Mersin///33

Sıla bekliyoruz seni canım Mersine. Tabi bizide düğnüne davet edeceksin değil mi? Bu arada Mersinli hemşerilerim ; hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.

mersin güzelleri nasılsınız keçikız neredesin ya salamı sabahı kendin ya üzme beni hemşerim

bende burdayım! yarışmaya tarsustan katılıyorum,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))

gerçi şimdi maraştayım ama tarsusluyum,öyle kalacam:)jeyyar

a.s .slm canım ben de adanalıyım nasılsınhaklısın gerçekten güzeldiir mersin

mersin güzelleri nasılsınız keçikız neredesin ya salamı sabahı kendin ya üzme beni hemşerim

yaramas ben seni üzermiyim arkadaşım. Bazı sağlık sorunlarım vardı siteye hiç giremedim desem yeridir. Bundan sonra umarım beraber oluruz. Bu arada güzel güneşli Mersin sabahından herkese selam hemşeriler.............Şeniz

Arkadaşlar bu gün Mersin turşu satıyor, bulutlu bir hava var. Bu ne demek benim pisikolojimin bozulduğu an demek, Çünkü hiç sevmiyorum turşu satan havayı. Tüm Mersinliler güneşli günlerin içimizi aydınlatması dileğiyle hepinizi güneşin sıcaklığıyla kucaklıyorum.

a.s.geçşim olsun bacım kendine iyi bak bugün hava çokkgüzel güneşimiz var yerimseniben

ole ole ole oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...az kaldi geliyom mersinimeeeeeee...tabi önce akdenize hehe

arkadaşlar bende tarsusluyum tarsusu çok güzel tanıtmışsınız dilinize saglık benimde tek hayalim tarsusta yaşamak ben şuanda silifkedeyim eşimi kafalıya bilirsem tarsusa yerleşmek istiyorum inşallah bir gün olacak tüm tarsuslulara sevgiler

ana hemsiiiiii..bende silifkeliyim kizzz...şakkıdı
arpac,tekir,saray mah. falan her tarafda akrabalarim var..
arkarasinda da var..saricalardada var..ohoo her yerde mevcutuz canim..sen nerdensin silifkeden?:içelim:

anaaaaa yapya ben sarıcalardayım canım sen ne yapıyosun oralarda özledinmi buralarııııııı canım yaaaa çoksevindim valla peki nasıl tarsuslu oluyorsunonu anlamadım canım gelince mutlaka görüşmek isterim silifkede tanıkların kimlerdir buranın meşhur bir sorusu var kimlerdensiniz bende sana sorsam ayıp olurmu görüşürüz canım kendine iyi bak

Oh anam oh bulmuşlar Silifkeliler birbirlerini akraba olmaya başlamışlar bile, Silifkede güzel bir yurt köşemiz, hele kaleden şehrin manzarası çok güzeldi.

Arkadaşım ben senin istediğin hayalle yirmi sene yaşadım, ama malesef olmadı. Mersine yerleştim, umarım sen kavuşursun Tarsus A...........klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…