Mersin///33

şansızlık cnm ya cana geleceğine mala gelsin boşver üzülme
bankalar 5 buçukta kapanıyor canım. ama müşteriye kapanıyor.müşteri işlemleri yapılmıyor.ama biz çalışmaya devam ediyoruz.

bekara kadın boşamak kolay die bir siz var onu hatırladım şimdi

ebru bugün hava iyi kıs, at halıları balkona.
ayrıca eşin gitmiş, nereye gitti bu kez?
Allah kavuştursun diyeyim canım.

sağol burçin sen nasılsın?
hilal karadenize gidecek iç anadoluda bir kaç şehire uğradıktan ssonra.sanada kolay gelsin işe başlamış olman lazım.
sağolun allahım kavuştursun.

slm kızlar nasılsınız :) ebru 2 günden belli havalar düzgün halılarını kurutman için iyi fırsat

yılbaşıda yaklaşıyor planlarınız varmı :)

slm kızlar nasılsınız :) ebru 2 günden belli havalar düzgün halılarını kurutman için iyi fırsat

yılbaşıda yaklaşıyor planlarınız varmı :)

evet canım oyönden şanslıyım hava güneşli allahtan.
yılbaşı geliyor planımız vardı ama eşim gelemeyecek yılbaşına bende arkadaslarla bişeyler yaparım artık:)

evet canım oyönden şanslıyım hava güneşli allahtan.
yılbaşı geliyor planımız vardı ama eşim gelemeyecek yılbaşına bende arkadaslarla bişeyler yaparım artık:)

inş. halıların kurumuştur canım bugün yağmur yağıyor

en iyi mekanlar neresi biliyormusun yılbaşı eğlencesi için :)

canım nerde ya çamaşır zor kuruyor zaten.
valla aslına bakarsan yılbaşı geceleri dışarda olmaktan pek hoşlanmam o kargaşa hoşuma gitmiyor evde yemeğimi yapıp dostlarımızla şöyle layıkıyla bir çilingir sofrası kurmayı eğlenceye tercih ediyorum.o şekilde daha çok eğlenniyorum.

hayatımda ilk defa ani bir karar evrdim hiç düşünmeden pat diye hemde.
bu akşam eşimin yanına gidiyorum ankaradan alacak beni onunla şehiir şehir gezeceğim bir süre.
bu defa bu ayrılık çok zor geldi.hepiniz öpüyorum kızlar.görüşmek üzere.

selam kızlar
nasılsınız??
marbley hava güzel demişsin ama işten çıktığımda şakır şakır yağmur vardı kıs :)
ayrıca canım valla ne güzel bi haber. gezersin eşinle bi güzel
o zaman sende yoksun 1 ay burda.
nete girme fırsatın olursa gel arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…