ne kadar güzel ışıl ışıl bir gün böyle.insanın şöyle bir sokağa çıkası temiz hava alası geliyor ama biz ailecek bilgisayar başındayız çünkü çok işimiz varmış
hepinize iyi pazarlar..
iyi akşamlar kızlar. hoşgeldin woma aramıza.
ayrıca öğretmenler günün kutlu olsun burçinciğim.
nerde bu kızlar hayır sayfanın müdavimleride uğramıyor artık.
selam kızlar
bayağıdır gelemiyorum. akşamları çok geç çıkıyorum işten.
o nedenle kk yı açmaya dahi fırsatım olmadı.
nasılsınız bakalım.
şimdiden bayramınızı kutluyorum
mrb kızlar mersinde işini iyi yapan bir kuaför biliyormusunuz.balyaj yaptırmak istiyorum ancak kavak yellerindeki minenin ki gibi olcak çizgiler belli olmıcak yukarıdan aşagı doğru açılacak yani doğal olcak buna ya yarım elma balyajı yada papatya balyajı diyorlar her kuaförde bu aletler yok ..o yüzden mersinde gerçekten iyi ciddi bir kuaför bilen varmı
iyi bayramlar herkese.çok yorucu bir gündü sabahtan çıktık daha yeni giriyorum eve.çok şükür bayramlar varda akrabalarımızı görüyoruz yoksa normalde hayat kargaşasında görüşemiyoruz bile o yüzden seviyorum bayramları sadece.
beterböcek öncelikle hoşgeldin her zaman uğra zaten kaç kişiyiz burda aile gibi oluyor insan zamanla hiç görmediği insanlarla.benim sana tavsiyem beğendiğin modele takılıp kalma çünkü bütün kuaförler evet aynını yaparız derler sonuç hüsran olur.bir sürü kuaför var benim iyi dediğimi sen beğenmezsin senin dediğini ben beğenmem belki.ama yılların kuaförü kenan vardır mersinde.hem kendi hem elemanları iyidir yani onunla bir konuş istesen fiyatı biraz fazla verirsin ama iyi iş çıkaracağına eminim.
hepinizi öpüyorum.
dün acele ile biraz kibar olmayan bir giriş yapmışım kızlar şimdi okuunca fark ettim.öncelikle herkese mrb. herkesin bayramı mübarek olsun.
tatlım bu kenan kuaför adı ne ve nerde biraz ayrıntılı yazarmısın ayrıca tahminince nekadar ister yaa korkum 1 seneyi geçti saçıma boya sürmedim ve kendi ana saçım uzadı ve kavak yellerindeki minenin saçı kadar oldu çok zor uzuyor.ve ana saçımın üstüne balyaj olcak ve aynı mine gibi istiyorum uçlara doğru yavaş yavaş açılacak.
woma gel tanışalım bayram sonrası bekliyoruz seni.
beterböcek önemli değil biraz heyecanlı bir giriş yapmışsın sadece.kenan eski iş bankasının arkasında yıllardır.valla ne yalan söyleyeyim kavak yellerini izlemedim hiç o yüzden mine kim onuda bilmiyorum fiyat konusunda hiçbir fikrim yok.ama normal fiyatın iki katı olur tarifesi genelde konuşmaktan bişey kaybetmezsin sonuçta.belkide yapamayacaağı bişeydir konuşman lazım.kolay gelsin sana.
woma hoşgeldin her zaman bekleriz
beterbocek marbleyinde dediği gibi kenan isim yapmış bir kuaför. ben 1996 da üniversite için geldiğimde çok popülerdi. taa o zamandan biliyorum onu. ama tabi diğer yerlerden pahalı. şu an hala iimi devam ettiğine göre demekki işide iyidir. yıllardır o pahalılıkla işi götürüyorsa vardır bişey ama ben kendim hiç gidipte yaptırmadım ona.
marbley canım haklısın. bayramlar buluşmak görüşmek için bir sebep oluyor valla.
saolun kızlar .... ayrıca eski iş bankası neresi:kedi: yani tam olarak nasıl bulabilirim ....
peki bu sitede buluşmalar oluyormu ..hiç buluştunuzmu ...nasıl arkadaşlıklar dostluklar..
SLM kıslar beter böcek pozcuda hüseyin var kuaför biras tuzlu ama akannehir çok begeniolar buarada bayramınız mübarek olsun kıslar kaydirigubbakcemile5