Mersin///33

hala bıraktığım sayfadasınız hyretvalla akannehir inşallah herkesin keyfi yerindedir tuba Allah kolaylık versin canım öpüyorum hepinizi

slm kıslar ben geldimmm sonundaaaaa cok iyyimmm bugünnnn umarım sizlerde iyisinizdirrrr neler yaptınızzzz bakalımmm

bende geldim uzun bir sürede burda olacağım kızlar.hergün uğrama alışkanlığım kaldığı yerden devam edecek sizler ne yaptınız nasılsınız hepinizi merak ediyorum doğrusu.
havalar ciddi ciddi soğudu bu arada. gerçi başka şehirler azılı bir kış yaşarken bize daha yeni geliyor o yüzden konuşmaya hakkımız yok pek.hepinizi öpüyorum

merhabalar....
ebrucum buralar da soğudu
yazılı hazırla,oku,tüm zamanımı alıyor

günaydınlar.....
evet canım büyüdü bayağı,yeni hobisi yemek yapmak,bütün tencereleri indiriyor,tahta kaşığı alıyor,mamma deyip deyip karıştırıyor,her yer dağınık

oy oy yerim ben onu.
niyeyse bayılırlar mutfak eşyalarıyla oynamaya bu çocuklar, büyüyüncede eline bile almak istemeyecektir muhtemelen bütün erkekler gibi.

selam kızlar
nasılsınız
umarım herkes iyidir
biz ailecek hastaydık. yani kızlarım ve ben kötü hastalandık
beni boşverin kötüüye bişey olmuyo işte :)))
ama kızlarımın ikisinin birden 3 gün hiç düşmedi ateşleri
şükür şimdi iyiler.

hay haycığım hoşgeldin canım nasılsın?
cress geçmiş olsun tatlım salgın valla bende 5 gündür aynı haldeyim grip değilim.eşimin geldiğinin ertesi günü akşam dışarı çıktık orda bayağı bir üşümüştüm. hayatımda ilk defa soğuk algınlığından yattım ve ateşim düşmedi. dikkat etmek lazım.
burçinciğim o kaanı öp ve mıncıkla yerime?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…