ay taze gelinsin canım mutluluklar diliyorum sana.
evet çok gıcık bir hava var özellikle bugün. gezin canım yinede kapalı yerlere gidin ne olacak keşke bizim dolaşmaya vaktimiz olsa eşim dışarda olur genelde bir gidiyor bir ay gelmiyor geldiğindede sürekli çalışıyor hiç fırsatımız olmuyor anlayacağın.olsun iş olsunda işsizlik zor.
salı günü tekrar gidecek mesela şimdiden içim sıkılıyor gideceğini düşününce.
yok cnm bugün bir yere çıkmadık inş. yarın hava güzel olursa gezeceğiz ne iş yapıyor eşin sen evde tek mi kalıyorsun :s
selam kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz:)öpüldünüz hepiniz:)
yalnızlık çok zor olur cnm ya helede evde tek başınainşallah hava güzel olur da gezersiniz sibelciğim.daha önce pek yalnız kalmadım ya babamlarda kaldım yada sağolsun arkadaslar yalnız bırakmadılar ama bu defa evimde kalmayı planlıyorum alışmam lazım yine arkadaslarım gelir ben giderim zorda olsa geçer zaman diye düşünüyorum şimdilik.
selam kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz:)öpüldünüz hepiniz:)
evet tatlım herkes geldiğinde yazsa güzel olacak ama genelde selam verip gidiyorlaryok sibelciğim ben aslen kahramamaraşlıyım 13 yıldır bırda yaşıyorum babamın işi dolayısıyla gelmiştik burdada kaldık işte.ama çok seviyorum mersini bundan sonra burdan başka yerde yaşayamam gibi geliyor.eşimle evlenirken bile tek şartım mersinde oturmaktı.
cress naber tatlım muhabbet koyulaşsın artık selam verip gitmeyelim değil mi ama?
burçin keçikız paress tubicik ve diğerleri nerdeler acaba?
evet ya çok sorun oluyor yeni evlendim 20 gün oldu ebru :)
saol amin cnmevet tatlım herkes geldiğinde yazsa güzel olacak ama genelde selam verip gidiyorlar
cidden tubicik çok sık girerdi nerelerde aceba?
aa hayırlı olsun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
kağanın iyi olmasına sevindim burçin bir gün içinde ne mersine ne ailelene doyamamışsındır tatlım ya.
sibel ne olsun evdeydik bugün öyle boşboş geçti eşim zaten bilgisayar başında sabahtan beri kaldıramadım karşısından.kendi haline bıraktım bende.hoş zaten havada kötü insanın canı bişey yapmak istemez bu havada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?