Mersin///33

merhabalar....
yarın bayram,neşe doluyor insan :))
tubicik daha küçücükmüş ya,yaz bebesi olacak demek kuzum

evet teyzosu 17 hazirana denk geliyor dogumu..:)

selam kızlar
öncelikle cumhuriyet bayramınızı kutlarım
nasılsınız bakalım
marbley seni unuturmuyuz hiç şeker
daha sık gel.
tubicik doktora nereye gidiyosun canım. limonluda varmı doktor, erdemliye falanmı geliyosun.

yok canım erdemli devlet hastanesine gidiyorum..ama anladımki devletten pek yarar göremicem..okadr prim ödüyoruz devlete birde karsılıgını alabilsek sanki babalarının hayrına bakıyorlar

anladım canım. onlar özeline gitmeni bekliyolardır.
bütün doktorların özel muayenehanesi var, öyle oluncada hastanede bakmıyorlar. aslında bi yasa çıkarsalarda devlette çalışanlar özel yer açamasa. yada özel açıyosa devletten istifa etmek zorunda kalsa. olmuyor valla böyle.
doktorun kim canım?

evet canım aynen öyle..doktorum erdem haliplileler cok iyi bir doktormus dedilerde bn pek bi hayrını göremedim..özeline gitmeyi düşünüyorum şimdi...
senin işlerin nasıl gidiyor

Erdem bey benim ilk kızımın doktoru.ben özeline gitmiştim. banada ilk gittiğim zamanlar çok soğuk biri hiç bişey söylemez falan demişlerdi. görünüş olarak evet soğuk ama güzel muayene edip herşeyi söylüyordu. sorduğum herşeyi cevaplıyordu. sezeryanımıda o yaptı.
ikinci kızımın doktoruda mersindeydi. sezeryandan sonra bana demiştiki ilk sezeryanını yapan doktor çok güzel yapmış,dokuların hiç ameliyat geçirmemiş gibi duruyordu dedi.
ayrıca benim işlerde iyi canım. bu hafta izne ayrıldım

aaaa öylemi bunu ögrendigim iyi oldu..sorma adamla konusunca duvarla konusur gibi oluyorum:)bakalım özelinde nasıl..

ayrıca iznnin hayırlı olsun cnm..iyi dinlenmeler:)

tubicik teşk tatlım ama dinlenebilirmiyim bilmem.
aslında evi bi temizleteyim diyordum ama kızımın okuluna falan gidip geliyorum, bakalım belki haftasonuna artık.
miskokulum buralarda soğudu 2 gündür.

annem de soğuduğunu söylüyor oraların,bayram yaklaşıyor,kendim görürüm artık
ablacım nerelere kayboldun?

bugün şükür biraz güneş var kaç gündür neydiöyle ya
hemen fırsatı değerlendirip yüriycem inşallah hepiniz iyisinizdir keyfiniz yerindedir öpüyorum a.s.

merhabalar mersinli hanımlar nasılsınız

burası benım hemşehrilerimin yeriymiş daha önce fark etmemiştim
[
bende mersınlıyım orda doğdum,orda büyüdüm 9 sene önce evlenip istanbula yerleştim

mersin gibisi yok çok özledim herşeyini:sinifsinif:

hoşbulduk canım
ben erdemlidenim canım,sen neresindensin
inş. canım bundan sonra fırsat buldukça topiğinize takılıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…