Mersin///33

ben aslen mersinli değilim. evlenince yerleştim. yani ben gelmişim sen gitmişsin :))
bende erdemlide oturuyorum. işyerim mersinde.
ayrıca topiğinize değil topiğimize demelisin şeker
ben sizin topikteyim :))))

selam kızlar nasılsınız?
bir orda bir burda olan hayatım devam ediyor bugün evime geldim temizlik yapayım diye haftaya eşim gelir ev temiz olsun malum kışlıklar çıkacak halılar serilecek bir sürü iş va.bir haftada anca bitiririm ben.
melenela sende hoşgeldin aramaıza.

marbley h.g. tatlım
hem evine hem topiğe
eşinde geliyormuş hadi gözünaydın.neredeydi şu anda?
bende izindeyim evdeyim şu an. o dediğin temizlik işi benimde olacak.
ay gözümde büyüdü iice. pazar günü birisini çağırdım yapıcaz. tek başıma yapamam.

kıslar hava cok güzellllllllllllllllll..ama midemde cok bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((888

2 aylıkkk ama midem 1 aydır acayip bulanıyorr..sürekli kusuyırum..öylebi hale geldiki normal olmayı unuttum sanki dogdugumdan beri kusuyordum:))))

senin tatil nasıl gecyior

anladım tatlım. 1 ay kadar daha sık dişini ondan sonraya pek bişey kalmayacaktır.
benim tatilde hızlı geçiyo :))
çocuklarla vakit geçiriyorum. arada buraya bakıyorum. haftasonuda temizlik yaptırcam.
sonrada izin bitiyor ((

işallahh(( zaten cocoukla ugrasıyosan nasıl gectigini anlmasın..olsun onların bayram günüdür sen evde oldugun için:)

kışlıklarıçıkardım yine ısındı hava nası davranacağını bilemiyo insan burda ya kaydirigubbakcemile3
umarım herkes iidir öpüyorumhepinizi

hoşbuldum canım sağolasın.ayyy nedir bu kadınlar çilesi anlamadım.erkelere göre yaz gelmiş kış gelmiş ruhları duymuyor.birde benim ev kapalı kaldı bir ay düşün durumu.
canım eşim bir şirketin karadeniz sorumlusu tüm karadenizi dolaştı bugün artvinde işi bitti sayılır.geçen yıl karadenize bende gitmiştim mükemmel bir yer ama ben gittiğimde yazdı.şimdi ne halde bilmiyorum.o zaman bile sürekli yağmur yağmıştı.

2 aylıkkk ama midem 1 aydır acayip bulanıyorr..sürekli kusuyırum..öylebi hale geldiki normal olmayı unuttum sanki dogdugumdan beri kusuyordum:))))

senin tatil nasıl gecyior

geçecek canım geçecek bebeğini kucağına aldığında hepsi bitecek inşallah.keşke bende hamile olsam ve hep kussam hiç sorun değil valla.

umarım canım dedigin igibi olur..allahım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

günaydınlar.....
herkes iyidir inş
tubicik 1 ay daha sabret ,düzelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…