Mersin///33

malatyadan geldim canm valla mersini hiç tanımıyorum nerde oturduğumuzu hep unutuyorum
ben sibel bende ev hanımıyım şimdilik çalışmayı düşünmüyorum :) kaç yaşındasın sen ebru
ben geleli nerdeyse 2 sene olucak hala alışmışdilim hemşo ama sosyallik yok bende oda var kimseyi tanımayınca napıcaksında alışıcaksınbenneyaptımki hoşgeldin bu arada inşalllah sen benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsın ben çok özlüyorum malatyayı
burdayım canım bayram telaşı sonra iş güç babamlar geldi memleketten onlara hazırlık bugün gittiler bi arkadaşta şifrem var o söyledi sana msj gelmiş die :kedi: onun için girdim vallla hiç içimden gelmio siteye girmek. işten umudumu kesmek üzereyim işkurun kurslarıvarmış onu araştırıyorum dünden beri oda olmassa halk etime gidicem delirmek içten değil evde:bbo:
evet ya çok sorun oluyor yeni evlendim 20 gün oldu ebru :)
Allah mutlu etsincanım bi süre uyum sorunu çekiceksin el mahkum ama düzelir inşallah
keçikız parees ve tubiciğe mesaj çektim umarım gelirler.
sen çağırırsında gelmemmi delikafaduldenyerimsenibenŞeniz
[

hepinize slmlar öpüyorum hepinizi

hamarat h.g. tatlım
nasılsın? bayağıdır gelemedin.
bebiş ne alemde? 2 aylık falan oldu sanırım dimi.
anlat kıs, nerde doğum yaptın. bebişin adı ne oldu. sen neler yaptın?

alışmaya çalışıyorum cnm bnde sende malatyadan mı geldin :) nerde oturuyon şimdi malatyanın neresinde oturuyodun :)

hoşgeldin serap teşekkür ederim canım.bak hemşerinde var artık topikte sende malatlalıydın yanılmıyorsam.
aslı bebeğin nasıl tatlım.uğramaya çalış arada.
sen nasıl oldun sibel üzeldin mi biraz?

.

alışmaya çalışıyorum cnm bnde sende malatyadan mı geldin :) nerde oturuyon şimdi malatyanın neresinde oturuyodun :)
doğma büyüme malatyalıyım canım. merkezde fuzili var orda oturdum 22 yaşına kadar sonra evlenince vilayet parkının karşısında (annemlerle arası 300 m kaydirigubbakcemile3) sonra kernek caminin biraz yukarısında cuma pazarının kurulduğu yer (annemlerle arası 400m :kedi:) burada ilk evim pozcudaydı sütçüoğlu varya sahil tarafında o arada biz malatyaya düğüne gittiğimizde 3günlüğüne evi su bastı atık su :sinifsinif: bilmiyorum belki benim algımda bi sorun varama pozcu tarafından hiç hazzetmedim aynı malatyada vali konağı tarafı gibi :kedi: şimdi göçmendeyim daha iyiceyim hala iş arıyorum hala alışmaya çalışıyorum görüşelim bi ara birazdaha geçsin memleket burnunda tütsün öle kaydirigubbakcemile3
hoşgördüm Şeniz
hiç ii haberler gelmio bu ara bana ülkenin hali zaten ortada dünyanın halinden bahsetmiyorum bile evrende kimbilir neler oluyo haberimiz bile yok canımsıkılıyo ii bişeyler olsun artık yaff

öyle tabi serap nereye gidiyoruz ülkece... haberleri izlemiyorum artık ben sinirlerim bozuluyor. kulağımı gözümü kapatım bazı şeylere. işsizlik ayrı bir yandan.zor yani zor.

Selam kızlar girmememin sebebinde KK nın veya topiğin bir suçu yok. Tamamiyle kişisel sağlık sorunları benimkisi. Yoksa sizleri çok seviyorum emin olun bundan. Boş verin işte yine aranızda olmaya çalışacağım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…