Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
çok feci bir görüntüsü var aynaya bile bakamıyorumkaydirigubbakcemile3
bir de beklemesi zor olacak galiba parça parça düşüyor çünkü.
ben iki değil de bir patatesle yaptım yetti ama yüzüme

Kızlar ben de denedim en az 3 kere yapmışımdıryerimseniben Ama ben suyunu çıkarmıorm Uğraşmıorm Direk en küçük yerde rendeleyip yüzümü ıslatıp öyle koyuyorum yavaşça patatesciklerimi Suyla yüzde durması kolay oluo Sonra yatıorm gözlerime ii gelio rahatlatıo yüzüm de bebek yumuşaklığında oluoa.s

az önce yaptım bende rendeledim posalarıyla beraber yüzümde gezdirdim sulu sulu.yarım saat bekklettim öle iyice gerildi cildim.yıkadım sonra sonuç perfectttzemuszemus.gergin mermer gibi bi cilt gerçekten.bunu dewamlı yapıcam kırışık oluşmas böylece.tarifi weren arkadaşa çok teşekkür ediorumm kiss you canımopuyorumnanaktan

en kısa zmnda denicem snçları güsel olacak gbi opuyorumnanaktan

ama bi soru beyzlık n kdr süre etkili oluo 1 saat fln mı yksa bi gün sürüo mu o mermer gbi görünüm sengözlerimebaksanab

kızlar bende parlama oluodu normalde nedense dün olmadı maskeden sonra.birazdan yine yapıcam çünkü dışarı cıkıcamm bugünnzemuszemus

ilahi ya arkadaşlar çok güldüm çok yaşayın siz çıkıyorsada yapıştırın. şaka bir yana paylaşan arkadaşa teşekkürler içinde nışasta olduğundan pürüzsüz bir görünüm veriyor ondan.:roflol:

bacım harikasın varyaaa şüperr şüperrrrrrr biraz tutturması zahmetli ama değer çk tşk canım benim zemuszemus

4ever_riri: cnm kabuğunu soyup RendeLe (:

..MELEK..: bakım gibi bişey
patatesin bi zaRaRı oLCağını sanmıyoRm kötü oLmaz yani (:

CiCiLibiCiLi : tatLım heRkesin CiLdi biR deiL beLki yaRamaz ama çoğu kişiye yaRamış
bnde şimdi gidip deniCem (:

Back
X