Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen valla....ya ben denedim patatesi hic fayda etmedi benim yuzumetuh ya....bide havuc mu denesem acceb...bir suru denedim...ama saolun yinede
belki ilk denegigim icin faydasini goremedim
bi kac gun uygulim en iyisi....YAAA ARKADASLAARR CUMARTESI GUNU ARKADASIMIN KINASI VAR...YUUZMDEKI SIVILCELER VE SIYAH NOKTALARDAN ACILEN KURTULMAM LAZIM....HEMEN YOK EDILEN BI FORMUL VARMI ACABA
tam 2 yıldır cildime uyguladığım maske süper birşey.herşeyin doğalından yana olduğum için hafta bir kere yaş ekmek mayasını az bir su ile yumuşatıyorum ve cildime sürüyorum kıvamını krem ayarı yapıyorum bu yüzümde 15 dk gibi duruyor ve ılık su ile yıkayarak nemlendirici sürüyorum.Yaşımdan 10 yaş genç gösteriyorum cildim ise inanın gerçekten mükemmel diyecek gibi ve bunu ben yaş maya ile yaptığım maskeye borçluyum.Daha ile yaptığınızda ciltteki canlılıktan memnu kalacaksınız.her yaştaki kişi uygulayabilir.Bir yerde okuduğuma göre 30 yaşa kadar iki haftada bir ondan sonraki yaşlarda her hafta uygulamak daha yararlı imiş.Güzel bayanlar lütfen bunu deneyin...