selam kızlar
woma geçmiş olsun.
marbley evet canım izin az kaldı. salıya işbaşızaten gelemeyince anlarsınız başladığımı.
hava yağışlı, bebişimle pencere kenarına oturup dışarıyı izledik
ya banyodan kaydımminik kağan gezmeye gidecekmiş hava güzel olursa ben onu yerim yaa.inşallah güzel olur hava bayağıdır hafta sonları yağışlı geçiyor.
hilal az kalmış iznin canım artık yine akşamdan akşama girebileceksin iyiydik böyle:)
geçmiş olsun sibel nasıl burktun ayağını ?
ayy iki saattir sayfadayım kızların yüzünden bi yazamadım. bankada çalışıyorum canım ben.
ebru ne akşamdan akşaması kıs. akşamları 9-10 gibi eve geliyorum nete vakit bile kalmıyor.
ancak haftasonları artık
doğru canım anca eve varıyosun olsun hafta sonlarıda oolsada görüşebiliyoruz en azından.
tekrar geeçmiş olsun kendine dikkat et taze gelinsin sen daha:)
15inci katta oturupta yağmurdan dolayı evini su basan benden başkalarıda vardır değil mi?sabah bir uyandım evim göl olmuş kabus gibiydi.
bankalar 5 buçukta kapanıyor canım. ama müşteriye kapanıyor.müşteri işlemleri yapılmıyor.ama biz çalışmaya devam ediyoruz.o kadar geç mi çıkıyorsunuz bankalar 5 te kapanıyor ama
15inci katta oturupta yağmurdan dolayı evini su basan benden başkalarıda vardır değil mi?sabah bir uyandım evim göl olmuş kabus gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?