ben geleli nerdeyse 2 sene olucak hala alışmışdilim hemşo ama sosyallik yok bende oda var kimseyi tanımayınca napıcaksında alışıcaksınbenneyaptımki hoşgeldin bu arada inşalllah sen benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsın ben çok özlüyorum malatyayımalatyadan geldim canm valla mersini hiç tanımıyorum nerde oturduğumuzu hep unutuyorum
ben sibel bende ev hanımıyım şimdilik çalışmayı düşünmüyorum :) kaç yaşındasın sen ebru
burdayım canım bayram telaşı sonra iş güç babamlar geldi memleketten onlara hazırlık bugün gittiler bi arkadaşta şifrem var o söyledi sana msj gelmiş die :kedi: onun için girdim vallla hiç içimden gelmio siteye girmek. işten umudumu kesmek üzereyim işkurun kurslarıvarmış onu araştırıyorum dünden beri oda olmassa halk etime gidicem delirmek içten değil evde:bbo:yok sibelciğim ben aslen kahramamaraşlıyım 13 yıldır bırda yaşıyorum babamın işi dolayısıyla gelmiştik burdada kaldık işte.ama çok seviyorum mersini bundan sonra burdan başka yerde yaşayamam gibi geliyor.eşimle evlenirken bile tek şartım mersinde oturmaktı.
cress naber tatlım muhabbet koyulaşsın artık selam verip gitmeyelim değil mi ama?
burçin keçikız paress tubicik ve diğerleri nerdeler acaba?
Allah mutlu etsincanım bi süre uyum sorunu çekiceksin el mahkum ama düzelir inşallahevet ya çok sorun oluyor yeni evlendim 20 gün oldu ebru :)
sen çağırırsında gelmemmi delikafaduldenyerimsenibenŞenizkeçikız parees ve tubiciğe mesaj çektim umarım gelirler.
ben geleli nerdeyse 2 sene olucak hala alışmışdilim hemşo ama sosyallik yok bende oda var kimseyi tanımayınca napıcaksında alışıcaksınbenneyaptımki hoşgeldin bu arada inşalllah sen benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsın ben çok özlüyorum malatyayı
Allah mutlu etsincanım bi süre uyum sorunu çekiceksin el mahkum ama düzelir inşallah
doğma büyüme malatyalıyım canım. merkezde fuzili var orda oturdum 22 yaşına kadar sonra evlenince vilayet parkının karşısında (annemlerle arası 300 m kaydirigubbakcemile3) sonra kernek caminin biraz yukarısında cuma pazarının kurulduğu yer (annemlerle arası 400m :kedi:) burada ilk evim pozcudaydı sütçüoğlu varya sahil tarafında o arada biz malatyaya düğüne gittiğimizde 3günlüğüne evi su bastı atık su :sinifsinif: bilmiyorum belki benim algımda bi sorun varama pozcu tarafından hiç hazzetmedim aynı malatyada vali konağı tarafı gibi :kedi: şimdi göçmendeyim daha iyiceyim hala iş arıyorum hala alışmaya çalışıyorum görüşelim bi ara birazdaha geçsin memleket burnunda tütsün öle kaydirigubbakcemile3alışmaya çalışıyorum cnm bnde sende malatyadan mı geldin :) nerde oturuyon şimdi malatyanın neresinde oturuyodun :)
hoşgördüm Şenizhoşgeldin serap teşekkür ederim canım.bak hemşerinde var artık topikte sende malatlalıydın yanılmıyorsam.
aslı bebeğin nasıl tatlım.uğramaya çalış arada.
sen nasıl oldun sibel üzeldin mi biraz?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?