Mersin///33

günaydınlar....hayırlı cumalar....
ablacım çok geçmiş olsun,inş sıkıntın neyse biran önce düzelir,acil şifalar

mutfak için alışveriş yapmam lazım bu yağmurda nasıl çıkarım bilmiyorum hiçte canım bişey yapmak istemiyor doğrusu.hele böyle havalarda insan dahada uyuşuyor.

burası da öyle canım,hava kapalı,soğuk,inşallah yarın açık olur da oğluşumu gezmeye götürürüm

selam kızlar
woma geçmiş olsun.
marbley evet canım izin az kaldı. salıya işbaşı zaten gelemeyince anlarsınız başladığımı.
hava yağışlı, bebişimle pencere kenarına oturup dışarıyı izledik

minik kağan gezmeye gidecekmiş hava güzel olursa ben onu yerim yaa.inşallah güzel olur hava bayağıdır hafta sonları yağışlı geçiyor.
hilal az kalmış iznin canım artık yine akşamdan akşama girebileceksin iyiydik böyle:)
geçmiş olsun sibel nasıl burktun ayağını ?

ayy iki saattir sayfadayım kızların yüzünden bi yazamadım. bankada çalışıyorum canım ben.
ebru ne akşamdan akşaması kıs. akşamları 9-10 gibi eve geliyorum nete vakit bile kalmıyor.
ancak haftasonları artık

ya banyodan kaydım şimdi ağrısı var yatamıyorum

o kadar geç mi çıkıyorsunuz bankalar 5 te kapanıyor ama

doğru canım anca eve varıyosun olsun hafta sonlarıda oolsada görüşebiliyoruz en azından.
tekrar geeçmiş olsun kendine dikkat et taze gelinsin sen daha:)

balkonun gideri tıkanmış canım yatak odasının kapı sürgüsünde boşluk vardı tam kapanmıyordu gece yağan tüm yağmur evin içine girmiş sabah bir uyandım bileğime kadar su evin içi.anlamadığım kirli suda gelmiş giderden.allah beterinden korusun tabiki de mobilyalarım şişmez umarım.

o kadar geç mi çıkıyorsunuz bankalar 5 te kapanıyor ama
bankalar 5 buçukta kapanıyor canım. ama müşteriye kapanıyor.müşteri işlemleri yapılmıyor.ama biz çalışmaya devam ediyoruz.
15inci katta oturupta yağmurdan dolayı evini su basan benden başkalarıda vardır değil mi?sabah bir uyandım evim göl olmuş kabus gibiydi.

geçmiş olsun tatlım ya, çok talihsiz bir olay. Allah beterinden saklasın.
bu gibi durumlar için hiç bir zaman yerde elektrikli kablo falan bırakmayın.
mazallah suyla birleşince çok fena durumlar olur.
Allah korusun.

sağolun kızlar çok şükür evin işini bitirebildim halıları ne yapacağımı bilmiyorum ama
eşimde bu sabah gitti gene bir ay olmayacak kaldım yalnız başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…