Mersin///33

tubicik h.g. canım
iyi olmana sevindim. bebiş ne alemde? ne kadarlık oldu şimdi?
ayrıca her gelen aynı düşünceyle yazmazsa kimsecikler yazmazki
sen geldiğin zaman yaz şeker, biz gelince cevap yazıyoruz

bebişim iyi teyzesi 12 +4 oldu..karnımda debelnip duruyorr naapsın:))..
sen nasılsınnn senin bücürler ne alemde:)

cinsiyeti belli oldumu?
benimkilerde iyi şükür. bi hastalık atlattık ama şimdi iyiler.
bende yine izindeyim bu hafta
bu senenin son izni. yıl sonuna kadar bitirmek zorunda olduğum için aldım.

iyi yapmısınnn..gecmiş olsun, aman hastalık cocuklardan uzak olsunn
cinsiyetine daha var merakla bekliyoruz..bazen kızım diye seviyorum bazende oglumm:)))

gecen izninde pek dinlenememiştin barii bu izninde dinlen

kıs çocuğa bi ööle bi bööle deme :))
azcık sabret öğrenince söylersin artıkın ne diiceksen :))
isim varmı aklında. kız olursa yada erkek olursa şunu koyarız diye düşündüğün?

kız olursa alara erkek olursa araz düşünüyoruz..ama diyorum kızda olsa erkekte olsa ismi araz olsun cok hosuma gidiyor bu kelime ya:))cok sevdigim bir şirin baslıgı araz..ordan hep derdim cocugum olursa adını araz koyucam diye:)

anlamı duyguları tamamlayan demek

tubicik iyi olmana sevindim,araz ismi hoş geldi bana da ,hayırlısı olun

ya sorun havaların soğuk olması yoksa bende diyorum çıkalım diye ama eşim istemiyor rahatsızım şu aralar ondan yok cnm eşim burda yaşıyordu zaten o biliyor mersini
woma h.g. canım nasılsın? havalar yinede güzel. yağışada ihtiyaç var. eski kışlar kalmadı.
mersinin neresinde oturuyosun? nerelere gidiyosunuz gezmeye??

cnm sahil tarafındayız ama unutuyorum hep ismini hafızam hiç kuvvetli değil sen nerde oturuyorsun

ya siz merak ettiğinizi sorun ben hiç beceremem kendimi tanıtmayı raatsız olmam merak etmeyin sadece sitede bazen sorun oluyor ondan geç cevaplıyabilirim

aaa ne güzel hamilesin allah analı babalı büyütsün olmaynlara da nasip etsin bu arada tanışalım ben sibel :)

kaçağın biri bulundu darısı diğerlerin başına o zaman:) canım sen gel habersiz bırakma bizi.bu arada arazda güzel isim anlamıda hoşmuş zaten.cress sanada iyi dinlenmeler tatlım bankalar öyle zorla izin kullandırıyorlar işte sanada iyi olmuştur dinlenirsin bol bol ne kadar peki iznin?

marbley evet canım isteyince vermiyorlar, istemediğin zamandada bitir iznini diyolar
neyse bakalım. son iznim 7 gün tatlım.
sibel geçmiş olsun. mersinin havasına adapte olana kadar ufak tefek rahatsızlanabilirsin canım.

geçmiş olsun sibel dikkat et kendine.
cress tatlım senin adın ne herkesin adını az çok biliyoruz ama senin adını sormadık hiç galiba?

benim adım Hilal. önceden yazmıştım galiba ama arada kaynamıştır. insan ismiyle hitap etmeyince unutuyor. seninki Ebruydu dimi canım?

tubicik iyi olmana sevindim,araz ismi hoş geldi bana da ,hayırlısı olun

saol canım işallah:1hug:

aaa ne güzel hamilesin allah analı babalı büyütsün olmaynlara da nasip etsin bu arada tanışalım ben sibel :)

aminnnn.memnun oldum sibel hosgeldin aramıza..benim adımda tuba ama sen bana uzunca tubicik diyebilirsinkaydirigubbakcemile3

kaçağın biri bulundu darısı diğerlerin başına o zaman:) canım sen gel habersiz bırakma bizi.bu arada arazda güzel isim anlamıda hoşmuş zaten.
tamam merak etme tatlımm ugrarım...Şeniz

geçmiş olsun sibel dikkat et kendine.
cress tatlım senin adın ne herkesin adını az çok biliyoruz ama senin adını sormadık hiç galiba?

saolun evet cnm havasına daha da alışamadım ya

kızlar iyi geceler.Marbley mesajını görünce geldim. Nerelerdesin derseniz ne siz sorun ne ben söleyim. kulubede girmiyorum. Hele yazı yazmak hiç hoşuma gitmiyor artık. Neyse hepinizi öpüyorum ızlar kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…