce ne başka bir şey taş gibi oldu cildim yalnız kuru ciltlileri iyice kurutabilir onun dışında her cilt tipine tavsiye ederim.
teşekkürler paylaşımınız için
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ben yeni katıldım. uzun zamandır takip ettiğim bir forum. buarada bende eski bir güzellik uzmanından bir tarif almıştım. otobüste tesadüfen tanışmıştım. yüzü lekesiz, mermer gibiydi (maşallah). ve 50 yaşında olduğunu söyledi. inanamadım.
akşamları soda ve bebe pudrasını yüzüne sürüp 10-15 dakika sonra ılık suyla yıkıyorsun. yüzdeki kırmızılıklar içinde iyiymiş. bir defa yapabildim ama devam edicem. yani mucize bir görüntü olmadı ama farkı yinede hissettim. düzenli yapılırsa daha iyi anlaşılır sanırım... kendinize iyi bakın.
canım bahsettiğin soda maden suyu mu yoksa yemek sodası mı
Patates gercekten dinç bir görüntü veriyor,ben zaten fondöten pudra falan kullanmam,sadece güneş kremimi sürerim
denemiştim daha önce,cok işe yarıyor onun dışında ben ptatesi yorgun oldugum zamanlar kullanıyorum,iki ince dilimi,uyku gözlüğümün içine yerleştirip yatıyorum,sabah bi kalkıyorum tatatammmm
kesnlikle deneyn hatunlar
ben bu maskeyi çok seviyorum..yüzünüzü kadife gibi yapıyo, siyah noktaları
temizliyo, fondöten sürmüş gibi oluyo..etkisi geçici de değil.ben en son dün
yaptım cildim hala çok güzel görünüyo:) deneyin kızlar tavsiye ediyorummm
Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
hemen denıcem bende sonucları yazarım kullanan herkes memnun
keşke bende yapabilsem düğün telaşına düştüm saçımı bile tarayamıyorum
pirinci beklettiğiniz suyu maske yapabilirsiniz harika oluyor bende buradan okuyup yapmıstım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bu patates maskesini denedim ama hiç bir faydası olmadı. ayrıca yüze falan da yapışmıyor dökülüyor sürekli
ben uyguladım bugun canım.ilk uygulamada bile farkediyo.gerçekten arkadaşın dedigi gibi pürüzsüz ve beyaz bi görüntü oluşuyor fondoten sürmeye gerek bile kalmıyor.tavsiye ederim.
ayca bu mesajın benı suanda denemeye tesvık edıyo :)
herkese yaramıs ama bana yaramadı ne kadar şanssızımm benim yüzüm çok kötü oldu allerjji gibi kabarık kabarık oldu