Mersin///33

evet çok gıcık bir hava var özellikle bugün. gezin canım yinede kapalı yerlere gidin ne olacak keşke bizim dolaşmaya vaktimiz olsa eşim dışarda olur genelde bir gidiyor bir ay gelmiyor geldiğindede sürekli çalışıyor hiç fırsatımız olmuyor anlayacağın.olsun iş olsunda işsizlik zor.
salı günü tekrar gidecek mesela şimdiden içim sıkılıyor gideceğini düşününce.

yok cnm bugün bir yere çıkmadık inş. yarın hava güzel olursa gezeceğiz ne iş yapıyor eşin sen evde tek mi kalıyorsun :s

yok cnm bugün bir yere çıkmadık inş. yarın hava güzel olursa gezeceğiz ne iş yapıyor eşin sen evde tek mi kalıyorsun :s

inşallah hava güzel olur da gezersiniz sibelciğim.daha önce pek yalnız kalmadım ya babamlarda kaldım yada sağolsun arkadaslar yalnız bırakmadılar ama bu defa evimde kalmayı planlıyorum alışmam lazım yine arkadaslarım gelir ben giderim zorda olsa geçer zaman diye düşünüyorum şimdilik.

yalnızlık çok zor olur cnm ya helede evde tek başına
selam kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz:)öpüldünüz hepiniz:)

hoşbuldıuk cnm :)

zor oluyor tabi canım az bir zamanda değil ki enaz bir ay olmayacak ne yapacağım diye düşünüyorum.ben normalde gamsızımdır azııcık takmam öyle kolay kolay bir şeyi ama bu gidişi çok zoruma gidiyor.
beni de uyku tutmadı ne yalan söyleyeyim çok uyuyorum bu aralar dedim kendime nazar ettim galiba.

günaydınlar...
ebrucum kağan iyi ,sağol canım,evet geldik Mersin'e,hava da şansımıza çok güzeldi,ama 1 gün kaldık(
imrendim size valla,uykuyu unuttum çoktan

kağanın iyi olmasına sevindim burçin bir gün içinde ne mersine ne ailelene doyamamışsındır tatlım ya.
sibel ne olsun evdeydik bugün öyle boşboş geçti eşim zaten bilgisayar başında sabahtan beri kaldıramadım karşısından.kendi haline bıraktım bende.hoş zaten havada kötü insanın canı bişey yapmak istemez bu havada.

evet tatlım herkes geldiğinde yazsa güzel olacak ama genelde selam verip gidiyorlar
cidden tubicik çok sık girerdi nerelerde aceba?
evet ya çok sorun oluyor yeni evlendim 20 gün oldu ebru :)

aa hayırlı olsun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

evet tatlım herkes geldiğinde yazsa güzel olacak ama genelde selam verip gidiyorlar
cidden tubicik çok sık girerdi nerelerde aceba?

aa hayırlı olsun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
saol amin cnm

aynen ya evde tıkılıp kaldık sözde bu hafta sonu gezecektik ama havalar izin vermedi

woma h.g. canım nasılsın? havalar yinede güzel. yağışada ihtiyaç var. eski kışlar kalmadı.
mersinin neresinde oturuyosun? nerelere gidiyosunuz gezmeye??

cress evet tatlım tubicik kayboldu neredeyse inşallah ters giden bişey olmamıştır.
woma akşamları çıkın canım sizde eşinde mi yeni yaşamaya başladı yoksa o biliyormu mersini?
sanada amma soru sorduk ya.

günaydınlar
marbley evet canım tubicik hamileydi ya, umarım ters bişey yoktur.
woma valla çok soru sorduk ama tanımak amaçlı sormadan anlatmıyosun naapalım :))

slm kıslarrr marbley in mesajıyla
geldimmm geldim iyyim merak etmeyin:)))
bebişim büyüyüp duruyor içimde:)
topikte pek fazla paylasım yapılmadıgı için bende yazmıyordum artık.bazen kendimize yazıyoruz gibi oluyor sayımız az oldugu iiçin:)

sizler nasılsınız...hersey yolunda mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…