ya sorun havaların soğuk olması yoksa bende diyorum çıkalım diye ama eşim istemiyor rahatsızım şu aralar ondancress evet tatlım tubicik kayboldu neredeyse inşallah ters giden bişey olmamıştır.
woma akşamları çıkın canım sizde eşinde mi yeni yaşamaya başladı yoksa o biliyormu mersini?
sanada amma soru sorduk ya.
woma h.g. canım nasılsın? havalar yinede güzel. yağışada ihtiyaç var. eski kışlar kalmadı.
mersinin neresinde oturuyosun? nerelere gidiyosunuz gezmeye??
slm kıslarrr marbley in mesajıyla
geldimmm geldim iyyim merak etmeyin:)))
bebişim büyüyüp duruyor içimde:)
topikte pek fazla paylasım yapılmadıgı için bende yazmıyordum artık.bazen kendimize yazıyoruz gibi oluyor sayımız az oldugu iiçin:)
sizler nasılsınız...hersey yolunda mı..
sibel geçmiş olsun neyin var ?
tubicik iyi olmana sevindim,araz ismi hoş geldi bana da ,hayırlısı olun
aaa ne güzel hamilesin allah analı babalı büyütsün olmaynlara da nasip etsinbu arada tanışalım ben sibel :)
tamam merak etme tatlımm ugrarım...Şenizkaçağın biri bulundu darısı diğerlerin başına o zaman:) canım sen gel habersiz bırakma bizi.bu arada arazda güzel isim anlamıda hoşmuş zaten.
benim adım Hilal. önceden yazmıştım galiba ama arada kaynamıştır. insan ismiyle hitap etmeyince unutuyor. seninki Ebruydu dimi canım?
marbley evet canım isteyince vermiyorlar, istemediğin zamandada bitir iznini diyolar
neyse bakalım. son iznim 7 gün tatlım.
sibel geçmiş olsun. mersinin havasına adapte olana kadar ufak tefek rahatsızlanabilirsin canım.
geçmiş olsun sibel dikkat et kendine.
cress tatlım senin adın ne herkesin adını az çok biliyoruz ama senin adını sormadık hiç galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?