Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
Sonuçlar genelde güzel galiba
bende deneyeceğim
bu başlığı şimdi gördüm kızlar.bende hemen denicem. sonucu bildiririm! :)
şuan patatesi rendeledim. sonucu yazacağım kaydirigubbakcemile2
çok feci bir görüntüsü var aynaya bile bakamıyorumkaydirigubbakcemile3
bir de beklemesi zor olacak galiba parça parça düşüyor çünkü.
ben iki değil de bir patatesle yaptım yetti ama yüzüme
ilk denemede pek birşey farketmedi. ama devam edeceğim durmak yok :lepi:
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Kızlar ben de denedim en az 3 kere yapmışımdıryerimseniben Ama ben suyunu çıkarmıorm Uğraşmıorm Direk en küçük yerde rendeleyip yüzümü ıslatıp öyle koyuyorum yavaşça patatesciklerimi Suyla yüzde durması kolay oluo Sonra yatıorm gözlerime ii gelio rahatlatıo yüzüm de bebek yumuşaklığında oluoa.s
az önce yaptım bende rendeledim posalarıyla beraber yüzümde gezdirdim sulu sulu.yarım saat bekklettim öle iyice gerildi cildim.yıkadım sonra sonuç perfectttzemuszemus.gergin mermer gibi bi cilt gerçekten.bunu dewamlı yapıcam kırışık oluşmas böylece.tarifi weren arkadaşa çok teşekkür ediorumm kiss you canımopuyorumnanaktan
patates posası nedir ??

bnde denemk istiyorum
en kısa zmnda denicem snçları güsel olacak gbi opuyorumnanaktan
ama bi soru beyzlık n kdr süre etkili oluo 1 saat fln mı yksa bi gün sürüo mu o mermer gbi görünüm sengözlerimebaksanab
kızlar bende parlama oluodu normalde nedense dün olmadı maskeden sonra.birazdan yine yapıcam çünkü dışarı cıkıcamm bugünnzemuszemus
ilahi ya arkadaşlar çok güldüm çok yaşayın siz çıkıyorsada yapıştırın. şaka bir yana paylaşan arkadaşa teşekkürler içinde nışasta olduğundan pürüzsüz bir görünüm veriyor ondan.:roflol:
bacım harikasın varyaaa şüperr şüperrrrrrr biraz tutturması zahmetli ama değer çk tşk canım benim zemuszemus
patates posası derken pataes rendesimi yani yoksa kabuğumu:?
O artik 3. sinifta =)
Kayıtlı Üye
BU bir tur kapatici mi, yoksa tedavi mi ediyor?
Ya suratimiz daha koru olursa? :S
Yapmak istiyorum ama biraz da tereddutteyim.
gerçekten işe yarıyomu bu rendeCADIARZU
bende bugün denedim ama ne yazıkki patates rendesi yüzüme yapışmadı çok zorlandımsırnaşık şey
Arkadaşlar yüzümüze yapışmadığı zaman temiz bir peçeteye yayıp yüzümüze yapıştırabiliriz..:)))))))))))))):teytey:
bitter çikolatamm :)
Kayıtlı Üye
kilden sonra birde bunu deneyeyim bakayım ne olacak teşekkürler :)))
bitter çikolatamm :)
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yüzümüze yapışmadığı zaman temiz bir peçeteye yayıp yüzümüze yapıştırabiliriz..:)))))))))))))):teytey:
evet çok güzel tutar peçete